Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 28
delia grozav spune:
Pitecantrop cateodata in viata trebuie facute si sacrificii dar cand sunt cu un scop bun merita. O sa treaca repede anul, o sa vezi si puiul tau o fie bine, ei se adapteaza usor la situatii noi. Succes la masterat.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
Irda spune:
Salutare fetele!
Dede, ma bucur ca a papat Medeea omleta cu usturoi!Pupam fata!
Dari e disperata dupa papica asta. Oricum ea e disperata dupa usturoi in general....
Voi ce le mai dati de mancare puilor? Ca iar sunt in pana de idei......
Pupicei
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
valcampan spune:
Cryna las ca-ti sta bine ! De ce sa ne speriem ? M-am tuns si eu dar nu am aparat de foto.
Dragi parinti si copii am adaugat poze noi cu un David la un an. Motul nu ii apare in poze pt ca nu a vrut sa stea cu motul facut. Abea a reusit nasa repede sa-i taie parutul iar a doua zi , la frizer a facut show cu 4 femei ce il tineau pe scaun. In albumul DAVID LA UN AN VETI VEDEA POZE FACUTE SIMBATA LA ANIVERSAREA LUI BEBE. POZE CU NOUA FREZURA SPER SA-I FAC CURIND.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Ica 1975 spune:
Cryna,
, imi place noua ta tunsoare 
dania.nicol,
pe Sebastian ptr maseluta si ceilalti dintisori, ii dorim sa-i iasa toti/toate fara dureri.
Laura25, insanatosire grabnica si definitiva lui Rares. Strumfii sunt niste dulcei, i-am vazut in poze 
Noi
delia grozav spune:
Valcamp sa iti traiasca ingerasul, am vazut pozele si e superb si tu areti foarte bine si se vede ca esti fericita.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
joker spune:
Buna ziua la lume!Avem si noi ceva nou in vocabular:ga-ga, ham ham,aff(afara)-chestii pe care le si aratam cu degetul, numai ca ga-ga e tot ce zboara, inclusiv vrabiile
stim unde e buricutul, gurita, burtica, dam pupic cu degetelul si cand vedem un nene sau o tanti pe strada care ne zambeste ii intidem mana sa dam noroc
am incheiat citatu`![]()
Joker...mama de ied zapacit
EDUTZ
ankak spune:
valcampan, sa-ti traiasca mica alintatura! Nici Matei nu sta singur in camera, in general nu sta singur nicaieri, nici daca ma vede prin usa deschisa...urla de zici ca-l taie careva...in carut la plimbare chiar daca e interesant peisajul tot intoarce capul periodic sa ma vada daca nu cumva l-am lasat cu cine stie cine....
Cryna
felicitari pentru noua freza! Cred ca ti-e mult mai usor la cap. intretinut....si e mai practica!
pitecantrop
lasa ca ai sa vezi ca nu e
asa de negru! Pai priveste si tu partea buna a lucrurilor...decit sa stii ca nu ai cum sa-l lasi singur, pe mina cuiva in care nu ai incredere si te mai si costa o groaza de bani...mai bine stii ca aici este iubit si crescut cu grija si dragoste. Si apoi investesti in viitorul vostru, chiar daca asta inseamna timp petrecut departe de puiul vostru. O sa va obisnuiti dupa ceva timp!
Anca
de
Matei (26 august 2005)
Tethys spune:
SEARA BUNA LA TOTI!
Pitecantrop, iti uram succes
in tot ceea ce ti-ai propus sa faci! O sa fie mai greu la inceput dar, dupa aia, o sa zboooare anul... Bafta si multa putere in toate! Pupici
.
Dania.nicol,
felicitari
lui Sebisor pentru prima maseluta! Pupici
.
Laura25, speram ca azi e mai bine Raresut... si...
felicitari
pentru gemeneii-vedeta! Pupici
.
Delia grozav, pupam
buzita micutei Medeea!
Valcampan,
felicitari
pentru petrecerea frumoasa, care reiese din poze... Si sa-ti traisca frumusetea de baiat pe care o ai! Pupici
unei familii frumoase.
Joker,
felicitari
lui Edutz pentru vocabularul achizitionat! Pupici
.
Multumesc frumos lui
Valcampan si Ica 1975
pentru aprecieri, incurajari si complimente la adresa noii mele frizuri... Pupici
.
Pupici
la toti.
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE NOI
ankak spune:
dania.nicol Felicitari pentru "achizitie' A fost greu? Noi nu stim inca ce's aia dinti.....
! Nu stiu daca ar fi timpul sa ma ingrijorez.....
Laura
de urari. Nu stiu cind voi avea timp de asa ceva...poate intr-o noapte cind n-oi avea eu somn....ca alta data nu prea vad....Imi pare rau sa aud de voinic asa ceva...Si noi am trecut printr-o experienta cumplita cu spitalul...a facut herpangina si intr-o seara cu doza de Nurofen si Panadol, cu 2 Fenobarbitale la ora 3 dim avea 39,6. Disperata i-am pus comprese cu apa cu otet dar degeaba. Am sfirsit prin a merge la spital unde un dr. parca din "Stan si Bran", el fiind "Bran" cu parul asa vilvoi de m-a busit risul cind l-am vazut.....abia a ingaimat ceva si nici n-am inteles ce spunea...mi-a dat reteta de ciprinol si m-a pus sa semnez ca refuz internarea. Cine sa ia antibioticul ca-i ca naiba de amar , prima doza l-am pacalit ca era de pe somn si era tare obosit ca nu a mai simtit ce inghite, dar dupa nici n-am reusit sa ma apropii de el... Dupa vreo citeva zile am citi in ziar ca dadea dr. respectiv o declaratie si cica e purtatorul de cuvint al spitalului....abia daca am inteles ce vorbea.....
Pupam pe rares sa-i treaca !
Felicitari pentru parfum!
Anca
de
Matei (26 august 2005)