Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 29
Tethys spune:
Mersi, mersi Ankak
! Si intradevar
, ma simt mai libera la cap... Mai ales ca nu m-am mai tuns asa scurt de vreo trei ani de zile... Dar, n-am avut incotro... prea muuuult imi cadea
! Multumesc si pupici
.
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE NOI
joker spune:
ankak, bine ai revenit!
ankak e singura membra dc cu care edutz, tati si cu mine ne-am intalnit, cand am fost la IAsi
Sanatate micutului
am incheiat citatu`![]()
Joker...mama de ied zapacit
EDUTZ
mitub spune:
laura25 si eu am avut mari probelem cu Cristina din cauza unei enterocolite. Se pare ca este epidemie in Bucuresti, e lumea cu mic cu mare cu problema asta. Noi am prins totul in concediu si a fost un chin, n-a vrut sa manance mai nimic cateva zile bune.
Eu inclin sa cred ca e din cazua starii proste (am facut si eu si sotul frome mai usoare, si am varsat si am facut si super-moale) si nici vorba de chef de mancare.
In fine, noi am trecut cu Cristina la medicatie serioasa si acum suntem bine, desi inca ii dam regim.
Am luat Debridat, Sumetrolim, Ecoflorina sau Enterol, ba chiar la inceput si cateva picaturi de Metoclopramid.
saruri de rehidratare nici vorba, sutn si nasolae la gust. Doar ceai cde menta cateva zile, totul indulcit cu glucoza, lapte delactozat, orez fiert in apa dimineata, piure de morocv la pranz etc etc etc.
Sanate maxima si sper sa-ti fi fost de folos,
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
alte poze noi cu noi -iunie
Laura25 spune:
Buna seara.
sunteti niste dragute toate. Va multumim ca v-ati gandit la noi. Rares azi a fost chiar bine. A facut un kk maaare asnoapte, de a trebuit sa-l spal si sa-l schimb de hainute, cu el mai mult adormit, apoi dimineata cand s-a trezit a mai facut un pic si gata, azi nu a mai facut deloc. Nici nu a mai vomat.
Dede si eu stiam ca nu rebuie indopat, dar el a vrut sa manance, nu l-am fortat deloc. Azi s-a profilat pe mar cu banana si branza si a refuzat sa guste macar orce altceva (i-am pus o firmitura de carnita in gura, a scos-o tacticos pe varful limbii, a luat-o cu mana si mi-a pus-o la loc in castron). Oricum, a mancat si e foarte activ. El bea foarte multa apa in general, adica intr-o zi cred ca ajunge la 700-800 ml. E prea mult? Inseamna ceva naspa?
Bianca in schimb n-are nici o treaba. E vesela nevoie mare, tipa toata ziua ca vrea plimbata, adica sa stai cocosata minute bune, sa o tii de mana sa se invarta ea in cerc prin camera. Daca suntem afara, nu mai tine cont daca e iarba sau trotuar, daca e incaltata sau e desculta, ea trebuie sa mearga. Asa ma rog sa scape odata la picioare singura, ca ma termina cu energia ei.
Am facut o gramada de poze si filme noi, asa ca o sa va dam de lucru cand ajung acasa. Parintii mei stau in comuna unde s-a nascut George Enescu. E casa memoriala aici, muzeu ... de toate. In perioada asta in toata tara sunt manifestari legate de "Zilele Enescu", asa ca maine mergem si noi la "patron" la Enescu
. Se organizeaza de multi ani o "suita sateasca", adica mici, bere si multa muzica populara. Am fost si anul trecut si la cei mici le-a placut, desi aveau 2 luni jumate. Maine ma astept sa danseze si sa vrea sa se bage peste tot.
Va pup si fug la somn, ca ultimele nopti au fost cam agitate, sper sa nu mai fie probleme.
O duminica placuta!
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
andre_ea spune:
Vin si eu rapid cu vesti despre motul luat astazi. Tudor a ales de pe tava:
1.pixul
2.surubelnita![]()
3.lingurita (asta ce-o fi? n-am fost pe faza cand a pus-o nasa pe tava ca n-o lasam acolo pentru ca nu stiu ce interpretare as putea sa-i dau)
4.cheile de la masina
De precizat ca primele 3 se aflau toate in acelasi loc, cum ii luam una din mana, trecea la urmatoarea. Erau f. aproape de mana lui stanga. O fi stangaci?
Doar cheile de la masina le-a luat cu dreapta.
Seara dupa ce au plecat invitatii s-a gandit tati sa vina cu masina de tuns sa vada cum reactioneaza copilul la zgomot si cand a vazut ca nu zice nika l-a luat la tuns de-adevaratelea. Spre final a urlat el, dar deja incepuse dansul asa ca trebuia continuat. Pentru prima oara in viata mi se pare copilul meu urat. Nu-mi place deloc cum ii sta chel (aproape).
Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE
andre_ea spune:
Sa va spun si cum se simte fi-miu. A avut 3 zile cu febra, dintre care primele 2 mare (seara),peste 39. Ne-am tratat numai cu antitermice si am facut coprocultura, exudat si sumar urina. Sange nu au putut sa-i ia. Coprocultura si exudatul au iesit bine, in urina insa au iesit leucocite multe. Dr. a zis ca asta nu inseamna neaparat infectie urinara, ca ar trebui sa fie si alte valori marite. Fetele pricepute, voi cum stiti?
Sanatate multa tuturor bebelusilor!
Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE
hristina spune:
Noi mergem prin casa din ce in ce mai mult singurele!
Afara nu prea o dau jos din carut ca nu mai reusesc sa o pun la loc,dar cand va merge binisor o voi da si afara!
Mi-e drag de ea cum merge, de nu mai pot!
Azi fac si eu omleta minune sa vedem daca-i place ca ...nu mai vrea nimik decat lapte! Ce sa fie, oare?
Rares, pupam burticuta sa se faca bine definitiv!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
joker spune:
Hristina, am vazut ca usturoiul a avut suuces la foarte multi bebelusi....
eu ii amestec in toate mancarurile la care stramba din nas, de genul carne de pui,unele legume, si atunci se lasa pacalit si le papa...
am incheiat citatu`![]()
Joker...mama de ied zapacit
EDUTZ
hristina spune:
quote:
Originally posted by dania.nicol
Hristina - Am vazut fotografiile superbei tale fetite.Le-am vazut pe toate si parca nu ma mai saturam sa tot privesc, ai o minune de fetita frumoasa foc. Sa-i dea Dumnezeu sanatate, noroc si tot ce iti doresti tu pentru ea.
Multumim de timpul acordat si de felicitari!
E frumusica, manca-o-ar mama!
Da si strengarita pe masura!
Avem poze noi in albumul Un anisor! Vizionare placuta!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
dania.nicol spune:
Ica 1975 - si noi va
si va dorim la fel
Joker - felicitari pentru progrese
si spor la invatat in continuare
Crina77 - multumim pt. frlicitari si tie asemenea pt. frizura - si eu m-am tuns putin dar nu am avut curajul tau 
Ankak - multumim a fost si este greu dar trebuie sa avem rabdare 
Mitub - sanatate si sa va fie bine la toti 
Laura25 - sanatate si
la toti, vazut filmulete si ne-am amuzat grozav sa-ti traiasca
- cred ca v-ati distrat de minune la "Enescu" ![]()
Andre-ea - sanatate multa si felicitari pt mot& cheliuta
(nu fi necajita ca-i creste la loc si o sa fie mai frumos 
hristina - vazut si alte poze - Ce frumos je joaca ea acolo in balcon inconjutata de jucarele 

Mami de Sebastian
<18.07.2005> si Catalin
<06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto