Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 17
ema.nu.ela spune:
simona,
multumesc de sugestie. dar cum iti spuneam a mea nu mai vrea pasat deloc. ea banana mananca destul de bine singura. i-o dau in mana intreaga si mananca din ea. dar cand se plictiseste o arunca si atunci tre sa fiu pe faza ca sa o prin. si-o rup eu bacatele si-i bag in gura.
la mare a mancat piersica si caisa intreaga era innebunita dupa ele. dar erau super dulci si mai moi. dar in bucuresti n-am gasit asa gustoase si nu-i mai plac. mai mananca cateva bucatele dar nu mult. in schimb kiwi ii place. am incercat si cu struguri fara samburi f dulci dar n-a parut incantata.
sambata a fost un dezastru cu masa. insa duminica i-am facut la cuptor in punga de-aia termorezistenta copanele de pui cu carofi noi si legume mixte de la punga congelate. si le-am lasat acolo sa se faca in suc propriu. i le-am pus in farfurie bucati mai mici si mai mari. si ea lua boabele de mazare si branza (cas proaspat) si le baga singura in gura, iar eu ii bagam bucatele de cartof si de pui. a mancat tot nu-mi venea sa cred. acu nu-mi dau seama exact cat dar mi s-a parut destul de mult. ii mai dadeam din cand in cand si bucatele de rosie cruda cu painica. si preferatele ei afinele pe care le mananca singura pana la ultima bobita.
mai nasol e ca si dim si seara ii dau acelasi lucru: cereale expandate si fructe bucatele si cascaval. ca iaurt nu vrea in nici o combinatie. budinci nu. oricum nimic din ce e de dat cu lingura. o sa incerc cu furculita :)
ce metoda am abordat: la inceput o las singura cu mancarea in fata sa-si aleaga ea ce vrea si n-o prea bag in seama. apoi incet-incet incep sa-i bag eu in gura bucatele in timp ce ea e preocupata sa dea de mancare la ratoi sau la jucariile ei de pe masa. imi mai da si mie. da clar cand nu-i place ceva scoate din gura. de ex am incercat niste crenvusti de copii si n-a vrut.
si e innebunita dupa chiftelute. le tine singura in mana si musca din ele. pana acum i-am facut doar din peste. dar o sa incep sa-i fac si din pui si vita. am vazut si-o reteta din mar cu morcov poate incerc diseara :)
eu zic ca sa va pregatiti si voi psihic ca o sa vina in curand momentul cand n-or sa mai accepte nici ai vostri mancare pasata. si prima data socul e mare ca intri in panica. eu speram sa fac tercerea usor-usor dar uite ca n-a fost asa.
mamica de maria, 1 an
Tethys spune:
ZIUA BUNA!
"LA MULTI ANI!"
1 ANISOR: EDUARD-ILIE [joker]!
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE NOI
joker spune:
s-a ovit puiul meu...a cazut direct in varful capului in zona cu fontanela, cam de la 40cm de sol...a plans mult si era agitat dar nu cred ca face cucui...sa imi fac griji...eu deocamadata sunt terminata de frica...a cazut din cauza mea
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos
andre_ea spune:
Joker, stai linistita. Daca zici ca nu face nici cucui e bine copilul. Tudor a cazut din patul meu in timp ce dormea. Iti dai seama ca n-a pus nici o mana sa mai amortizeze caderea si si-a facut un cucui maaare in frunte. Si e ok. Bineinteles ca a fost vina mea. L-am vazut ca e agitat in somn dar nu l-am luat de acolo ca sa nu-l trezesc

. Si am plecat putin din camera si a cazut.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005 POZE
joker spune:
Uff....
m-am mai linistit, a adormit...distanta nu a fost mare dar din vina mea...patutul lui are un fermoar jos...am uitat-o deschisa
...sper sa nu pateasca nimic...s-a comportat normal pana acum, el de obicei doarme putin la oara asta...s-a aratat interesat tare de tortuletul lui si de cadourile primite...chiar a adormit analizand o cartulie primita de la bunica si strabunica..
sper sa fie bine
...sunt o mama
...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos
Dianami spune:
La multi ani, Edutz! 
Sa fii sanatos, fericit si iubit de cei dragi tie!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Simonaci79 spune:
Buna ziua!!! Am intrat si eu azi mai devreme....
Am fost la analize cu Mario! Doamne ce a mai plans!!!!!!!! Si la forta lui fenomenala il tineam 3 femei si a 4-a ii lua sange si tot nu reuseam sa il tinem nemiscat!!! Si partea proasta e ca nu ii curgea bine si s-a coagulat prima oara pe furtunel, ca doar pica, asa ca i-a luat din ambele manute! Imi venea sa mor cand il vedeam cum plange!!! Sper macar sa fie bune si sa nu aiba puiul probleme! Si maine il duc la vaccin bietul de el.... Macar sa fie el sanatos si sa nu mai raceasca asa des! Si raportam dintisorul nr 7 iesit azi!
Laura- ce copilasi mari ai!!! Si tare isteti!!! Si Mario isi pune manutele in cap tot asa, si mai asculta cateodata cand ii spun ca nu are voie ceva, dar si cand vrea el ceva, pot sa vb o ora si degeaba!!! iar cu incaltatul, el doar se sterge la gurita cu sosetele dar la incaltat a inceput sa stea cuminte ca stie ca urmeaza sa mearga si ii place! Multumim mult pt urari, si eu sper sa fie bine si sa nu se mai imbolnaveasca. Aseara avea temp 38 si cam intrasem in panica, dar azi cu ocazia urletelor de la analize am desc dintisorul 7 iesit deci cred ca de la asta era febra! Pupam puii mici si destepti!!!!
Ema.nu.ela- ce fata mare si papacioasa ai tu! Felicitari pt papica buna de ieri! Eu am crezut ca nu mai vrea pasat fin, acum am inteles! Piersici nici eu nu am fost incantata de ce am gasit anul asta dar pana la urma am gasit unele super in piata floreasca, si papa Mario f bine! Din astea papa si pasate cu furculita (singura mancare acceptata asa, dar numai amestecata cu cea pasata la blender...) Pofta buna in continuare si spor la idei de retete bune pt frumoasa ta!
Ioana- ce tot zici tu acolo? Am auzit de freza noua si m-am uitat si eu repede! Tare frumos iti sta si ce imbatranire????? Arati super!!!! Felicitari draga mamica a lui Andrei!
Joker- stai linistita ca nu a patit nimic puiul mic!!!! Iti da si el emotii asa de ziua lui, ca sa-ti amintesti de emotiile de acum un an.... Daca patea ceva, primul semn era faptul ca vomita, ceea ce nu e cazul! Si nu-ti mai face procese de constiinta ca se intampla oricum si o sa se mai intample!!! Pupici sarbatoritului!!!
Simonaci79 spune:
Vad ca e tare liniste pe aici. Poate sunteti cu puii la plimbare.... Mai stau si eu putin afara cu Mario si fug sa-l culc. Mai intru mai tarziu. Pupici!
andatudor spune:
Dede-mersi mult
Emanuela-eu la pranz ii dau lui Andrei(de vreo 4 luni) numai ciorbita-carnea tocata marunt cu cutitul si legumele pasate cu furculita,ii pun si painica in ea.Si mananca tot timpul 190 ml.E mare "ciobar".Incearca si asa poate ii va placea Mariei.Iar in privinta fructelor si al meu le refuza,dar i le fac la blender in aceasta combinatie(alta nu vrea):pepene rosu+piersica/pepene rosu+caisa/pepene rosu+mar si iese cam ca un fel de nectar:il bea cu placere,dar numai astfel de combinatii ,altfel nu vrea.I-l dau dupa ciorbica imediat,nu are masa de fructe separat ca nu mai am cand sa i-o dau asa ca i-am bagat-o ca desert la pranz.
Poate te va ajuta.Succes si pofta buna!