CIRESE de mai-iunie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
virgi spune:
Ama - de ce nu te duci cu Seby la un spital de copii.....Ar fi mult mai bine sa stai cu el sub supraveghere pana-i trece febra.
Acolo ii pot face si niste investigatii mai amanuntite.
adriana spune:
Inaioana multumim pentru wrap.. 
L-am primit ieri de la Magda. Si ei o 
Abia astept sa-l incerc prin casa..
Ama, sanatate multa lui Seby. Nu-in mai da antibiotice dupa urechea pediatrei. Du-te si fa-i niste analize, in gat si de sange.. Asa vezi sigur ce are.. 
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
Steluta spune:
Multa, multa sanatate lui Seby!!!
Ama. imi dau seama cat iti este de greu sa fii singura si cu bebe bolnavior!! Sotul meu a plecat doar de o saptamana, dar ii simt lipsa enorm. Eu m-am panicat cand am vazut ca in urma plimbarilor cu Andrada prin oras, pe la doctori, are nasucul infundat, d-apai sa fi avut febra...
. Mult curaj!!!
Pana la urma noi ne-am hotarat sa o operam pe Andrada miercuri. Este tare greu sa iei o decizie care nu implica direct persoana mea. Daca nu este totusi cea mai buna, si ar fi fost mai indicat sa asteptam pana la 1 an cu operatia?? Sper ca totul sa se termine cu bine!
Magg, deci saptamana asta astept sa primesc vesti de la postas. Multumesc!!! 

Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
amiss_zip spune:
Steluta sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceasta incercare!
. Mult curaj Andrada si sa fii sanatoasa! Va asteptam cu vesti bune si va tin pumnii! Sa fie bine!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
ama_kaly spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre!! Nici nu stiti cat de bine m-am simtiti cand am citit!virgi nu am riscat sa ma duc cu el cu febra pe masina la spital ca am citit undeva ca febra in felul asta poate urca brusc la 40 grade si nici n-am stiut unde sa ma duc..cine stie peste ce dr dadeam.
Stiu ca nu e bine sa ii dau antibiotic ca ii scade imunitatea si ca febra inseamna lupta organismului cu infectia, dar pe de alta parte mi-e si frica sa nu faca convulsii peste noaptea ca ii urca temperatura imediat ce trece efectul eferalganului sau nurofenului..Steluta eu ma plang aici de o simpla raceala iar bebeul tau urmeaza sa fie operat si tot tu esti cea care ma incurajezi pe mine..mi-e si rusine! Mersi frumos !
Iti tinem pumnii miercuri, ai sa vezi ca totul o sa fie bine..chiar tu ai zis ca e o interventie usoara si galusca ta o sa se faca bine!
Andreea si Adriana
multumim pt urari!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
VoichiV spune:
Steluta, ne vom andi la voi miercuri. Sunt sigura ca ai luat cea mai buna decizie.
Ama, sanatate lui Seby...
poze bebelina mea draga
marrycalu spune:
Amiss multumim,dar la el e si mai tare putin acolo,multumim mult
Marilena si Robert(2 mai 2006)
florypop spune:
Salutare!
Stim ca ne-ati uitat dar nu mai am timp nici sa mor. E cumplit cu doi pitici mititei. Desi dtau acsa nu am timp de net deloc.
Dar, suntem bine. Hai sa va uimim: avem 6.800 gr la doua luni jumate si suntem foarte bine. Am facut primul vaccin si a fost ok. Stam foarte mult la plimbare, radem si gangurim.
Ne pregatim sa plecam la munte. Am emotii cu amndoi dupa mine dar ii scot la aer.
Pana la urmatoarea interventie va pupacim,
Flory si
Andrei si
Rares
LYLY809 spune:
Magghy, chiar trebuie sa-l operezi pe Nichita? Nu pot sa cred...sper ca nu-i ceva grav
Ama, insanatosire grabnica lui Seby. Pai cand mi-ai zis de umblat prin Cora m-am cam lamurit... ultima oara cand am fost acolo ( fara bebe, bineinteles)simteam ca-mi zboara capul de la aerul conditionat.. am plecat cu o durere de cap de acolo.. am zis ca piciul meu n-o sa "calce" prea curand intr-un astfel de market.
Azi l-am dus si eu prima oara pe Mocutza la tara, la Ocnele Mari si a dormit in scoica pusa la iarba verde... tare mult i-a placut!
Pun maine poza cu el in mijlocul naturii. Desi l-am tinut sub umbrela si cu palariuta are un pic de roseata in obrajori...
Pup cireshicile
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png
abibrinza spune:
Insanatosire grabnica tuturor bebeilor cu probleme.Victor are si el mucisori in fiecare dimineata dar dormim cu usa deschisa.
Angelica , multumim de aprecieri dar noi in realitate suntem cam slabanogi.avem 5,700 kg si 63 cm.Dar tinand cont ca ne-am cam triplat aproape greutatea de la nastere e bine.stie tati sa ne faca poze frumoase.
Virgi, sa stii ca e foarte greu sa cresti un copil in Romania dupa principiile tale.Cand o sa vii aici ai sa innebunesti cu toate sfaturile din jur.Stiu ca si victor are niste poze cu caciulite dar sa stii ca la noi bate foarte tare vantul.Cateodata nu pot sa ies din casa.asa a fost vara asta : vant si canicula.Sincer abia astept toamna.Si legat de imbracat:
-erau intr-o zi cam 30 de grade, ma duceam cu copilul la masina si o vecina imi spune sa ma grabesc ca raceste copilul ca n are caciula pe cap
-la doctor suntem vedete, toti copiii care ajung pe acolo sunt imbracati in costumase de PNA si urla.ghici de ce?
Nu mai pot sa-ti dau exemple ca mi-e somn
pupici
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
poze