Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 20
andatudor spune:
La multi ani Paula Ioana !Sa cresti mare si fericita,sa-ti bucuri parintii la fel ca pana acum!
La muti ani tuturor celor care poarta numele de:Maria,Marian/a,Mario,Maria!
Multumim tuturor celor care ne-au urat!
Ica 1975 spune:
LA MULTI ANI tuturor puiutilor ce poarta numele Sfintei Marii !!!! Este si ziua fetitei mele care se numeste nu doar Christine ci si Marie.
La multi ani tuturor celor care au implinit primul lor anisor de viata, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii mereu !!! 

Noi
dania.nicol spune:
Irda - Scuze ca am botezat-o din gresala pe fetita ta dar ce sa fac eram cu un ochi la piciul meu si cu celalalt la calculator![]()
- vrem si noi retetele de : chiftelutze de pui la cuptor, omleta facuta cu usturoi si iaurt.
Ica 1975 - La multi ani si fetitei tale
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
Irda spune:
Dania.nicol, daca se lasa cu miel de Paste e ok
!
Retetele sunt simple:
Chiftele: piept de pui fiert, morcov ras, cartof ras,ceapa, ou sa le lege si verdeatza, facute bilute cu putin ulei pus in palma si puse la cuptor pe o hartie de copt pana devin aurii. Dari le mananca foarte bine.
Omleta: un ou batut bine cu 1-2 linguritze de iaurt gras si juma de catzel de usturoi dat printr-o razatoare care-l face un piure fin. Se pun in tigaia unsa cu ulei si se gatesc la foc mic pana sunt gata. In farfurie ii mai pun 2-3 lingurite de iaurt deasupra.
E un deliciu!
Azi pe la 5 am incercat sa-i dau o mancarica "de vara" cu pui, rosii, ceapa, ardei gras ......si si-a pus-o in cap
......ca sa-mi arate clar ce crede despre respectiva mancare, asta dupa ce ma indopase pe mine si facuse pe jos un strat grosutz de papa.
Pupicei
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
Ica 1975 spune:
dania.nicol, multumesc.
Ieri am fopst si noi la medic, si la aproape un anisor Christine are 71 cm si 9.100 kg. Cam micuta fata de alti copilasi de varsta ei, ba chiar fata de multi puiuti din clubul iulie -august 2005, dar asta e. Suntem multumiti ca este sanatoasa. Are doi dintisori jos, iesiti de pe la 9 luni, si acum stau gata-gata sa iasa 4 sus si inca unul jos. Inca nu merge singura, a facut catava pasi dar apoi sa oprit, cred ca-i este teama. Merge destul de bine tinuta de o manuta, pe a II-a o refuza in cazul in care i-o oferi ![]()
si va dorim sa cresteti mari, sanatosi si frumosi
Noi
Dianami spune:
La multi ani, Paula Ioana! 
La multi ani, Andrei Mario! 
La multi ani tuturor celor care astazi si-au serbat onomastica,
copii, mamici, tatici sau bunici!
Sa fiti sanatosi, fericiti si cu multe impliniri!
Un pupic special pt. Mario, iubitul Iuliei
!
O viata plina de bucurii, pui drag!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Tethys spune:
SEARA BUNA!
Cu intarziere uram si noi "LA MULTI ANI!"
1 ANISOR: ANDREI-MARIO [andatudor], PAULA-IOANA [Ella2000]!
Uram "La multi ani!" si celor cu numele de
Maria & derivatele (baieteii
)
... Chiar daca stiu si eu ca, in mod normal, azi nu se serbeaza ci se comemoreaza... Dar, ma conformez majoritatii
... Pupici
!
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE NOI
Tethys spune:
Iar acum sa va dam si noi o veste buna, zic eu
...
Mai tineti minte cand va ziceam ca Robertel se pregateste s-o ia singur la picior... si apoi a plecat la sprijinit peretii
?!? Ei, azi nu mai pacalim pe nimeni, caci:
MERGEEEM SINGUUURI
!!! GATA, AM LUAT CASA LA INSPECTIE MUUULT MAI BINE... 
In final, va zic NOAPTE BUNA & SOMN USOR
! Pa
. Pe maine.
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE NOI
dania.nicol spune:

La multi ani! pentru puiutul care aniverseaza 1 anisor
** ANDREI-TUDOR ** [ lulu75 ]
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Alte fotografii
dania.nicol spune:
Irda - multumesc pt retete si pupici 
Ica 1975 - stai linistita in privinta greutatii doar e fetita, bine ca este sanatoasa. Si Sebi a mers mai greu in picioruse, dar a invatat mergand putin cate putin de la unul la altul, si pe urma singurel dupa minge.
. Va dorim sa nu aveti probleme cu dintisorii.

Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Alte fotografii