Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Andre_ea-imi pare rau ca tot aveti febra!!! Nu stiu daca vine prea tarziu raspunsul meu dar eu scriu oricum..... Eu cand are febra (si asta des din pacate) ii dau tot asa alternativ calpol+nurofen la 4 ore cate 5 ml si mia zis ca daca nu ii scade e f bine sa ii bag si un sup cu novocalmin dar nu mai mult de 2 pe zi! Si daca tot ar mai fi nev, a zis ca pot sa-i mai dau intre cele 4 ore intre antitermice cate un ml de calpol sau nurofen cu 10 pic de algocamin fiola dar numai daca febra depaseste 38.5. Iar vaccinul sigur nu i-l face (nu stiu daca depinde de dr dar asa e regula) ca tb sa treaca macar 3 zile fara febra. Iti spun asta pt ca si Mario a avut 37.8 cu o zi inainte de progr la vaccin si cand m-am dus mi-a zis ca e rosu in gat si nu-i face inca si cand am venit acasa avea deja febra 38.3 si a tot crescut si au trecut 2 sapt de at si abia marti ma duc sa i-l faca, sper sa nu vem iar vreo surpriza neplacuta..... Sper sa va simtiti voi bine si sa nu mai faca febra baiatul ca vaccinul ai tu timp sa i-l faci!!! Pupici si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna seara fetelor!
Vreau sa urez si eu "la multi ani" Ioanei care a implinit azi un anisor si Edutzului care implineste maine, multe bucurii in viata, sanatate si sa fiti fericiti, copilasi frumosi si scumpi!
Multumim mult tuturor care ne-au urat si felicitat de ziua lui Aris, va pupam.
Io m-am ingrasat deja cre' ca vro doispe kile cu tortu' lu fii-miu, acu' la anu' mai pap dulce. Abia incepusem sa intru si io-n blugii aia sexi si acu..
Baietu' ne-a facut cadou de ziua lui: A inceput sa mearga singurel, uite asa lipa, lipa, de nu ne-a venit sa credem ochilor. Azi a fost si mai smecher, a strabatut toata sfrageria de la un cap la altu' si a constatat ca-i place asa ca tot chiuia de zor cand mergea. Si dupa aia a repetat figura da' n-a ajuns departe ca s-a impiedicat si a cazut ca bolovanu'.
Joker- vrem poze cu motzatu' la petrecere. Voi sunteti la primul tuns, noi suntem la al 3-lea ca lui Aris ii creste ingrozitor de repede parul in fata si ii intra in ochi da' la spate e cam chel
Emaaimee - a fost buna tochitura cu grasime la micul dejun?..mmmm...yammy
Simona - da, ne-am distrat bine, intre noi ca n-am avut invitati. Zici ca daca incepe Mario sa mearga il poti lasa pe jos? Pai sa vezi atunci cazaturi, si sunt si mai rele ca sunt de la inaltime si din fuga! Si crezi ca n-o sa stea pe jos? Ba o sa stea cat o sa aiba chef. Aris se intinde cat e de lung pe jos numai ca sa se uite pe sub masa sau sa ia ceva de sub birou.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Mai fetelor, eu nu am somn.

Asa ca profit sa va mai scriu cate ceva ca in rest nu prea apuc la calculator ca sotul meu isi redacteaza o lucrare.

Am vazut poze cu freza noua a Corbioanei care arata ca o adolescenta, dar privirea e totusi de mamica fericita.

Am vazut poze cu Andrei Mario la mare si cu mamica Anda care arata si ea super.

In rest tin sa urez LA MULTI ANI! la toti cei care si-au serbat ziua de cand eu sunt mai putin prezenta pe aici.

LA MULTI ANI! Anca si tie cu ceva intarziere.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Multumim mult pentru felicitari.

Am avut o intamplare tare frumoasa acum doua zile.

Eram la ai mei si Medeea era in camera cu tatal meu si eu in bucatarie. Tatal meu a fugit pana in bucatarie sa ia ceva foarte repede si...hop...de dupa colt apare o fetita cu rochita! Nu stiu daca va imaginati scena dar pe mine m-a umplut de fericire cum am vazut-o venind asa libera si independenta.

Am vazut si pozele cu Ana cea care inca nu are nevoie de coafor ca si Medeea si care e frumoasa foc, cu sora ei cea cocheta si mamica lor cea frumoasa si de loc grasa.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Am lipsit putin ca se trezise praslea! Credca iar am ramas singura....

Dania.nicol- pai dr mea m-a pus sa-i fac analizele ca i se parea mario cam palid (ma rog...hemograma, putin sange din degetel) ca a zis ca ea nu e de acord cu fier dat fara analize. Daca tu crezi ca ar putea fi anemic, parerea mea e sa-i ceri cu tupeu trimitere si sa le faci, nici sa-i dai dupa ureche dar nici sa stai cu copilul asa! E obligata sa-ti dea si nu ar avea nici un motiv sa nu o faca! Pupici si sanatate multa!

Cuscra- felicitari pt dintisorii noi si pupam fata sa-i treaca supararea (ca durerea banuiesc ca a trecut deja!) Si va tinem pumnii la urmatorii sa nu o mai doara si sa nu se mai chinuiasca fata mica si frumoasa!!!!!

Ema.nu.ela- nu te supara pe mine dar eu te invidiez, ca al meu papa bine dar numai pasat fin de tot!!!! Piersica nu vrea fata ta? Iar pt gustarile din parc de ce nu iei o farfurioara mica de plastic si o furculita cu tine si sa-i pasezi repede o banana ca sa puteti sta in cont mai mult.... Zic si eu nu da cu rosii dupa mine!!! Iar cu cantitatea mancata, eu zic sa stai linistita ca daca papa bine inainte, papa ea de foame cat ii tb chiar daca tu nu iti mai dai seama de cantitate! Si Mario sta numai in picioare in tarc, daca gresesc si il pun jos se supara si palnge....ma rog, se smiorcaie putin ca el nu prea plange..... Succes la dintisor, sa nu o mai doara, sa iasa repede fara sa chinuiasca puiul mic si sa doarma bine noaptea!!!!

Vali- felicitari pt aegerile facute de puiul tau si ii doresc si eu sa-i reprezinte calea in viata!!! Si tie mamica muncitoare multi pupici sa treaca greul si sa stai si tu mai mult cu puiul tau!!!

Mamini- felicitari pt petrecerea reusita si pt printesa alintata si parintii fericiti!!!! Iar cu alegerile....se poate sa aiba dreptate tatal tau si sa iti calce pe urme iar in timpul liber sa picteze.... Pupici si spor la munca, imi pare rau ca nu ai mai putut sa stai acasa!

Joker- felicitari si voua pt alegeri....chiar ca interesante! Daca nu alegea surubelnita mai aveai cum sa-ti dau cu pararea dar asa.... eu nu i-am pus ca am uitat! Asta e! Macar o sa aiba bani multi ca primul lucru ales a fost euro!!!! Pupici iedului mic!

Mergi la inceput

Laura- pupam si noi puii mici si isteti! Tare de tot Rareselul tau sa spuna deja cand vrea sa faca pipi. Eu spre rusinea mea nu l-am mai pus deloc pe Mario in ultimul timp, o sa incerc sa-mi reiau si eu acest obicei....Tare dragalasi si haiosi sunt, cred ca e f greu dar si frumos sa creasca impreuna.... Si felicitari pt cat si ce papa! Ai copilasi mari deja! Pupici si distractie palcuta in concediu!!

Joker- felicitari pt puiul tuns si somn usor!!!!

Corina- felicitari plimbaretului!!!!!!!!!!! Sa o tina tot asa! (fara cazaturi multe)! Stiu ca ai dreptate cu mersul si nu imi place deloc ca noi nu avem decat gresie pe jos, nu avem deloc covor si ar fi nasol cu covor ca stand la curte, si ne tot fataim de colo colo s-ar murdari...ca nu sta nimeni sa se descalte la usa... si asa...cum sa-l las eu pe jos pe gresie???? Dar macar nu cade de la inaltimea aia de la tarc, care ar fi totusi un fleac fata de pat care are cam 1,50m si pe ala il escaladeaza de multicel..... O sa vad eu ce sa fac atunci, macar sa inceapa el odata sa mearga!

Dede- felicitari pt plimbareata!!!! Imi imaginez ce inseamna!!! Tb sa fii tare fericita...si tu esti deja la a 2-a experienta de acest gen... Pupam copilasii frumosi!!!

Mergi la inceput

Vreau si eu acum sa urez La multi ani in primul rand (cu intarziere) Ioanei si lui Eduard, iedul mic si zapacit! sa fiti sanatosi si sa aveti toata viata parte numai de bucurii si lucruri frumoase si sa aveti mult noroc!!!!!

Si acum fug si eu la culcare ca maine avem o zi tare grea.... tone de analize pt puiul mic si imi e tare frica sa nu-l mai carpeasca vreuna cu acum cautand vena.... sper sa fie bine pana la urma! Pupici si o noapte linistita tuturor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Multumim mult!Eu nu pot sa dorm..stau si ma uit la minunea mea mica si mi se umple sufletul de bucurie

Punem si poze, dar dupa ce le developam..cu webcamul nu ieeau prea bine si asa ca am apelat la metoda clasica..Uitati bufnita on-line

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Am reusit sa mai citesc si din mesajele mai noi.

Kasi pupam mititica vorbareata si pe mamica ei . Sfatul meu este, daca ai cum, sa o lasi 2-3 zile la mama ta (de soacra nu zic, ca am vazut ce specimen ai ). Stii vorba aia "fa-ma sa-mi fie dor de tine". Iti garantez ca face minuni o zi- doua de despartire. Ai timp sa te ocupi numai de ale tale, sa te linistesti un pic si realizezi cat de mult iti lipseste cand nu e langa tine puiuta.

joker La multi ani tatalui tau. Despre "nu", nici ai mei nu chiar ma baga in seama, dar eu insist .

Simona ma bucur ca Mario e sanatos de la noi, sa fie bine si sa puteti face vaccinul.
Anca am vazut ca ziceai de Oani ca noaptea se trezeste des si doarme numai cu voi in pat, "cablata" la san. Asa facea si Rares si dupa ce l-am intarcat doarme toata noaptea. Eu l-am culcat cu mama mea ca sa nu-i mai dau noaptea sa suga. A fost chinuiala o noapte-doua ( nu vroia lapate cu bibe, dar bea apa cand il apuca dorul de supt). Acum nu zic sa o intarci, dar te incurajez ca dupa ce nu o sa mai suga ai sanse mari sa dormi si tu. putere multa iti doresc!

Mi-am amintit sa va spun si cum se incalta copii mei. Cum vad o sosetica sau un papucel, cum se aseaza in fund si se chinuie sa le puna in picioare (de fapt le pun pe varful degetelor de la picioare si se mira de ce nu stau acolo ). Dar asa reusesc sa-i imbrac fara proteste cand trebuie sa iesim. Le dau sosetele si le spun sa se incalte sa plecam si au o preocupare pana imi termin treaba. Pe langa ridicatul din umeri cand spun "nu stiu" pe care il fac de mult timp, au invatat si daca spun "vaai de capul meu!" isi pun repede manutele in cap si se trag de par uneori. Sunt durere cand ii gasesc ca au facut o prostioara si zic "vai de capul meu, ce ai facut aici?" si se intorc cu o mutrita nevinovata la mine si isi pun mainile in cap ... imi trece orice suparare.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza tuturor, inainte de munca ma apuc sa va salut aici si sa va urez si voua o sapt buna!!!

Delia esti o draguta sa spui asa ceva despre mine, dar am pus si eu poza mai buna in care sa nu se vada ridurile asa ca numai adolescenta nu par eu Mamica fericita da Cat despre freza nu pot sa-ti zic ce tare ma enerveaza deja....

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput