Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Crina77 - am vrut sa scriu felicitari

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto

Mergi la inceput

Sebita este mai marait din cauza de maselute cred, i se vad coltisorii si la cea de jos pe aceeiasi parte musca orice si pe oricine (a avut grija fratele sa il invete) si cere multa "apua" "ba apua" . De mancat mananca pacalit cu diverse.

si sanatate la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Salutam fetele si piticii!
Eu sunt intr-o scurta vizita in Bucuresti dar plec repede ca nu imi place caldura asta. La Sinaia e numai bine, temp nu au depasit acum pe canicula 28 de grade.
Mihnea este super bine merge ff bine singurel si toata curtea este a lui. Mai nasol este ca vrea singur pe topogan si noi nu il lasam ca e prichindel inca . In rest zice mama, tata, papa, caca, apa, ete(uite adica), ata(asta). Face ca trenul, ca avionul si stie cand le aude ca unul e pe sine si unul in aer, si face ca vacuta, catelul, pisica si calul. Este f incantat cand vede diverse animale.
Cam cu asta ne laudam noi. Vad ca sunt o gramada de bebelusi bolnaviori de enterocolita. Si nepotelul meu este.
Va pupam si poate ne maia uzim maine daca nu ma intorc la pitic la munte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

La multi ani, 21.08, ANAIS ALEXIA

am incheiat citatu`
Joker...mama de ied zapacit

EDUTZ

Mergi la inceput

Noapte buna!

Mergi la inceput

La multi ani! pentru fetita frumoasa care aniverseaza 1 anisor
** ANAIS ALEXIA ** [ nadine2004 ]

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Unde sunteti ? Tare-mi este dor de voi ?
De abia astept sa va intoarceti din concedii sa povestiti ce ati mai facut,ce mai fac copilasii vostrii, si altele ...

Va pup pe toate si pe toti. Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Buna dimineata, lume!Ne topim de cald..Nicol, vad ca suntem singurele de pe aici...pupam copilasii mici si dulci....edutz transpira ca un calut...saracutul meu micut e plin de bubitele de la sudamina...am trecut la vreo 3 dusulete pe zi...ii face bine cand da de apa

am incheiat citatu`
Joker...mama de ied zapacit

EDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

ZIUA BUNA LA TOATE FETELE!

"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: ANAIS ALEXIA [nadine2004]!

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Dania.nicol, multumim si tie pentru felicitari ... si... nu-i bai cand mai gresesti vreo litera , ca oricum se intelege ce vrei sa spui. Pupici .

Joker, pupici lui Edutz... se ia de-o mana cu Robert la categoria bubute de la caldura ... si dusutele ...

Si intradevar , e cam liniste pe aici ... poveste veche de acum, nu-i asa fetele ?!? Va uram concedii placute in continuare. Pupici la toti.

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE NOI

Mergi la inceput