Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Addya,e tare haios Razvanelu' cu cornite' ,cu ce crema ziceai ca i-ai dat in cap ??Si gelu' ce ar avea ,asa din an in Pasti ?Ca eu ii mai fac motz cu spuma citeodata ,face rau sauce ???

Pupici

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Multumim de urari de Sf Maria, uram si noi bebeilor, si parintilor care poarta nume de Maria si alte derivate, un sincer "la multi ani"!

La multi ani si pentru Ilinca si Miruna , la cat mai multe lunisoare !

Bine a-ti revenit fetelor de prin concedii, m-am uitat si eu pe poze si taaaare dor mi sa facut de munte, de aer curat si de plimbari, dar cine stie cand o sa ajungem si noi.

Eu nu stiu cat o sa mai intru zilele aste ca azi e ziua Mariei mele , iar pe 17 (joi), e ziua mea, fac 27 de anisori. Asa ca avem musafiri anuntati de azi...pana sambata. In fiecare zi cate unii ca sa nu ne plictisim .

Buluci , pupici pentru Simon ca sa se faca bine

Hilde , sa stii ca si eu mai bag cate un ochi la pozele tale de prajituri , si sincer te invidiez, eu nu am rabdare sa fac prajituri sau torturi si nici timp. Mai fac si eu asa din cand in cad cate ceva, dar rar...nu vii pe la mine o saptamana sa-mi faci niste prajituri ?

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

Madutza, i-am dat cu vaselina pt cojite,una facuta de drita noastra, nush de ce i-au aparut un pic pe laterale

Am zis si eu asa, nu ca ar avea ceva gelu, eu oricum folosesc doar spuma , da' nu l-am dat pt ca... nu m-am gandit

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

La multi ani celor sarbatoriti astazi ! Noi plecam diseara la mare si apoi poate un pic la munte.Nu prea mai am timp de citit din urma dar o sa recuperez cand vin. aaa....si uitai sa va zic...avem si noi 2 dinti si mai vine 1 . Va dorim numai bine.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Catutza- hi hi hi, esti fix cu 4 zile mai mare ca mine!

Fetelor, io azi am comis-o rau de tot: Saralina-habauca misuna pe jos pe langa mine in bucatarie, eu spalam vasele, cand ma intorc vad ca molfaie ceva: O BUCATA DE SAPUN, care ramasese in caditza, caditza pe jos in bucatarie, ca noi acolo facem baie. M-am repezit la ea, i-am scos din gura cateva bucatele, avea serios, nu gluma, infipte in dintisori, ea se cam stramba, pare-se ca nu i-a prea placut gustul. Apoi i-am dat apa si acuma am pus-o la nani. Bulbuci nu a facut... Sa vedem ce se intampla, sper sa nu fie grav.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Noki, eu stiu de la nasi-mea, ca sapunu e un pic laxativ, a mancat si fi-su de vreo 2 ori. Altceva nu a patit.

Umblacioasa mica ! nu-l iei si pe fi-miu in gazda vreo 3-4 zile, poate isi da si el drumu la mers

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Addya- il iau sa stii, cu bucurie, da' numai daca papa, ca cu 2 plozi nemancaciosi nu ma descurc. Adica ma rog, sa pape mancare, nu ca fii-mea, sapun...

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Pai sa-i fac reklama piticului: de mancat - mananca, de dormit-doarme (cel putin de cand e pe un singur somn la pranz, sub 3 ore nu se scoala), de umblat nu umbla, asa ca unde-l pui acolo sta, dar are si dezavantaje: e o fabrica de bale, schimbam tricouri la greu, si inca nu am scapat de masa de la orele 5-6 dimineata, baga un bibe si inapoi la nani pana pe la 8.30-9 (seara arareori ne prine ora 10 treji)

dau la schimb cu pitica umblareata

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

fetele ,i-am dat azi lui Orlando ficatei cu legume ,a mincat un castron mare dar of course cu iaurt pe virful linguritei ,credeti ca ii poate face rau un pic de iaurt in combinatia asta ???

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MARE

Mergi la inceput

Nu are nimik, al meu a avut o perioada cand era iaurto-dependent, il dadeam in orice combinatie si nu a avut absolut nimic inafara de o crestere in greutate

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput