CIRESE de mai-iunie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 22
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by nicopuscasu
Buna ziua dragi mamici, tatici si bebei!
Eu sunt Nicoleta si am o fetita de 2 luni si 11 zile si am dori sa ne primiti si pe noi pe aici, poate ne mai ajutati cu un sfat, mai schimbam o vorba cu mamicile aflate in aceeasi perioada minunata.
Mara mea s-a nascut pe 3 iunie 2006 la Municipal cu ceza deoarece eu am avut placenta praevia centrala si nu am putut naste normal. A avut 3750 g si 51 cm. Nu avem laptic, asa ca bebe maninca Lactana 1 cam 120-140ml la masa si are acum 5300g si 58 cm.
Ne primiti si pe noi?
nico,bine ai venit!
binenteles ca te primim, cu bucurie! 
fetelor, unde sunteti? hai sa intampinam o mamica cu o cireshica!
fiica-mea a primit astazi, de ziua ei, o carutza de thoale! ma-sa a scapat in cora si a prins SUPER REDUCERE la hainutze de bebei, asa ca..., apoi ne-am intalnit cu o alta mamica si ne-a cadorisit cu ditai punga cu diverse, asa ca e chiar o atmosfera festiva in casa (pentru mine, hora nu pricepe de ce o chinuie ma-sa tot schimband-o...)

Luana si
Hora - 14 Mai 2006Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
camelia.t spune:
Buna Nicoleta, bine ai venit. Din cauza ca esti la primele postari, mesajele tale sunt moderate si apar ceva mai tarziu decat momentul postarii. Acesta e motivul pt care nu am vazut la timp mesajul tau....trecusem deja la paginile urmatoare. Faza asta tine primele 10 postari dupa care mesajele iti apar instant.
Sedere placuta si indelungata in gasca de cirese.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
virgi spune:
Amonar - nu m-ai inteles. Problema pe care a avut-o Kailan..aici e considerata a fi una foarte importanta si ti-o descopera din spital..nu trebuie sa ajungi cu copilul acasa..sa descoperi ca un anumit aliment nu-i prieste. Eu stiu ca al meu copil nu este alergic la abosolut niciun aliment si la niciun tip de lapte.
Choy nici macar nu m-a lasat sa pronunt numele de colici....Mi-a repetat..ca e posibil s-o doara uneori burta...si sa-i fac masaj ca-i trece. Asta e durere abdominala ( gaze la stomac)...care trece repede, fara tratament si este intalnita la absolut toti bebelusii.
Daca starea de plans continua...nejustificat...si este asociata cu lipsa poftei de mancare, voma, diaree etc...trebuiesc facute analize...sub nicio forma nu pot sa spun " are colici".
Uneori Luana plange ca eu am musafiri si nu-i pot acorda atentie...si plange pana o iau in brate..mai mult de atat..daca intra in starea de nervi..o calmez mult mai greu...dar eu stiu ca n-o doare nimic...ci plange ca asa vrea ea. Sincer ii dau dreptate lui Choy ca nu poate denumi asta " colici"
Daca tu stii mai multe..chiar te rog..sa le prezinti...nu vreau sa spun ca-i dau dreptate koreanului 100%, dar mi se pare logica explicatia lui.
Anileda spune:
Nicoleta, bine ai venit! Nici eu nu citisem mesajul, noroc cu Luana!
La multi ani Horei! Sa-i fie viata la fel de vesela precum numele! Tu in care Cora mergi?
Citisem undeva ca la 6 luni bebelusii interactioneaza cu oglinda, si ca atunci cred ca vad un alt bebelus. Nu stiu ce crede Cri, dar e o hlizeala la oglinda... se opreste chiar si din plans si incepe sa rada.
Uitasem: raportam si noi masuratorile: la o luna 4.3 kg si 54.5 cm; la 2 luni - 5.4 kg si 59.5 cm, iar la mami DN 05.10.1974, UM 05.09.2005.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelinaliliana/album?.dir=747fre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
crissa71 spune:
MAGDA:EU NU TI-AM SCRIS PE P.M, TI-AM SCRIS PE MAIL...M-AI UITAT!!!
PLEASE..WRAPUL MEU????
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
Lya spune:
Fetelor,mai ales cele din Bucuresti,va rog sa-mi raspundeti urgent chiar daca e off topic!!!
Ce acte ati depus pt CIC????
Si in cat timp trebuie depus?Ce acte a cuprins dosarul de la firma(in cazul meu firma n-are habar ce acte trebe)??Si in cat timp trebuie depus?Eu am terminat postanatalul pe 12 august,din 13 intru in CIC si nu am depus dosarul.
Florypop,chiar ma gandeam la tine si vroiam sa te intreb ce mai faci,Deci,eu nu te-am uitat,doar am fost impreuna la aspirante.
Steluta,mult succes la operatie!Suntem alaturi de voi!
Ama,sanatate puiului!Un
lui Seby sa se faca bine!
dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
&Erikutz
amiss_zip spune:
La multi ani Hora
Anileda, noi mergem la vaccin maine
! Sper sa fie bine.
www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
adriana spune:
quote:
Originally posted by Lya
Fetelor,mai ales cele din Bucuresti,va rog sa-mi raspundeti urgent chiar daca e off topic!!!
Ce acte ati depus pt CIC????
Si in cat timp trebuie depus?Ce acte a cuprins dosarul de la firma(in cazul meu firma n-are habar ce acte trebe)??Si in cat timp trebuie depus?Eu am terminat postanatalul pe 12 august,din 13 intru in CIC si nu am depus dosarul.
Lya, nici o graba, am inteles ca se poate depune in termen de 90 de zile dupa ce nasti (sau mai multe chiar, nu stiu exact). Tot ce trebuie e sa-ti faci dosarul, sau cei de la locul de munca sa ti-l faca, si sa-l depui la Primaria sectorului in care locuiesti. Eu am fost azi la sect 5 si era o tipa foarte draguta acolo, nu era coada, totul e foarte simplu.. fata de ce era inainte[ bang]
Noi poze cu beba mea, cine vrea sa le vada, impreuna cu fratiorii ei ..aici
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
nikolett2445 spune:
angelika locuim pe langa expo park dar doctorul il avem in trivale ,acolo am locuit inainte,ne plimbam mult prin oras,cu treburi, pe trivale cand coboram de la doctor ,si in expo dimineata de la 10- 12.duminica avem botezul pe 20 august saptamana asta avem treburi,iar de marti o sa plecam in concediu mai prelungit,pana in decembrie .o sa am nevoie mare de voi fetelor,nu ca acum nu as fi avut.
ama stiu cum e sa locuiesti singura,noi suntem singurei de doua luni de zile ,mai avem doua zile,si o sa ne treaca toate supararile.eu antibioticul i l-am dat cu o tetina de la biberon,pregateam in lingurita 5ml ,ii bagam tetina in gurita si el incepea sa molfaie,apoi turnam repede siropelul,a functionat super bine faza,dar mi-am dat seama tarziu,pana sa descopar am varsat mult pe jos ca nu ii placea era prea dulce pt el un gust nou,era bb meu un miros de capsunele in jurul gatuletului de-mi venea sa-l pap.oricum ced ca sfatul iti vine cam tarziu cu siguranta ai terminat cu tratamentul.vroiam sa te intreg daca ai avut acelasi sirop de amoxacilina125 ca si mine si cum arata scaunele bb tau dupa tratament,la noi s-au achimbat in ff mult mucus,maine duc kk la analize chiar daca sfatul medicului a fost sa astep o luna ,a trecut doar o saptamana dar nu pot astepta mucus in kk stiu ca este destul de ingrijorator.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
nikolett2445 spune:
camelia de ce i-ai recomandat amei exudat ?ce3 legatura are cu antibioticul,am uitat sebi are laringita ok .sorry
magghyc ce este un hemangion.si unde il are.de ce trebuie operat?bb meu are ceva la ureche,nu e alunita pt ca nu e colorata e culoarea pieli si nu este osos pur si simplu ceva iesit in afara cu pielicica f moale linga lobul urechi,daca te uiti in poze albumul 3 se vede intruna din ele.am mai vazut la doua persoane mature,nu si l-au operat nu l-au deranjat .
ma gandesc ca o sa-l operam ,de fapt nu o sa fie operatie ,cred,in maternitate au zis ca ar fi putut sa-l lege cu ata chirurgicala si sa fi cazut ,dar am zis sa asteptam.ma gandesc ca o sa aiba complexe si ca o sa vrea sa-si lase parul lung in dreptul urechi sau ca l-ar deranja la tuns ,inca nu stim ce o sa face ne mai confruntam,nu e nici o graba.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445