Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 19
Aldebaran spune:
"La multi ani" pentru Paula Ioana si pentru Andrei Mario care implinesc azi un anisor, sa fie fericiti, sanatosi si norocosi in viata!
Urez "la multi ani" si tuturor celor ce-si serbeaza azi numele, multe bucurii si sanatate!
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete
corbioana spune:
La multi ani bebeilor care au implinit un anisor!!!!
La multi ani celor cu numele de Maria, Marian, Mario !!
Simona pupam Mario, La multi ani si lui si sa dea dumnezeu sa fie sanatos imi pare rau ca a suferit. Multumesc de apreciere dar iti spun eu ca acolo am pus o poza buna, de departe, nu se vad ridurile si cearcanele si freza aia e gata, nu mai e
ca se onduleaza si sta ca naiab nu o pot aranja singura 
Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:

Andrei Mario si Paula Ioana! sa ajungeti Oameni, sa fie parintii vostri mereu mindri ca va au!
La multi ani celor ce isi serbeaza ziua numelui, sanatate si multe bucurii!
M
dania.nicol spune:

La multi ani! pentru puiutii care aniverseaza 1 anisor
** ANDREI-MARIO **[ andatudor ]
** PAULA-IOANA **[ Ella2000 ]
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
dania.nicol spune:

La multi ani! pentru puiutii care aniverseaza
ziua numelui de Sf. Maria
** DIANA-MARIA **[ irda ]
** ALEXIA-MARIA **[ rosi ]
** MARIO-GABRIEL**[ simonaci79 ]
** ALEXANRU-MARIAN **[ pisicut ]
** MARIA **[ ema.nu.ela ]
** GABRIELA-MARIA **[ elarot ]
** ANA MARIA **[ brianamica ]
** ANDREI-MARIO **[ andatudor ]
** ANA-MARIA **[ truli-luli ]
** MARIO - ALEXANDRU **[ simonique ]
Si la multi ani tuturor care aniverseza numele de Sf. MARIA 

Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
andre_ea spune:
Noi suntem binisor. Dimineata nu mai are febra deloc. Seara mai face putin 38.0. Azi nu se mai vedea rosu in gat asa rau ca ieri. Deci inca nu dam antibiotic. Speram azi sa nu mai facem febra deloc.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005 POZE
pisicut spune:
LA MULTI ANI!!! tuturor copilasilor care au implinit un anisor, de cand nu am mai intrat.
LA MULTI ANI!!! celor care astazi serbeaza ziua numelui!!!
Noi suntem bine, BuBu merge singurel, pe strada nu vrea sa ne tina de mana. Daca il iau de mana si-o smulge si fuge, mi-e inima cat un purice sa nu se loveasca asa ca la plimbare il pun in ham (desi nu prea imi place).
Ii plac masinile, vorbeste foarte mult, intelege ce ii spunem. Am montat la dulapul lui o inchizatoare sa nu-l mai deschida (distactia lui era sa-si scoate toate hainele afara, le scutura, le arunca pe jos si apoi le plimba prin toata casa), dar dupa ce am montat-o in vreo 2 ore a invatat sa o deschida
.
copilasilor bolnaviori sa la treaca,
mamicilor.
Irda spune:
Salutare fetele!
La Multi Ani!
Paula si Andrei Mario, la implinirea unui An!
sa fiti sanatosi cuminti si norocosi, iar viata sa va fie usoara si plina de bucurii!
Andreea, sanatate multa lui Tudor si un pupicel din partea noastra
(de insanatosire....nu cu alte conotatii
)
Joker, pupici Iedutzului neastamparat si mamicii ingrijorate
! Cate cazaturi or sa mai incasezeee.....Tine-l totusi sub observatie cateva zile!
emanuela si Dari a avut o perioada cand imi refuza piureurile de orice fel, asa ca a trebuit sa ne adaptam. Acum mananca ciorbitza de-a noastra fara sare, chiftelutze de pui la cuptor, omleta facuta cu usturoi si iaurt, mancarici diverse facute pentru noi, dar fara sare, prajeala, condimente.De mancat, mananca singura.....cum....
...nu mai conteaza, important e ca mananca (poate reusesc sa va pun un filmuletz de exemplificare
).
Acum cam "urla" independenta in ei si noi trebuie sa ne adaptam ca deh....cresc copilashii!!
Multumim fetelor de urari, dar eu stiam ca pe 8 septembrie se ureaza de Sf. Maria!

dania.nicol pe iubita mea o cheama Daria, nu Diana....mai stii Diana o fi urmatoarea fetitza! Multumim de urari !
tre s-o tulesc
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
andatudor spune:

La multi ani copilul nostru iubit! Sa cresti mare ,sanatos,sa ai drumul vietii presarat numai cu bucurii si fericire ! Te iubim dincolo de orice ratiune si vom fi mereu alaturi de tine!