Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Ma simt aiurea pt ca de ziua puiului meu n-am reusit sa-i postez un mesaj . Am stat in aceea zi la servici pina la 12 noaptea iar azi desi e duminica sunt tot la servici. Ii postez acum lui David un mesaj de felicitare poate ma va intelege : LA MULTI ANI PUIUL MEU ! Sa cresti sanatos si voios, sa te bucuri de tot ceea ce te inconjoara, sa fii increzator in fortele tale. Mamica ta va fi mereu linga tine si te va ajuta. Pupici pe cei doi obrajori alintati.
De asemenea adaug un LA MULTI ANI TP TOTI SARBATORITI DIN ACEASTA SAPATMINA CE SE INCHEIE. Sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parinti !
Multumesc pt urari. Ieri am serbat ziua lui David si taierea motului. Am avut 5 copii invitati cu [parintii lor, 2 colege de la birou si rudele apropiate. Toata lumea cred eu ca s-a simtit bine, copii au dansat (inclusiv David care topaia pe loc tinut de minute), s-au jucat cu baloane si jucariile lui David.
Lucururile alese de David din tava au fost :
1. CARTEA
2. PIXUL
3. BANII
Stiu ca sunt simple superstitii si tine de traditie dar eu chiar imi dorec ca in cazul lui David cele 3 obiecte alese de el sa-l reprezinte. Am sa incerc sa revin mai pe seara si sa adaug poze facute ieri.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

sper ca bebeii cu probleme se simt mai bine si au scapat de febra!

noi ne-am distrat bine, am avut prieteni si familie cu noi(sora mea, care e nasa Sofiei; mama mea) si a fost foarte frumos, am inchiriat o sala mare si frumoasa unde am petrecut, copiii au fost incintati, au alergat, au "chinuit" pianul, fata mea a fost in centrul atentiei, a mers de minute kilometri intregi- deja minuta e numai sprijin psihologic, dar daca nu vrea altfel, asta e.i-a placut la nebunie ca i s-a cintat, n-a dat atentie cadourilor, desi a primit o multime de jucarii, carti, hainute frumoase, dar a fost extrem de multumita de musafiri...n-a papat tort, dar s-a jucat cu buburuzele de martipan de pe el...a fost tare frumos.
turta am rupt-o vineri acasa, iar pe tava am pus: pix, dolari,euro, card bancar, aur, argint, asigurarea de calatorie, o carte, pensula, ruleta, surubelnita, pensa chirurgicala, o oglinda stomatologica, o oglinjoara de poseta, farduri,o para,o floare, o seringa,cheile de la masina,papiota...nu mai stiu, multe lucruri.am zis sa aiba fata de unde sa aleaga. a pus mina pe papiota dar nu a ridicat-o, a luat pixul si pensula(de-aia de pictat, nu de zugravit), le-a dat drumul, a luat bratara de aur, apoi a apucat intr-o mina pensa chirurgicala si in cealalta oglinda stomatologica si cu ele s-a jucat o vreme, apoi a luat cite un obiect pe rind si le-a aruncat de pe tava pe jos. cred ca i-a placut joaca asta...
tata, care a urmarit prin camera web, pe skype, tot procesul, a tras concluzia ca va avea talent la desen si la scris, poate se va pricepe si la croitorie, va fi iubitoare de bijuterii, dar probabil ca imi va calca pe urme.poate chirurg bmf? nu stiu, ce va vrea ea, eu sper sa isi gaseasca o meserie mai usoara si mai fun...
cam asta...
sora mea a plecat azi si nu stiu cind au trecut 2 sapt...noroc ca mai e mama aici...
miine incep munca si duc puiutza la gradi...as mai vrea un pic de vacanta, dar deh...si-asa am lungit pelteaua la maxim...
va dorim numai bine tuturor.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

YPIIII:raportam si noi una bucata mot taiat si niste alegeri tare simpatice:

-cartea
-floarea
-pixul
-surubelnita

ultimele doua luate simultan

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Poate va era dor de noi .
La multi ani Ioana, fetita frumoasa! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si foarte, foarte norocoasa. de la Rares si Bianca

Nu am apucat sa citesc ultimele pagini, dar v-am urmarit zilele trecute. Ma bucur ca sunteti multe in concediu sau ca ati avut parte de un concediu reusit. Noi o sa plecam o saptamana la Constanta la inceputul lui septembrie, dar fara copii. Mi se pare un drum mult prea lung pt ei. Poate la anul.

Nu am apucat sa vad poze si filme cu copilasii dragalasi, dar o sa imi rezerv timp cand ma intorc acasa.

Shtrumphii sunt foarte bine. Sanatosi, un pic mai bronzati, cu cativa dintzici in plus. Nu vor sa mearga singurei de nici o culoare. Cred ca la capitolul asta, raportat la varsta, suntem codasii gastii. Rares merge foarte bine tinut de o singura mana, dar cam atat tine curajul lui. De la Bianca inca nu am pretentii. Ma bucur ca ii place sa mearga si merge bine tinuta de maini.

Am vazut ca se vorbea de program de somn/masa. De cand l-am intarcat pe Rares dorm amandoi foarte bine noaptea. Nu se mai trezesc deloc.
Dimineata Rares se trezeste cam pe la 6:30-7, isi bea biberonul de 280ml de lapte, adoarme inapoi pana pe la 8-8:30 cand se trezeste si Bianca (ea nu e asa matinala). De celele mai nulte ori, la ora asta gaseste biberonul Biancai inceput si neterminat (ea mananca maxim 150 ml dimineata) si il termina el (inca cel putin 100 ml). Urmeaza un pic de joaca, plimbarea de dimineata, pe la 10:30-11 adorm si dorm cam o ora, maxim o ora jumate. Cand se trezesc le dau masa de fructe(chiar daca ne prinde ora 13 uneori mancand fructele) amestecate cu cereale, biscuiti, orez fiert in lapte sau branza de vaci. Asta e mancarea pe care niciodata nu o refuza. Dupa masa joaca de voie, pe la 15 adorm din nou, cam o ora jumate-doua.Urmeaza masa de solide (legume cu carne sau ou /pilaf cu carne /paste /peste), plimbarea de seara (cam 2 ore de plimbat in carut si pe jos, timp in care rontaie sticksuri, pufuleti sau biscuiti), pe la 21 masa de seara (cereale cu iaurt/ branza cu iaurt/ orez cu lapte/fulgi de porumb cu lapte/biscuiti cu iaurt), apoi la 21:30, 22 cel tarziu, sticlutza de lapte (in functie de cat mananca mai devreme beau intre 100 si 250ml ) si somn de voie pana dimineata.

Vocabularul lor e cam acelasi: mama, tata, Diana (sora mea) e "Di" sau "Dia", copilasii sunt "be", uneori iese "bebe", spun "apa" cand au chef. Cum vad puii, incep sa dea din maini si sa strige "ussshshshi", pisica pe care o chinuie, dar si cele din poze stim ca fac "miaaaa"(bianca) sau "maaaaauuu" (Rares), vaca face "mmmm", rata "ma,ma,ma", stiu sa faca si ca porcul. Cand ne jucam de-a "cucu/bau" ei spun "stei, stei, stei". Bianca cere "dei, dei", Rares "nei, nei" ( aseara a vazut in schimb pe taica'su cu paharul de vin si i-a ordonat direct "da!"). Nu stiu daca e doar coincidenta, dar in ultima vreme Rares spune uneori ziua "tiss" si duce mana la pampers si daca il intreb daca vra sa faca tis si il pun pe olitza face imediat pipi, uneori kk la oala (urmat de ropote de aplauze si laude). Ne-am intalnit intr-o zi cu o domna cu 2 pechiezi care erau cu limbile pe afara de cald si dupa momentul asta daca ii intrebi cum fac cainii casca gura mare si incep sa respire sacadat.

Au in schimb personalitati si preocupari destul de diferite. Biancai ii place sa "citeasca" reviste si carti cu poze ( da frumos pagina, pune degetul si arata, explica ce e pe acolo), ii place sa se uite la TV la muzica si sa danseaze, daca ne jucam cu jucarii , ea le ia la scuturat si trantit sa faca zgomot cat mai mult. Rares ii place sa se bage peste tot, sa isi bage degetele, sa apese toate butoanele, are niste cuburi de diferite forme si se chinuie sa le bage la locul lor, pune obiecte mici in capace de biberon sau cutii da lucruri jos numai ca sa le puna inapoi si daca prinde un ziar sau o revista prima lui preocupare e sa le rupa. La amandoi le plac florile si au invatat sa le miroase si sa le dea si celorlalti sa le miroase. Amandoi stiu ce inseamna "nu", dau din cap ca "nu", dar daca si-au propus sa faca un lucru ... n-am sanse sa-i opresc decat daca ii iau de acolo.

Imi place ca inteleg din ce in ce mai mult din ce le spun si "vobesc" cu mine toata ziua, chiar daca eu nu pricep o boaba din bebelineasca lor.

Sper ca ati avut rabdare sa cititi tot ce am scris. Sanatate multa puiutilor vostri, putere voua sa ii cresteti frumos in continuare si ne mai "auzim" noi. Plec afara ca se apropie partea cu plimbatul pe jos si mama singura nu are nici o sansa sa le faca fata

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Laura, poate ma inveti si pe mine cum sa il "dresez" sa stie de nu.....cand ii zic nu se uita la mine, zambeste dulce si continua sa faca ce nu are voie...sunt tare dulci micutii tai

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru felicitarile si urarile transmise tatalui meu la toate, ma duc sa spal vase si toate alea dupa petrecere...Ce bine ca maine suntem doar noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

La Multi Ani, Ioana Alexandra! sa fii sanatoasa, cuminte si sa ai parte de o viatza frumoasa alaturi de parintii tai!
La multi Ani, tatalui tau, Aniela!

Joker, chiftelutele de pui au aterizat doar pe jos....dupa ce s-a saturat Dari.

Sanatate multa copilasilor bolnaviori!

Noapte buna!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara!!!

Andre_ea- pupam si noi baietelul istet si vorbaret!!!! eu despre bubitele de care zici tu nu stiu ce sa zic, insa sper sa nu fie nimic grav si sa treaca repede si ele si febra!!! Pupici si sanatate multa puiului mic!!

Cryna- multumim mult! Din fericire noi cu dintii nu prea avem probleme, poate doar kk putin mai molicel, 2-3 bubite la fundulet si roadem degetelele si toate jucariile, in schimb doarme noaptea bine, nu se trezeste, nu plange, nu face febra, nu am de ce sa ma plang!!! Ca atunci bietele Emaaimee si Anis ce sa mai zica? Sa dea cu rosii dupa mine!!! Pupam baiatul frumos!!!

Emaaimee- multumesc mult! Sper sa mearga pana la urma ca azi a escaladat si tarcul si era la un pas sa cada in cap si imi e cam frica. Macar daca incepe sa mearga il pot lasa pe jos si nu mai tb sa-l pun in tarc..... Deocamdata de manuta (una singura, nu mai vrea deloc cu amandoua ca pe drapta o tine de rezerva sa se agate de tot ce intalneste in calea lui...) merge f bine si repede dar daca ii dau drumul se aseaza imediat in genunchi si intinde manutele sa il ridic... A mai facut cativa pasi nesustinuti dar inca ii e frica... Pupici multi pt voi, sa papati mai bine si sa dormiti si voi noaptea! Cred ca biata de tine nici nu mai stii ce inseamna sa dormi toata noaptea.... Pupici!!!

Joker-iti transmit si eu cu intarziere toate cele bune si La multi ani pt tatal tau!!!!

Corina- sper ca v-ati distrat bine de ziua puiului cu prajitura si iaurtelul!!!!

Dania.nicol- imi cer scuze ca nu am citi intrebarea ta, poate e de sapt trecuta cand am lipsit.... eu nu ii dau decat vigantol 3 pic pe zi, ca asa mi-a zis dna dr. Mi-a zis ca fluor pot sa-i dau dar lasa la lat mea sa aleg, daca vreau sau nu ca are avantaje si dezavantaje. Si atat! Eu mai tb sa-i dau imuno baby pt racelile lui dese dar nu are leg cu profilaxia.... Sper sa-ti fie de ajutor! Pupici!!!

Mergi la inceput

Uff...dupa toata petrecerea de azi am ramas cu o amintire frumoasa...primul "tuns" al puiului meu..

LA MULTI ANI EDUTZ!!!Tati si mami iti vor fi mereu alaturi si vor face totul pentru tine, puiul meu drag...

Vroiam sa scriu povestea dar o privire complice a puiului meu, care parca zicea :"Mami, noi stim mai bine totul!"m-a facut sa dau inapoi...vreau ca acest secret sa ramana secretul nostru, sa il pastram, si eu si Edutz, singurii protagonisti directi ai miracolului nasterii lui...

Ma duc la somn...sunt obosita si extrem de nostalgica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Emaaimee-imi pare rau ca nu te intelegi bine cu soacra, si ca iti face probleme.... ca sa fiu optimista eu macar de corvoada asta am scapat.... Pupici si sper ca esti bine si nu prea suparata dupa ziua de azi!!

Kasi- pupam sa treaca supararea!!!! Si lasa fata ca o sa mearga ea si o sa si doarma!! Nici Mario nu doarme mai mult numai ca el isi imparte somnul in 2 dar mai des 3 reprize. Iar de adormit, eu am obosit sa ma mai straduiesc, il adorm langa mine in pat si il mut dupa ce adoarme la el in patut si asta de fiecare data ca altfel nu vrea si pace! Si nici macar nu are un program bine definit de somn, imi dau seama dupa cum se freaca la ochisori si nici nu stiu sigur cat va dormi.... De ex azi nu a vrut sa doarma decat 2 ore toata ziua si asta dupa ce s-a sculat la ora 7 si primul somnic a fost la ora 13.00, iar eu tocmai noaptea trecuta ma culcasem la 4.30 si speram sa dorm si eu mai mult.... Stiu eu ca esti o mama f buna, lasa supararile astea cu "nu mai ai rabdare"! Pupam mamica si Victorita frumoasa!

Mergi la inceput