CIRESE de mai-iunie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
adib spune:
inca o posibila problema.
Raluca are aproape 6 kg. maminca doar de 4 ori pe zi laptic, circa 180 ml la o masa. in fiecare zi, intre mase bea cam 100-150 ml ceai.
nu e cam putin lapte?
copii vostri cit maninca?
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
camelia.t spune:
Adi noi avem 2 luni si 3 sapt. si avem 6 kg , mancam 5 x 150ml lapte Nan/zi.Cum de aveti doar 4 mese de lapte? Ii mai dati si altceva pe langa lapte? Mie personal mi se pare cam mult ceai intre mese.Daca il si indulciti cumva atunci chiar e mult. Dar fiecare copil este altfel. Pt noi vad ca e suficient cam 50 ml de ceai intre mese.
Succes cu bebelina si cu gasirea unui medic mai bun pt ea.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
adib spune:
Camelia
maninca lapte circa 180 ml la o masa
ceai bea circa 100-150 ml cumulat pe o zi, dar cantitatea nu e constanta intre doua mese. i se da doar cit cere. daca refuza nu se insista. ceaiul este neindulcit.
ce ma sperie este numarul de mese cu lapte. doar 4?
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
camelia.t spune:
4x180 e aproape 5x150.....cam acelasi lucru. Ma gandesc ca Raluca doarme mai mult si de asta nu apucati sa-i dati 5 mese dar cantitatea per total eu zic ca ii ajunge. Acuma voi puteti urmari cat creste pe saptamana. Si dupa ce gasiti pediatrul acela bun, va poate monitoriza mai exact si va mai da sfaturi. Vezi tu ca asa pe net sfaturile sunt utile doar pana intr-un anumit punct!
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
ama_kaly spune:
Amonar subscriu!
Ai dreptate, fiecare copil e unic.Colicii sunt gazele acumulate de copil in stomac si sunt intr-adevar copii care sufera de "colici".Al meu si acum plange dupa ce mananca pana da aerul afara..si il da zgomotos in repetate randuri, iar apoi se linisteste.Sunt copii care sufera de asa zisele colice abdominale, altii care nu au deloc..nu putem generaliza sau spune ca nu exista colici doar pentru ca al nostru n-a avut..
lui Kailan! cocutica multumim frumos! Am observat ca daca i-l dau cand e infometat il ia mult mai bine,asa ca incerc sa il pacalesc cu masa ca daca mananca inainte nu e chip sa i-l mai dau.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
amiss_zip spune:
Si eu stiu persoane care nu sunt multumite de dr Marcu dar...spre exemplu sora mea e multumita de ea si merge cu bebe numai la ea. Eu nu ma duc la ea.
Eu sunt foarte multumita de doamna doctor Palicari. Mi-a fost recomandata de Capraru, E un dr pediatru foarte bun, o doamna foarte calda si cu viziuni largi! Am stat de vorba si o ora despre bebe. Consultatia a fost 25ron.
Mult succes Steluta si Mag!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
ama_kaly spune:
carmina ce culoare are Mihnea ochii? M-am uitat acum la poze si par ca ai lui Seby, un gri inchis in casa ca la lumina ii are deschisi.Eu imi tot fac probleme ca i se schimba ochii la 6 luni in caprui si de aia intreb.
Poate mamicile care au cupii cu ochi albastri ma lamuresc si pe mine..ii raman ochii alabastri sau sunt ochi de "lapte" si se pot schimba?
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
camelia.t spune:
Steluta mult succes cu operatia.Asteptam vesti bune cat de curand.
Ama sanatate pt Sebi. Intr-adevar nu iti pica bine sa ii dai antibiotic la varsta asta. Totusi, daca alta varianta nu exista.......o accepti si pe asta. Eu a trebuit sa-i dau celui mare cand avea doar 2 saptamanai.Am venit acasa din spital cu el si avea o infectie cutanata (in salonul in care am stat in spital era un lighean in care picura tot timpul din tavan de la o baie de la etajul superior)....iti dai seama ce mediu propice pt un bebelush....asa ca s-a infectat, s-a complicat si uite-asa am ajuns la antibiotic. Dar trece, nu te stresa nici mai mult decat trebuie.Poate dupa 2-3 saptamani dupa ce termini cu tratamentul acesta nu ar strica sa-i faci un exudat.....sa nu ai surprize.
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
Amonar spune:
AMA
Multa santate lui Sebi!!! Daca ar fi fost mai mare ti-as fi sugerat sa-i dai iaurt pe langa antibiotic...dar e prea mic pt asta. Incearca sa-i franezi temperatura si cu coji de portocale in ciorapei(am auzit si eu de la cineva care facea asa) si comprese racoritoare cu apa pe frunte si picioruse. Bineinteles asta impreuna cu medicamentatia pe care ai inceput-o.
In legatura cu ochii uite ce mi-a spus o mamica de fete mari: in momentul cand copilul trece definitiv pe sticla cu lapte praf deci nu mai bea lapte de mama, daca nu-si schimba culoarea ochilor, asa va ramane. Deci cele 6 luni de obicei se asociaza cu perioada alaptatului..nu stiu care este explicatia stiintifica dar eu sant curioasa daca se adevereste. kailan bea numai lapte praf de 3 saptamani si ochii tot albastrii sant.
Sebi!!!
(pozeKailan)
larissa_79 spune:
amiss_zip, eu am o dr. pediatru de la CMU si sunt multumita de ea...dar cum mereu trebuie sa am o rezerva...imi poti spune te rog unde o pot gasi pe aceasta doamna dr. de care esti tu atat de multumita? Are cabinet particular?
E bine de stiut..ca daca de ex..dr mea e in concediu...sau mai stiu eu ce. Cu un copil mic nu e de stat.
Eu trebuie sa ii dau calciu si nu stiu cum. 5 ml pe zi..oare sa il pun in ceai..cu lingurita mai mult scuipa.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)