CIRESE de mai-iunie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

si am uitat sa va mai povestesc de indemnizatie.eu am platit cas doi ani de zile si cum la 1 ian 2006 s-a modificat lege ,nu mai beneficiam de indem,pt ca nu m-a prins in concediu medical...aiureli
acum am vazut o emisiune la tv cum ca s-ar fi schimbat lege si ca as primi banii ,lege valabila pana la 1 octom.2006,am sunat la primarie si asa a fost cu noua lege mi-au aprobat dosarul si banii deja i-am primit si din urma adica pe 2 luni si 15 zile chiar azi.
asa ca daca va aflati in situatia mea interesativa si depuneti dosarul o sa scriu cu rosu sa atraga atentiaindemnizatie noua lege care s-a votat sapt trecuta.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

avem 6300g la 3luni,luna trecuta am luat doar 800g.
la multi ani Hora ,imi amitesc cu drag de ziua de 14 a fost data probabila a nasteri bb meu.
la multi ani pt ziua de 15 august.petrecere frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

VIRGI
Se pare ca intr-adevar nu am inteles ce vroia sa spuna pediatrul tau. Sincera sa fiu nici nu stiu exact care este deosebirea intre colici si crampe....Ceea ce stiu ca Kailan avea dureri ingrozitoare pt ca se manifesta intr-un mod deosebit de violent....eu le-am numit si crampe si colici....dar pe scurt erau dureri, bineinteles cu diaree si convulsii. Ceea ce am mai vrut sa spun si nu e un atac la persona ta e ca adevarul e relativ pt ca fiecare natie cam are ideile ei fixe. Sant convinsa ca Koreeni traiesc mult mai sanatos decat alte natii si nu se intalnesc cu anumite boli/simptome. La fel si aici in vest Olandezii ne considera exagerati cu ideile noastre despre preventie si tot felul de analize si medicamentatie. Si adevarul e ca fiecarei natii i se potriveste acel adevarat creat de ea insasi. Asta am vrut sa spun. Nici intr-un caz sa calific in bun sau rau adevarurile!! Mi se pare inutil sa acordam valori unui adevar atata timp cat nu detinem noi insine adevarul....ceea ce e aproape imposibil. Ceea ce putem sa facem este ori sa redam ceea ce altii au incercat sa dovedeasca a fi adevarat ori sa acceptam ca adevarul se limiteaza la experienta proprie.
Nicidecum nu am vrut sa te combat pe tine....mie imi place modul cum gandesti si imi place sa citesc ceea ce spui.
la LUANA

(pozeKailan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

quote:
Originally posted by nikolett2445

angelika locuim pe langa expo park dar doctorul il avem in trivale ,acolo am locuit inainte,ne plimbam mult prin oras,cu treburi, pe trivale cand coboram de la doctor ,si in expo dimineata de la 10- 12.duminica avem botezul pe 20 august saptamana asta avem treburi,iar de marti o sa plecam in concediu mai prelungit,pana in decembrie .o sa am nevoie mare de voi fetelor,nu ca acum nu as fi avut.
ama stiu cum e sa locuiesti singura,noi suntem singurei de doua luni de zile ,mai avem doua zile,si o sa ne treaca toate supararile.eu antibioticul i l-am dat cu o tetina de la biberon,pregateam in lingurita 5ml ,ii bagam tetina in gurita si el incepea sa molfaie,apoi turnam repede siropelul,a functionat super bine faza,dar mi-am dat seama tarziu,pana sa descopar am varsat mult pe jos ca nu ii placea era prea dulce pt el un gust nou,era bb meu un miros de capsunele in jurul gatuletului de-mi venea sa-l pap.oricum ced ca sfatul iti vine cam tarziu cu siguranta ai terminat cu tratamentul.vroiam sa te intreg daca ai avut acelasi sirop de amoxacilina125 ca si mine si cum arata scaunele bb tau dupa tratament,la noi s-au achimbat in ff mult mucus,maine duc kk la analize chiar daca sfatul medicului a fost sa astep o luna ,a trecut doar o saptamana dar nu pot astepta mucus in kk stiu ca este destul de ingrijorator.

nikolet nu i-am terminat tratamentul ca i l-am inceput abia ieri.Eu ii dau ampicilina de 125 cu seringa.Noi nu bem nici apa sau ceai cu biberonul asa ca banuiesc ca daca ii pun antibioticul in tetina nu o sa-l ia nici atat.De cand l-am adus din maternitate papa numai san, in maternitate a papat laptele din lingurita asa ca el nu prea stie ce-i ala biberon.
Scaunul e normal sa fie cu mucus inca vreo saptamana.Explicatia am inteles ca ar fi faptul ca antibioticul ii distruge flora intestinala fiind asa mic.
Dar noi nu avem laringita, doamne fereste! Am avut rosu in gat doar.De laringita a fost suspectat data trecuta ca avea si vocea ragusita pe langa "rosu in gat" si m-am speriat foarte tare ca laringita asta se trateaza in spital si e destul de grava.Asa..in alta ordine de idei, vreau sa schimb pediatrul!!!
Sa vedeti ce bazaconii mi-a zis azi:
-copilu' are fimoza si dupa 6luni tb dus la dr pt decalotare (eu nu l-am decalotat la baita niciodata).Intr-adevar are putzica putin rosie si mi-a zis sa ii dau cu violet de gentiana in varf..dar astsa pana la fimoza si decalotare fortata...
-sa imi dea reteta cu fenobarbital pt kzul in kre mai face febra mare sa ii dau sa nu faca covulsii
-sa ii dau suc de morcovi ca are nevoie de vitamine E al treilea pediatru pe care il skimb da' nu ma las pana nu gasesc unu klumea.Vai ce ma enerveaza..toti au idei fixe k: decalotare la baie,suc de morcovi de la 2luni, fenobarbital pt linistire si altele In Buzau cred ca n-am nicio sansa sa gasesc unul bun, asa ca recomandati-mi si mie unul din Bucuresti!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Am avut o gramada de treaba,oficial am inceput serviciul(deocamdata lucrez acasa cand dorm copii).
Ne pregatim de botez, are loc duminica 20 august.
toata gasca (mamici si pitici)
Pentru cine vrea sa vada , am pus poze noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastavelu/album?.dir=/b0a6re2&.src=ph

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Hora, La multi ani!

Nico,bine ai venit!

Magghy, sper sa ai mult curaj si sa treceti cu bine peste asta, suntem alaturi de tine

Adib, copiii mananca cat au nevoie. Eu zic sa nu-ti faci griji. Nu fa comparatie cu alti copii! Al meu inca mananca 120 ml la o masa, din 3 in 3 ore, exceptand noaptea. Total 7 mese. Nu vrea mai mult si pace. Pe 5 august, in ziua botezului, incepuse cu 150 ml la o masa, acum nu mai vrea. O sa mai incerc sa-i dau mai mult si mai rar... Acum e destul de chitcait, am schimbat locul, nu mai suntem acasa ci la socri, asa ca, chiar daca suntem mai aproape de munte si aerul e mai curat, el e putin dat peste cap.
Ceaiul de menta mie nu mi-a oprit lactatia, poate in cantitati industriale o avea efectul asta.
V-am povestit ca am avut o indigestie groaznica si am beut ceai de menta la greu, dar lapte am avut si am la fel ca inainte.
Steluta, tinem pumnii pentru operatie

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

apropo de alocatie si CIC ...eu am niste nervi pe functionarii de la Oradea, ma poarta pe drumuri degeaba....astia de la cluj se minuneaza de ce acte imi cer la dosar aia din oradea, zici ca nu suntem in aceeasi tara si nu tre sa respecte aceleasi legi

nicoleta bine ai venit pe la noi!!normal ca va primim doar si Mara e ciresica

nikol tare dragut David al tau si maricel pe obrajorii aia dodoleti.

doina foarte dragutii copilasi ai..si doru are un ten de invidiat

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Hora - La Multi Ani!!!. Sa cresti sanatoasa si frumoasa. Sa ai numai bucurii alaturi de mami si tati.

Magda - tin pumnii sa treceti usor peste operatie. Si eu m-am nascut un un hemangiom la mana ( mama mea a urmat un tratament in timpul sarcinii si se pare ca de la el mi s-a tras)....dar pe vremea aia abia m-au putut diagnostica. M-au operat la o luna in Bucuresti..nici nu vreau sa-mi aduc aminte de diagnosticul pus...saracii mei parinti..apoi m-au operat iarasi la 6 luni ..tot in bucuresti...si intr-un final au gasit un medic bun in Galati.DR. Bumbac.care m-a diagnosticat cu hemangiom..si mi-a garantat reusita si asa a si fost. Acum nu se mai cunoaste nimic.!!!
Capul sus...ca daca acum 30 de ani...s-au gasit solutii...in zilele noastre cred ca-i mult mai simplu. Ah.operatia a durat 10 min..cu anestezie locala.

Amonar -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

La multi ani pt toate MARIILE!!!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Mariucilor si Marianilor
LA MULTI ANI!!!
sa fiti sanatosi si sa ii bucurati pe cei din jurul vostru.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput