Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 18
dania.nicol spune:

La multi ani! pentru puiutul care aniverseaza 1 anisor
** EDUARD-ILIE ** [ joker ]
Daca nu a vomitat si nu si-a pierdut cunostinta este bine. Si Sebi acum 1 luna a cazut din patul mare(care este cam inalt) cand dormea, direct in cap, m-am speriat si eu foarte tare pt ca nu mai reuseam sa-l opresc din plans. Iar seara cand adormea tresarea in somn si incepea sa planga, asta de cateva ori in noaptea aceea. Cred ca visa cazatura. Dar a trecut... off
de atunci am mare grija mai ales acum ca merge in picioruse.
Multumesc mult pentru raspuns privind profilaxia 

Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
dania.nicol spune:
Simonaci79 si Diana Mirela -multumesc si voua pt raspunsul privind profilaxia o sa-i cer cu tupeu trimitere pt hemograma, dar numai daca ii ia din degetel pentru nu as vrea sa-l intepe in vena mititelul.![]()
Pupici si sanatate multa !
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
ema.nu.ela spune:
anda,
am pus-o azi pe bona sa-i dea ciorbica cu lingurita si sa-i paseze carnita doar separat si-apoi s-o puna acolo si legumele cu furculita un pic. si-mi zicea ca a mancat tare bine.
multumesc de ideea cu nectarul. chiar nu m-am gandit sa i-l fac mai suc sa i-l dau din canita. eventual o sa incerc sa-i fac si un fel de shake din fructe si lapte. ma tot chinui s-o invat sa bea cu paiul da nu reusesc. cred ca ar bea mult mai bine atunci.
am incercat sa-i dau cum ma sfatuise o prietena: paine unsa cu unt si gem / crema de branza taiata cubulete mici si pusa intr-o farfurie cu un pic de lapte sa se inmoaie. dar cand a vrut sa ia in mana bucatelele si le-a vazut asa moi s-a scarbit si n-a vrut sa pape. o inteleg de altfel. dar nici neinmuiate n-a vrut :)
simona,
sper sa fie bune analizele. maria n-a plans deloc. au tinut-o 2 asistente. de fapt una ii tinea mana si cealalta recolta. eu o tineam in barte iar sotul ii canta. desi eu nu vedeam nici o vena asistenta din prima i-a nimerit-o. eu am avut mari emotii. dar a fost super usor si m-am linistit seara cand am luat rezultatele.
mamica de maria, 1 an
mamini spune:

la multi ani, Edutz! sper sa fie ok si sa nu te fi speriat prea rau...
ce de bunatati papa puiutzii vostri...a mea papa la gradi, nu prea mult, dar papa, oricum chestii pe care acasa nici nu pot sa i le arat ca da cu ele dupa mine
. a mincat ciorba de peste
acasa nu maninca mincare gatita, orice i-as face, peste nu a vrut niciodata, maninca quark cu fructe, acasa nici iaurtul nu merge, nici simplu, de fructe nu mai zic...ma rog, nu maninca ea prea mult, dar tot e ceva. acasa cina e tot de la borcan,iar dimineata cereale( cu foarte mare greutate), seara lapte sau velli(lapte cu cartof si morcov). e foarte reticenta la nou, cu toate astea, la gradi pofteste la ceilalti copii si cred ca i se face si foame de la atita joaca.
Simona, sper sa iasa bine analizele lui Mario!
M
joker spune:
s-a mai linistit si mami....
dar tot ma gratulez pentru tampenia pe care am facut-o...
multumim mult de urari si de grija 
mamini, ceea ce imi spui ma face sa cred ca pana la urma il voi da pe EDutzila la gradinita cand va veni timpul..ca eu, closca ce sunt...vreau sa tin puiul langa mine...dar intr-adevar, socializeaza si se simt altfel intre picii de varsta lor...
Simona, asa a facut si beblinu meu la vaccin, il tineam eu, sotul, asistenta si medicul ii facea vaccinul...s-a zbatut si a plans ca niciodata...nu ma asteptam..l-a durut tare...ma simteam vinovata ca ii las sa il intepe...![]()
![]()
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos
joker spune:
LA MULTI ANI!!
andrei mario
paula ioana
sa cresteti mari si voinici si sa oferiti numai bucurii celor dragi voua
pupacim toti trei nora cea frumoasa si dulce
...pe unde umbalti ca ne e dor de voi...Edutz are ochi alunecosi![]()
...atentie, mesaj patentat...cine stie cunoaste![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos
Simonaci79 spune:
Am revenit si eu si vad ca tot liniste este...
Dania.Nicol- se poate sigur si din degetel ca i-am facut eu lui mario cand era mai mic. Nu se vede orice ca la o analiza completa dar este suficient pt a vedea daca este anemic sau nu! Succes mult!
Ema.nu.ela- multumesc mult! La noi e mai nasol ca a gresit asistenta cand a scris ce analize tb sa ne dea si a dat mai multe si este una care imi spuneau aici ca nu inteleg ele de ce mi-a dat-o (deh, greseli minore care il costa maimult sange pe Mario...), electroforeza, care dureaza 10 zile pana imi da rez asa ca nu pot vedea asa repede.... Mario cred ca nu a plans de durere de intepatura dar era tare incomoda poz in care il punea sa stea, cu o mana data rau pe spate si tinut strans si cum il punea asa se punea pe zbierat si zbatut, asa ca eu cred ca de la poz i se trage. Nici eu nu am vazut vena dar i-a nimerit-o imediat. Macar sa iasa bune si sa nu mai tb sa fac prea curand. Multumim mult inca o data si pupici voua!
Mamini- multumesc mult! Pupici si felicitari pt fat mare care papa bine....in deplasare!
Joker- Mario nu face asa la vaccin, acolo plange un pic si gata si il tin cu succes numai eu, dar azi a durat si mult pana i-a luat cat sange tb, i-a spart putin si vena ca se tot zbatea..... si era si pozitia aia ciudata rau... Pupici Iedului! Eu sunt hotarata bine de tot sa-l dau la gradi la 2 ani, si nu numai pt papa ci si pt dormit singur, impartit jucariile cu alti copii, socializare si altele, plus ca e personal calificat, nu ca bona de acasa....
Simonaci79 spune:
Si ca tot sunt singura pe aici...sa urez si eu copilasii care implinesc un anisor! La multi ani cu sanatate si fericire bucurii si impliniri pentru:
ANDREI-MARIO (andatudor)
PAULA-IOANA (Ella)
Sa fiti sanatosi si fericiti!!!!!!
Va pup acum ca e tarziu, mai intru maine. Noapte buna!!!!!!
Simonaci79 spune:
Aaaaaaa. si sa nu uit!!!! La multi ani si pt:
Daria-Maria (Irda), Maria (Ema.nu.ela), Ana Maria (Briana), Andrei Mario (Anda Tudor), Ana Maria (Cami), Mario al meu.... si mamica Yasmari (daca are legatura, daca nu, nu te supara pe mine!!!!) Si deasemenea pt toate Marii;e, Si derivatele de la acest nume! Sa traiti si sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti parte numai de bucurii toata viata!!!!!!!!
Acum chiar ca plec!!!! (Nu imi aminteam sincer ca e Sf Maria daca nu imi aminteam ca nu am voie sa spal..... mama denaturata, ca e si ziua puiul meu si uitasem....) Pupici multi!!!!
joker spune:

LA MULTI ANI

,
MAria,Mariana, Marin,si toate celelalte derivate
Eu iar nu am putut sa dorm deloc...iar intru in perioada superbelor insomnii, vad ca...
Petrecere frumoasa astazi tuturor, eu ma apuc de curatenia de dupa ieri
ca azi s-a anuntat randul nr.3 de musafiri...
.
mai intru eu...nu scapat asa usor de mine![]()
...atentie, mesaj patentat...cine stie cunoaste![]()
EDUTZ