Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 27
anda77 spune:
am mai pus niste poze jos, de la bran, cu poetul in fan, poaetul admirand oile (este mesmerizat la orice animal, cu cat mai mare , cu atat mai bine- cand trecea un cal ii tremurau mainile de emotie si nici nu mai respira), cu poetul pe iarba...
nichita nu s-a ridicat singur in patut, dar maica-mea il pune des sa mearga sustinut de subsuori, spre disperarea mea. Ii tot repet de scolioza, de oase care sunt deocamdata moi, de...nimic, frate, parca e surda la argumente...probabil asa mi-a facut si mie, d-aia am coloana in S...
poetul incepe sa aduca cu Paunescu: are 9,300 kg la 8 luni
merci dordia si addya pentru informatiile cu litoralul, le-am inregistrat, inca nu m-am hotarat unde.
felicia, atention, papagalii au mai multi microbi "necompatibili" cu omul decat orice alt animal de casa.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
tania-z spune:
NOKI, iti sugerez si eu o posibila cauza a refuzului intermitent de papa, avand in vedere ca asa mi-a facut si Stefanel: in zielele premergatoare eruptiei dentare (inainte ca dintele sa iasa prin gingie), Stefan refuza sa pape cu linguritza, orice ii dadeam. Exact la fel, fructele pe care le devorase cu o zi in urma, acum parca erau cuie si nu vroia cu nici un chip. In schimb, daca i-am preparat laptic si i-am dat cu biberonul, a halit 240ml. Deci foamea era, alta era cauza. Asa se face ca in unele zile am ajuns si la 4 mese de bibe cu lapte.
JOY, s-ar putea ca tot dintzii sa fie si la tine vinovati de sistemul haios denumit "nu pap altceva decat lapte".
INA
, sanatate multa, ma bucur ca ai revenit in forta pe forum. Cu privire la limkul de retele..mmmmmmmm, ce bune par si ce nervi ma apuca ca eu nu-i pot face lui Stefan aproape nimic, de conservator ce e! Am incercat si budincutza de branza de vaci si mamaliga si alte chestii yummy, nu , el vrea sa pape numai ce stie el ca tb sa pape la ora aia si atat! daca nu, se supara rau si nu mai mananca nimic.
In legatura cu sfatul tau privind dintzisorii mi s-a parut o idee excelenta si aseara m-am grabit sa o pun in practica. Crezi ca am reusit ceva?
Stefan se distra aruncand pe jos carpa mea sterila, in care pusesem si feli de pepene galben rece. Uf!
BULUCEL, multa sanatate Simonicului!!!
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
Noki_Lara spune:
Anda- ma omori cu zile. Cine face, mai draga, pozele astea superbe? Prim-planurile sunt febletea mea. Numai ca fii-mea de exemplu,nu sta, bandita mica. Asa ca nota 10, Nichitutz drag!

Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
tania-z spune:
ANDAAAAAAAAAAAAA, ce dulce-foc s-a facut Nichitutul!
. Cred ca i-a prins tare bine excursia la tzara! Ai fost totala cu asemanarea cu Paunescu! ![]()
![]()
![]()
Cu ridicatul in patut, nu fii prea suparata ca nu o face inca! Stefan s-a ridicat de vreo 3 zile si a inceput sa misune tinandu-se de margine, dar asta inseamna cel putin un cucui zilnic, pentru ca-si da drumul cand nu te astepti! Si mai mult, azi noapte s-a trzit plangand ca se cocotase iar pe marginea patului, in picioare, si nu mai stia sa ajunga la loc!
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
ioana_77 spune:
So...
Drumul a fost super ok, Maria nu prea doarme in scaunul ei bengos, sta cumintica si se joaca acolo, dar cand e vorba de nani nu se prea impaca cu el; i se balangane capul stanga-dreapta, asa ca mami are ocupatie sa o propteasca.
Cazare la pensiune in camera cu doua locuri - baie comuna cu apa calda non stop,super curat, acces la bucatarie cu toate celea in dotare. Asa ca am luat blenderul dupa noi si i-am facut Mariei papa zilnic. Am bagat cate o supa pt trei zile si fierbeam carnea la doua zile.
Maria parca a fost turmentata de aerul curat si racoare, speram sa fie asa, a dormit intr-o veselie. Noaptea se trezea cate o data, unele nopti chiar a uitat sa o mai faca.
A plouat in fiecare zi, nu f tare, cate o repriza de o ora, doua, dar nu ne-a deranjat. Pensiunea avea veranda si stateam acolo imbracati bine si admiram peisajul. Ultimele doua zile am vazut si noi soarele non-stop.
Daca nu ati ajuns niciodata la Durau, va recomand cu caldura sa o faceti. Asta in conditiile in care va place sa urcati pe munte.
E bestial. Io am umblat ceva cu rucsacul in spate in tinerete si acum imi aduc aminte cu placere.
Am incercat sa mancam la un restaurant intr-o zi, dar ne-am cam dezumflat preturile, asa ca am prestat gratar in fiecare zi si tare bun a mai fost. (Adevarul ca eu sunt o mare zgarcita cand vine vorba de dat banii la restaurant, daca avem conditii sa ne facem singurei papa.)
Ultima zi a fost cea mai frumoasa, am reusit sa urcam si noi pe munte, ca ne uitam la el cu jind in fiecare zi.
Chicco-ul nostru ct 05 si-a meritat toti banii, e numai bun pt mers in concediu cu el, mai ales la munte, unde ploua asa de des. Dormea Mariutza sub husa de ploaie de nu stia ce-i cu ea.
George a fost in culmea fericirii ca a reusit sa stea cu fata noua zile consecutiv, a tinut-o numai in pupaturi si dragaleli.
Pai cu stersul pozelor de pe aparat s-a ocupat George, a apasat pe nu stiu ce si a aparut un mesaj necunoscut - ceva gen daca vrea sa formateze si cred ca a dat "yes" si s-a formatat cardul. Ii venea sa arunce aparatul dupa, cine si-ar fi inchipuit ca se poate formata ca un calculator?!!
Eh era si 13 ![]()
SI faza concediului a avut loc in momentul in care tot George a inchis portbagajul cu cheile masinii inauntru. Iar la Logan portbagajul se deschide numai cu cheie.Eram la vreo 50 km de Durau, fusesem in Cheile Bicazului si ne oprisem sa admiram peisajul. Norocul nostru, Imensul noroc a fost ca luasem absolut intamplator si al doilea rand de chei de la Iasi si erau la pensiune. Ni le-a adus cineva cazat tot acolo, au fost taaaaare draguti ca au batut drumul sa ne ajute. Noi ne gandeam sa spargem incuietoarea, George deja incepuse sa ciopleasca la ea, noroc ca nu a reusit decat sa zgarie putin tabla. Na, avem amintiri. Noi cand plecam in concediu cu masina tot timpul ni se intampla cate ceva. Sanatosi sa fim.
Am pus poze la semnatura, album "concediu august 2006"
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Hildegard spune:
Buluci, imi pare rau de Simon.
fara iaurt!!!
Da-i numai morcov, orez, banana
Monica
- ei nu sunt chiar lux retele
.Pentru familia noastra inseamna ceva. Vreau sa ma experimentez in prajituri ca-mi place la nebunie sa le fac.
Ma mir ca ii dai numai borcanse. bine ca le papa si iti permiti.
eu gatesc la 2 zile pentru Stefan sau chiar zilnic si ii fac niste combinatii de numa....
Bine papa si borcane cateodata.
Stefan e foarte pofticios.Daca eu mananc ceva hop si el deschide gura.Ma termina.E asa de haios. Papacios nu gluma......
Anda, Stefan ragaie dar nu de fiecare data sau poate nu aud io. dar cand o face zici ca e tat'su![]()
Pai e normal iaurt la ora 17. De ce crezi ca n-ar asigura aportul de vitamine????Pe rand trebuie scos laptele nu? Ramane numai cel de dimineata si seara. Apoi numai seara. Stai linistita ca asigura iaurtul de tot ce e nevoie. Daca ii place ii dai. Eu ii dau si Humana cereale sau milupa sau iaurt cu biscuiti sau cu piscot, ris cu lapte, mamaliga cu branza si smantana.
Fontanela se inchide pana la 1 an.
Maria, nu sunt suparata
dar ma enerveaza ca nu-mi scrie nimeni
.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
Noki_Lara spune:
Tania- saru mana de sfat. Din pacate, la noi nu sunt dintii. Nu ies acuma, e liniste totala in zona.
Sunt doar fitzele clasice.![]()
Ioana- suuuuper poze. Si super peisaje, uimitor de frumoasa tara avem.
Ati fost si la Piatra Fantanele?Pai asta e la barbatu-miu in judetz. Am fost si noi, mai demult. Frumos rau. Si ce excursii pe munte. Ce rucsac de pe vreurile de studentie, uite aicea, plod la purtator! Super!

Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Madutza10 spune:
Anda ,super misto pozele ,de fapt poetul ,sa-ti traiasca!
Al meu bb are fontanela foarte mica dar era mica si cind l-am nascut ,poate d'aia e acum aproape inchisa ,eu chiar imi faceam griji ca se inchide prea devreme .Noi tot 3 mese de lapte avem pentru ca la cea de la 11 nu am ce sa-i dau ,el nu maninca nici un fruct ,iar la cea de 17-18 iaurt ,asta inainte sa aflam de intleranta la lactoza iar acum orez cu carne ,orez cu brinza de vaci si biscute si clar si 2 lingurite de iaurt ca atfel nu-mi accepta nici o mincare daca nu are macar miros de iaurt!
De ragait ,ragaie de fiecare data dupa ce papa si nu numai :)
Nici Orlando nu se ridica singur in picioare ,nu merge tinut de patut dar in schimb alearga toata ziua cu premergatorul ,face pasi tinut de minute si cam atit!
Noki ,marfa pozele ..ai mult curaj sa o lasi catarata pe birou chiar si supravegheata ,mie de cind mi-a cazut suflu si-n iaurt
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MARE
felicia74 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR/MARINILOR/alte derivate ale numelui!!!

De asemenea, sa creasca mare si Mirunica ce a facut azi 8 luni!
Noki multumim de urari! Dragutza, ca de obicei.
Anda frumoase poze! Bine ca ai hotarat sa-l duci pe poet la Bran, ca aveti conditii super acolo. Sper ca i-a placut si bonei
Oricum, a facut o cura de aer curat si a mai primit si bani pe deasupra. Ehei, asa serviciu vreau si eu...
De papagal stiu ca are microbi, slava Domnului, ca asta fuge cat colo cand o vede pe Ilinca. Eu tot sper ca fie-mea sa-l prinda si sa-i faca felul, ca sa scapam de oratanie!![]()
Ina imi plac retetele. Multumesc!
Camelia, Ioana bine ati revenit!
Eu sunt in vrie, ma ocup de cea mai plictisitoare treaba: facutul bagajelor. E un job la care nu ma pricep deloc si ma enerveaza. Plus ca intotdeauna uit ceva.
Maine plecam la Sambata de Sus, la pensiunea Nicodor. Sper sa fie frumos si sa nu mai patim ca la tzara (macar aici e sosea).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ioana_77 spune:
Am vazut toate pozele care le-ati pus pana acum, nu va suparati, au fost multe, nu mai stiu ale cui, dar sunt toate superbe, adica puii sunt frumosi rau de tot
.
Noki, saru' mana de aprecieri, mai ales din partea unui "espert" in ale fotografiatului.
Fantanelele de pe Ceahlau le-am urcat, din Durau, ca acolo am stat.
Anda, mai tii minte cand te plangeai ce slab e poetu'.![]()
Maria tot nu da sa se ridice singurica, am mai pus-o noi in piciorute cat am fost plecati si se vede vizibil progresul de la o zi la alta.Iar prima data a stat bine cand era incaltata. Nu a mai fost fascinata asa de tare de picioare, ca si le studia f atent inainte si s-a proptit bine in papucei.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze