Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata!
Noi sarbatorim azi , multumim de urari!

Hilde, Fee , nu scrieti deloc degeaba, cum asa?? V-am vazut si pozele frumoseilor, va si citim... Numai ca nu avem intotdeauna raspunsul la toate intrebarile. Pupici si nu mai stati suparate!

Cristina Baku, sanatate multa lui Simonel, eu zic ca e foarte bine asa - doar cu regim, se va repara ea si burtica.

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Helooooooooooooooooo everybody!
LA MULTI ANI MARIA, MARIANA, MARIAN !!! SA NE TRAITI !!!

Ne-am intors si noi de la mare si pot sa va spun ca a fost surprinzator de bine! Drumul a fost mai obositor si pentru Daria si pentru mami! Acolo nu am avut probleme de nici un fel(stomacel, raceli sau dintzisori) A fost un pic constipata, dar ne-am dres! A inceput si micutza mea sa mearga tinuta de manutze si e o chiuiala pe ea cand o pui pe jos de numa ! Mergea ea si pe nisip cu piciorulsele goale, manca-o-ar mama pe ea de frumusica! A fost o scumpica; am primit si oferte pe plaja sa ne-o ia !
Nu ne-a iesit inca nici un dintzisor dar roade tot piticu' meu.
Aaaaa ... si a invatat fata mea sa sufle in fluier !
Am facut si o tona de poze dar n-am apucat sa le descarc ca am inceput munca !

Buluci, sanatate multa lui Simon, sa se refaca repejor!
Noki, e super poza cu Sarah si piticu'!

Pupici tuturor, ma duc sa mai recuperez cu cititul!

Camy & Daria
poze noi la 7 luni
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna fetelor,

Mai eu nu sunt suparata deloc , vorba lui lavi , eu scriu si cine vrea citeste, cine nu sare
Mie imi sunteti dragi dar asa este felul meu , sunt un pic mai retrasa...
Daniel vorbeste de vreoo 3 saptamani spune tata si mama , desi am remarcat ca tipa dupa mine mai mult cat ii este foame sau vrea ceva ... tare smecher mai este ;
La mine doarme toata lumea (sot , catel si baiat ) asa ca azi am fost tare

Hilde si Ina, eu nu prea gatesc , se ocupa sotul iar Daniel mananca numai borcanase ( m-a luat constiinta intr-o zi si i-am facut un piure cu pui si mi l-a aruncat) deci no way ... bledina scrie pe el pana mai creste ( nestle mi-l vomita )

La multi ani tuturor sarbatoritilor, sarbatoritelor cu ocazia Sarbatorii Sf Mariei

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Dayssy si eu tot galateanca sunt ...

Ma duc sa mai salivez un pic prin bunatatiile care sunt pe aici

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MARIA_ ALEXIA,multumesc!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza si de la noi!

mamicilor Marii si bebelacilor Marii! La fel si taticilor Mariani si ale derivate!

Noi ne-am inceput ziua in stilul clasic, namancand deloc fructele. Io nu pricep de ce odata la papa cu pofata si a doua zi nici nu se atinge de ele, mai mult, urla de zici ca-i dau otrava! Asta-i viatza...

Intr-o nota optimista de idei, iacata noul nostru loc de munca!! S-a catarat pe jumatate singura pe birou, de pe canapea, io am ajutat-o doar la sfarsit, asa ce de acuma, trebe sa am grija si de chestia asta!

Fee + Hilde- si io va citesc cu placere, deci continuati sa scrieti!

Camelia- sa va fie de bine mare, asteptam cu interes pozele cu micutza confiscata!

Ela- felicitari pentru ridicatul in picioruse si mai ales pentru mama si tata!

Ioana77- sa ne povestesti cu am fost! Si poze, evident!

Ina- hai ca tocmai mi-am trasu de cateva ori si am tras cateva stranuturi, asa ca mi-am amintit si de tine, deci multa sanatate! Si sa speram ca nu e raceala propiru-zisa!

Pupci muuuulti. Fug la treburi.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

BEBICILOR DE 15 ,MULTA SANATATE!!!

CELOR CARE-SI SARBATORESC ZIUA DE NUME AZI !!!

Sanatate multa bebicilor cu enterocolite ,noi avem deja doua la activ si grave chiar dar am trecut cu bine ,e greu dar trece ,asta e suferim alaturi de ei!
Noi sintem bine ,papam ,foarte activi ,ne pregatim pentru ziua lui tati care este maine ,nu facem petrecere prea mare ca tati lucra pina pe seara dar avem citiva invitati ,sper sa iasa bine ,o sa pun poze ,i-am comandat un tort tare frumusel cu poza baiatului ,stiu ca are sa se bucure enorm .
Acum ma duc la trebi pina se trezeste bb ,intru mai tirziu..
Fetele ,eu va citesc pe toate chiar daca uneori nu raspund ,nu va suparati daca de multe ori nu vi se adreseaza nimeni si eu patesc la fel dar nu-i bai .eu tot aici sint si simt nevoie sa scriu uneori ,ma relaxeaza foarte tare!!!

Pupici la toti bebicii !!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hello,
intru sa pun intrebari direct si acum ma duc sa citesc si din urma:
am niste intrebari de mare exceptie:
1. cand naiba se inchide fontanela asta, ca la nichita e mare si moale, in ciuda siropurilor inghitite zilnic? mentionam ca avem 8 luni si nu ne-a vazut pediatrul de 'fo 2 luni (a fost poetul la bran);
2. copiii vostri mai ragaie? nichita nu mai vrea si nu pare sa mai aiba nevoie, in sensul ca nu-l doare burta, nu-i vine inapoi (decat cand se enerveaza si plange cu urlete sa-l iau in brate-atunci se ineaca de nervi si-i vine inapoi)
3. pediatrii vostri v-au spus sa inlocuiti masa de lapte de la 17 cu iaurt? adica eu ii dau 3 mese de lapte (dimi, la 17 si seara) si una de fructe cu branza la 11 si una de legume cu carne/ou/smantana la 14) cica sa bag iaurt la 17 in loc de biberon...io-s conservatoare, daca am citit ca bebe creste bine cu lapte, ma gandesc daca una bucata iaurt aduce mai multe proteine/vitamine/ma-sa pe gheata decat una bucata bibe cu lapte...
4. nu-mi amintesc intrebarea, of, imi aduc aminte dupa ce citesc ce-ati mai scris.
revin

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ando, bune intrebari, raspund repede, sa nu le uit:
1. fontanela stiu io ca e ok, chiar indicat sa fie deschisa pana pe la un an, deci mai aveti timp. Numai atentie mare sa nu uiti sa-i dai Vigantolul zilnic. La noi a fost crater mare raus, acuma vaz ca de la soarele de la mare + Vig a mai scazut, e cam de un cm;
2. a mea ragaie singura, cateodata cu sonorizare super - mostra de feminism -Dar nu dupa fiecare masa, deci numai cand ingjite mai mult aer;
3. si io suuuuper conservatoare ca si tine, in loc sa-i dau iaurtul de la 7 luni, la masa de 17, cum se face in mod calsic, i l-am bagat la 8 luni abia, e frica ca nu mi-l va manca, la fel cum facea cu celelalte mese. Atuncea, stupoare, am constata ca e alimentul ei preferat. Deci am inlocuit masa si mi-au ramas doar 2 de lapte - dim si seara dupa baitza. poetul e mare si el deja, musai sa faci acelasi lucru.

Astept intrebarea cu nr. 4.

Ilincutz de 9 luni, sa ne traiesti, sa te faci mare, cuminte si iubita!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR !
Si sanatate puiutilor bolnaviori

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput