CIRESE de mai-iunie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LYLY se poate sa fi racit si in Cora, e adevarat ca era aer conditionat cam tare.Sincer nu stiu cum de am reusit sa-l racesc asa de tare.Nu am avut ce sa fac..i-am dat antibiotic.. L-am tinut de vineri seara pe antitermice si ii scadeau febra pe moment iar apoi revenea si avea mai mult.De cand i-am dat antibioticul nu a mai facut febra, sper sa scapam chiar daca ne chinuim din 6h in 6h sa luam 5ml de siropel.I-l dau cu seringa da' el nu-l vrea, il scuipa, se ineaca, plange..mi-e groaza, de abia astept sa-l terminam sa nu-l mai chinui.Mi-e asa mila de el..
Si in sfarsit dupa 2 zile i-a mai trecut maraiala, acum spre seara a ras si ne-am jucat.Am inima indoita si imi pare rau ca i-am dat antibiotic, dar nu stiam ce altceva sa fac si nici cu cine sa ma mai sfatuiesc sau sa intreb..
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

a-daniela,
stiam io ca uitasem pe cineva!!!iertare, dar imi merge netzul greu si in consecinta nu prea sunt pe faza de multe ori.sper ca nu te-ai suparat!!
wrapurile sunt la mine, ne putem vedea, in we noi suntem in herastrau sau cismigiu - dar preferam herastraul, in rest in parcul de langa circul de stat...dar ar mai fi variante, da-mi te rog un pm cu ce zona preferi si stabilim sigur!
virgi,
E foarte greu sa fii in Ro contra turmei... Nu are sens sa dau exemple, cred ca e deja ceva banal, cotidian pt oricine a ales sa isi creasca copilul altfel ...
E f greu, dar e responsabilitatea noastra.
...asa ca eu imi asum rosiile si remarcile binevoitorilor si imi zic mereu ca Nichita se bazeaza pe mine...am creier si internet, deci nici o scuza ca sa perpetuez prostiile si cutumele care se aplica in educatia romaneasca.

lyly,
e un subiect delicat cu operatia lui, eu nu sunt de acord cu ea, hemangiomul de principiu se resoarbe singur. dar exista cazuri in care aceste hemangioame evolueaza rapid si ajung la dimensiuni atat de mari incat pot impiedica viatza de zi cu zi - de genul sa pui un body copilului.
mi-e mie groaza insa de spitalul romanesc si anestezie!!!
tocmai ce imi spunea cumnata-mea de un copil bagat in soc cardio-respirator pt ca, la 2 ani, i-au facut doza de anestezic pt 70 de kilograme!!!

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

virgi sa sti ca si eu am poza cu copilu in luna iunie-iulie cu caciula si imbracat cu costumas cu maneca lunga...desi noi eram in tricou dar am rabdat in ziua aia un frig de numa.....dupa cateva zile cu ploaie a ajuns temperatura la 16-17 grade fata de 28-30 cat fusese inainte.
se mai minuna careva p-aici ca tinem prea imbracti copii in romania, dar vremea e tare ciudata in ultimi ani..cand e cald de mori cand e racoare spre frig....plus ca la cluj, de cand ma stiu eu, vara, diminetile sunt ff racoroase si la amiaz e deja o caldura imposibila....tin sa va spun ca noi folosim inca pilota de vara...
eu inca nu m-am batut de remercile nimanui cu privire la modul de crestere al copilului....adica poate mi-a zis careva ceva dar eu sincer n-am bagat de seamana...

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

multa sanatate bbeilor cu probleme
la toti copilasii...
btw .....ma incearca un sentiment in ultima vreme....cam greu de explicat....cred ca mi s-a cm invatat in brate copilu dar nu-i bai...l-am dorit si vreu sa-i ofer cat mai multa dragoste si sa nu-l las sa planga sa se dezvete de"brate"...l-am lasat intr-o seara sa planga cam 10 min si apoi mi-a parut rau....mi-am dat seama ca sunt destui copii nedoriti pe lumea asta care nu pot primi dragostea parintelui si nici o alinare cand ii doare burtica sau le cresc dintisotii, sau cand le e fomica sau ii supara orice altceva...
ma doare sufletul cand ma gandesc la copii de la orfelinate, cat de rece e totul acolo, nu le canta nimeni, nu le zambeste, nu ii ia nimeni in brate daca plang.
daca eu pot sa-i ofer copilului meu dragoste, sa-l alin cand e necajit chiar daca eu sunt obosita sau ma doare spatele o sa o fac...chiar daca unii sunt de parere ca-l inavt rau...nu-i bai

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare

Arabela - te inteleg perfect. Si noi primim sfaturi din tara...si suntem certati ca tinem copilul asa..mai ales ca noi stam mult mai imbracati decat ea....dar noi am fost crescuti altfel..cu sosete de lana si cu cate 2 caciulite, sa fie ei siguri ca nu racim.
Eu doar am incercat sa va spun ca se poate si altfel..... noi dormim cu AC deschis toata noaptea, iar copilul doarme cu noi in pat..noi ne invelim bine, ea sta doar in maieu si nu suporta sa stea invelita cu nimic...ziua ii pun salteluta cu jucarii si o tin pe jos....pentru ca se intoarce si mi-e teama sa nu cada din pat.
Noi doar am preluat modul de ingrijire din clinica unde s-a nascut si am urmat indicatiile pediatrului. Un copil raceste cand traspira..eu trebuie sa urmaresc sa nu se intample lucrul asta...( curent si vant e peste tot in jurul nostru...dar daca ea nu este transpirata....nu are cum sa raceasca.
IN concluzie..ii lasam pe cei de acasa sa zica ca ei si noi facem cum credem ca-i mai bine pentru copilul nostru.

Si promit ca nu mai vorbesc de subiectul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata
Ama sanatate la Sebi. imi pare foarte rau de el. nu stiu ce as face in locul tau

noi avem alte probleme. am fost la pediatra. ne-a convins sa o schimbam.
Raluca sta foarte mult cu capul pe parte dreapta. pediatra, nici una nici alta ca ii comanda guler si sa merge la eco la un "neuro psiholog"!?!?!?
alta problema. ca nu o tinem bine in brate. dupa priviri intrebatoare ochi in ochi, a luat-o ea in brate si o tinea la fel. pai dupa trei luni imi spune chestii din astea.cind tu ca dr trebuia sa-mi vizitezi copilul saptaminal in prima perioada si sa ma inveti toate astea?! Ela deja plingea de spaima.
ce insemna faptul ca un copil se sprijina in capsor si picioruse si ridica spatele? mi-a pus doctorita intrebarea daca Raluca face asta, i-am spus ca nu si atit. fara alte explcatii.
dupa toate pataniile cu ea cred ca ne mutam la alta. dar la care?
cum se face oprirea lactatiei? Ela nu prea mai are lapte (10-15 ml dimineata si atit). alaptatul e un chin si pentru ea si pentre Raluca.

in total am avut un weekend cenusiu si plin de nervi.
daca ma puteti ajuta cu ceva raspunsuri la cele de mai sus !!!
o saptamina buna va doresc.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

sper ca se intelege ceva din ce am scris.
sint si adormit dar si incoerent de suparare.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Adi, schimb-o, da' repede!
Eu nu am alaptat, am avut ceva lapte la inceput dar putin, mulgeam 20 de ml cu mare greu, lactatia s-a oprit de la sine, nu am facut chiar absolut nimic in sensul asta.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Adi, intreba fetele aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80807&whichpage=1 de un medic pediatru bun in Timisoara, sigur vei gasi recomandari. Succes!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

MAGDA:Astept raspuns de la tine cand ai timp...poate ai si ceva poze cu ele(albastru..ziceai ceva de verde?!).
Pupici si multumesc mult de tot.

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput