Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 30
Madutza10 spune:
Merci addya ,al meu e dependent de-a binelea ,nu deschide gura daca nu simte gust de iaurt dar cu putin pe virful linguritei haleste tot ce-i dau ,sper sa se dezvete intr-o zi.
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MARE
anda77 spune:
sunt spre finalul progr. de la serv pe ziua de azi si ma duc acasa de unde bona iese pe usa cand intru eu si trebuie sa intru in priza cu fiu-meu si as vrea sa va intreb respectuos daca mai este mult pana cand fiu-meu va sta frumos pe un scaunel cand ii spun eu sa stea frumos, si isi va face lectiile si cand termina lectiile se va apuca sa dea cu aspiratorul?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Anda ,imi pare rau sa te dazamagesc dar mai ai mult si bine
,cred ca toate ne-am dori lucru' asta ,in special cele care merg la servici deja!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MARE
addya spune:
stai linistita madutza, k se dezvata, si oricum, nu-i strica cu nimic, are si iaurtul ala rolul lui. Si acum, ce sa zic, fara sare, fara condimente, fara una-alta, de undeva tr sa aiba un gust mancarea , nu?
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
anda77 spune:
credeti ca cer prea mult de la un baietel de 8 luni?
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
quote:
Originally posted by anda77
credeti ca cer prea mult de la un baietel de 8 luni?
mami de poet(09.12.2005)
ANDA...
chiar aseara ii spuneam si eu lui vladut sa se faca mare mai repede sa ma ajute la sters prafu', dus gunoiul....

joy si
Vlad Andrei 01.12.2005ardeiasul meu umplut
pischi2003 spune:
Anda, esti criminala!!!!!!!
Eventual, sa intrebe la urma: Mami, mai e ceva de facut??? Fac eu!!
Madutza, zi-mi te rog ce iaurt ii dai piticului, de-l haleste asa cu pofta si in combinatie cu orice mancare? Poate pacalesc si eu piticotu meu si mi-l mai ingras putin.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
Madutza10 spune:
Pischi ,inainte ii dadeam Brenac 0,1 grasime iar acum la indrumarile dr. danone nutri day tot 0,1 grasime ,oricum la noi nu conteaza ce iaurt e ca le-am incercat pe toate ,iaurt sa fie!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MARE
pischi2003 spune:
Aaaa, Madutza, pai si noi ii dam acum Danone Nutri-day
, credeam ca-i dai ceva dulcisor. Adevarul e ca nu am incercat sa-i dau doar iaurtel.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
Hildegard spune:
Catutza, as veni cu placere dar ce fac cu Stef...daca vrea laptic de la titi??![]()
PRAJITURI