Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ioana, da, cand era "mic" era cam suplu:))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

FELI, spor la impachetat! Numara-ma si pe mine in clubul alora care
urasc sa faca (da' mai ales sa desfaca) bagaje!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI: MARII de toate felurile !!!! ,
inclusiv eu [sic], care sunt mariana.

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, Daria sta cu tati saptamana asta si acu' vreo ora m-a sunat tati sa-mi spuna ca a gasito ridicata in genunchi in patut.Uraaaaa , facem progrese !
LA MULTI ANI, MIRUNICA!!! Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si sa o asculti pe mami!

Camy & Daria
poze noi la 7 luni
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi Ani si de la noi de Sf Maria. La noi in Moldova se sarbatoreste cea de pe 8 septembrie, na, aceeasi Marie, dar cu alta palarie

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

LA MULTI ANI MARIILOR!

Noki, super Sarah cataratoarea!Si Flavi se cocoata pe scaunelul detasat de la scaunul de masa.

Anda, ai un Nichita tare expresiv!
Flavia ragaie dupa fiecare supt singura, rapid si putin .

Ioana si frate-miu si-a uitat cheile loganului in portbagaj si a trebuit sa plateasca 2 mil deplasarea celor de la service!

Hilde, de citit citesc zilnic netul, inclusiv postarile tale, dar cu scrisu' mai rar, ca mandra mea nu vrea sa stea in patut , ci sa misune pe covor si cum se ridica pe toate cele , plus ca baga in gura ce gaseste, timp nu-mi ramane sa tastez.Asa ca , pupici!

Ina, bun link-ul, da' noi trebuie sa invatam sa mancam, ca de cand n-am mai facut-o, am uitat!

De mancat nu mancam deloc, avem gingia de sus umflata si cred ca asta-i motivul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

multumim de raspunsuri, multumim de laude. deci fiu-meu e fenomen ca nu mai ragaie deloc-deloc...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Tati e plecat la pescuit de la 6 dimineata cu inca doua persoane si tocmai m-a sunat sa-mi zica ca nu au prins nimic!!!!Si cica sare pestele in balta ca la circ, iar ei stau si se uita la el de departe.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda- io cred ca bunica cea boema l-a invata bunele maniere...

Xandra-cuscraaaaaaaaaaaaaaaaa- ce credite mai dai pe acolo? Ce mai zici? Mai scrie si tu ceva, sa vedem ce mai face ginerica!

Feli, Tania - io-s [ana bagaje, poate pentru ca ma ghidez dupa principiul: luam tot ce incape in geamantane, deci tot dulapul. Simplu, nu?

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Bag si eu un mesaj iute, ca am putina treaba.

A primit Alex zilele astea o piscina de la matusica ei si era ieri fascinata de dansa. Se prindea bine de marginea ei si se salta in picioruse. Eu stateam cu mana pe elasticul de la pantaloni sa n-o scap in botic. Era asa nostima cum se ridica pe trei sferturi si statea cu funduletul inapoi, nu reusea sa sa ridice de sa stea dreapta.

Ioana bine ai revenit. Superbe pozele, imi provoaca nostalgii, ca acolo, aprox., am fost si noi acum vreo 2-3 sapt. He-he si noi(eu cu sotul) suntem mari pescari, dar nu am mai avut ocazia sa mergem, de ceva vreme. Ei lasa, poate pana diseara prinde el ceva.

Anda, un dulce Poetul, in natura.

La bagaje si eu sunt ca Noki, pun dublu fata de cat folosim, sa fie acolo... Da' ii place Titilicei la tastatura.

Buluci, sanatate multa Simonelului, las' ca trece repede.

Si LA Multi Ani Mariilor care se sarbatoresc, si noi ca si Ioana cu Maria ei ne sarbatorim pe 8 sept.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

LA MULTI ANI BEBICI, MAMICI SI TATICI SFINTISORII DE AZI !!!

SI PUILOR CARE AZI AU MAI IMPLINIT O LUNA

Multumiri celor care nu ne-au uitat ieri :)

Hilde, vreau shi eu reteta la prajitura aia cu branza care o ai tu pe la poze, ma tin de nush cand sa ti-o cer

Sunt shi eu incantata k de vreo 2 zile a binevoit puturosul mic sa se ridice in genunchi, si mai face si miscarile alea de futaceala care altii vad k le produceau acum vreo 2 luni. La cat de putoare e asta la faza cu futaceala...il vad rau peste vreo 20 de ani

Pentru cine are chef sa vada ce a primit de ziua lui la 9 luni :Ce-l lipsea lui Razvan

PS. e dat cu crema de cojite, nu e gel

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput