CIRESE de mai-iunie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 19
adib spune:
Camelia
multumesc pt link
incerc. desi sint un circotas din fire.
iar la cit de suparat sint acum parca imi vine sa ma inscriu eu la medicina, dar pina invat eu tot ce trebuie, Raluca va fi prea mare.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
nicopuscasu spune:
Buna ziua dragi mamici, tatici si bebei!
Eu sunt Nicoleta si am o fetita de 2 luni si 11 zile si am dori sa ne primiti si pe noi pe aici, poate ne mai ajutati cu un sfat, mai schimbam o vorba cu mamicile aflate in aceeasi perioada minunata.
Mara mea s-a nascut pe 3 iunie 2006 la Municipal cu ceza deoarece eu am avut placenta praevia centrala si nu am putut naste normal. A avut 3750 g si 51 cm. Nu avem laptic, asa ca bebe maninca Lactana 1 cam 120-140ml la masa si are acum 5300g si 58 cm.
Ne primiti si pe noi?
abibrinza spune:
Adib, eu stiu ca menta opreste lactatia.cumnata mea cu ceai de menta a oprit-o.Si cu pediatra, mai bine gaseste pe altcineva.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
poze
arleena spune:
am o nelamurire si nu dau de medicul nostru..cred ca e in concediu....deci, Vigantol-ul asta se da pe baza de reteta sau cum?ca ni se cam termina????
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
camelia.t spune:
Se da si fara reteta....cel putin eu n-am fost intrebata de reteta.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
larissa_79 spune:
Magda, legat de modul de intrare in posesie a warp-ului ti-am trimis un PM sa imi spui daca l-ai primit.
Fetelor, pe 26 august o botezam pe Alexia. Aveti idee de unde i-au si eu o rochita frumoasa pentru botez. Vineri plec din Bucuresti asa ca mai am putin zile si cu ea nu am nici o sansa de cautat mult.Please help! Poate ati vazut voi pe undeva ceva frumos frumos..o rochita alba!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Amonar spune:
ADI
Si eu a trebuit sa ma opresc cu alaptatul. Eu am porcedat astfel: am muls din ce in ce mai putin si mai rar.Adica cand simteam sanii ca aveau tensiunea foarte mare, mulgeam atat cat sa opresc tensiunea. Pe langa asta inainte de culcare mulgeam tot iar a doua zi amanam cat mai mult pana nu mai puteam. Cam 3 saptamni a durat la mine. Mai am putin de tot dar cu mulgerea inainte de culcare aproape ca am terminat.
VIRGI
Si eu am aceleasi conceptii ca voi acolo in Korea. Si aici sant aceleasi conceptii. A venit mama si ma tot atentioneaza de curent pt copil, sa am grija de ferestre de geamuri deschise in masina...samd. Oricum eu fac cum cred eu dar totusi incerc sa gasesc o cale de mijloc pt ca nu stiu cat de sensibil e Kailan si nu vreau sa-l imbolnavesc chiar asa de mic. Il tratez cum ma tratez pe mine si eu m-am adecvat climei din Olanda, schimbatoare si cu extreme de neprevazut.
Cred ca e greu sa generalizam in orice subiect: imbracat, colici, medicamente, alaptat samd. Fiecare copil e unic si trebuie tratat ca atare, deci e bine totusi sa nu spunem adevaruri absolute pt ca ele nu exista. Kailan a avut si mai are din cand in cand colici..si nu au fost imaginare, mi se rupea chiar sufletul cand il vedeam ca se trezeste in soc si tipete in miezul noptii cu convulsii ca la epilepsie. Probabil ca copiii din Korea sant mai sanatosi pt ca poporul traieste mai sanatos. Dar acestia sant factori care trebuie considerati in gasirea adevarului. Contextul este foarte important pt orice adevar.
Na hai ca si eu m-am luat la filozofat...scuze pt asta. Dar mi-e greu sa citesc lucruri care nu sant nuantate....nu exista un singur adevar....nici macar cel cu wrapul, diversificarea si alaptatul.....parerea mea...sant conditionate de dimensii ca timp, loc, particularitati individuale, istorie, samd....
(pozeKailan)
cocutica spune:
Ama, multa sanatate bebelusului tau! Din cate am inteles te chinui foarte tare sa ii dai antibioticul...si noi ne-am chinuit cu calciul gluconic. Cu seringa era batalie mare si atunci, am amestec putin lapte cu calciul si l-am pus in tetina si bebita mea l-a baut mult mai usor si nici nu l-a scos afara, iar eu m-am asigurat ca bea toti cei 5 ml. Poate te ajuta si pe tine.
Cocutica si
Elena
mirage spune:
Amonar, ai dreptate.
In afara unor caracteristici general umane, fiecare (mic) individ este unic. Cu nevoile sale proprii, cu sensibilitatile sau cu virtutile sale.
Si-atunci, e bine sa nu ne cramponam asa de tare de modelul "mama" "internetul" "Coreea" ci sa gasim , informandu-ne din cat mai multe surse, propriul model, cel care este bun pentru propriul copil.
Dana cu Codrin
29 aprilie 1999 si Calina
12 iunie 2006
Calina
Vrei sa vezi ce mare sunt?
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by magghyc
[teal]Stelutza,
Wrapul tau va pleca luni cu posta..
Nu, eu nu sunt nemultumita de Marcu, dimpotriva! Este experimentata si f meseriasha, dar foarte scumpa (nu ea, ci sistemul MEDLIFE in care intri – eco la ei,costa mult, analize tot la ei,costa, interpretare analize alti bani…Carmina era cea care scria ca are ecva nemultumiri la adresa ei…
Eu pe Marcu nu am curaj sa o schimb din cauza ca am o paranoia legata de medici. Poate doar la Stanciu sa zicem ca as mai avea curaj sa incerc…Ai mare grija cu anestezia la bebe asa mik. Si eu am aceasi problema, Nichita trebe operat (un hemangiom) si nu am curaj…
![]()
Puiudana,
Si Nichita urla uneori in wrap, pt ca e prea strans, sau pus inegal etc, solutia e sa mergi un pik cat sa se aseze wrapul, ai sa vezi ca cupilu se potoleste…Garantat, daca ii place la tine in brate va sta si in wrap…O sa vaz ce fac cu wrapul, dar eu zic sa mai incerci ca poate te razgandesti…nu de alta dar chiar este foarte practic, iar mie mi se pare in continuare o solutie ingenioasa pt mamici care au nevoie de 2 maini!
Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)
poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586
NU, Carmina nu a scris nimic despre d-na Marcu, nici macar nu a pomenit-o
Stiu ca pt. copil se face orice dar cred ca se poate face si mai ieftin, cel putin pentru cineva cu bugetul meu
Puiudana si eu am aceleasi probleme cu Mihnea in wrap, asa ca nici nu ma mai chinui sa il pun. Ma gandesc ca poate eu nu fac ceva cum trebuie pe acolo, cu toate ca a stat o vreme ceea ce ma face sa cred ca nu neindemanarea mea il deranjeaza... insa rezultatul este ca dupa 3 minute de stat in wrap incepe sa se agite si sa urle zici ca-l ard cu fierul de calcat. Imi pare rau ca e asa pt. ca intr-adevar ar fi fost de mare ajutor. A stat o perioada si puteam sa-mi fac treburile prin casa, sa stau la calculator, etc. dar acum nu mai vrea si pace
[poze carminawww.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
www.youngnutrition.net/member/tickers/38751/ticker1.png" target="_blank">Uite cum cresc
www.youngnutrition.net/member/tickers/38753/ticker4.png" target="_blank">Sau asa...

..
. Poate doar la Stanciu sa zicem ca as mai avea curaj sa incerc…Ai mare grija cu anestezia la bebe asa mik. Si eu am aceasi problema, Nichita trebe operat (un hemangiom) si nu am curaj…
!