Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

fetele!
E a mia oara cind scriu cite un mesaj ,pe care atunci cind vreau sa-l trimit sunt anuntata ca nu merge serverul-deci dispareee!!+ca 1 luna n-am avut net=
Performante extraordinare nu avem:mergem tinut de minute( cind e in toane bune imi da doar o minuta), se ridica singur in pat(tzarc),in picioare, tzipa de-ti tiuie urechile daca ii iei vreo jucarie,etc
Avem 3 bucati dintisori, iesiti toti trei odata
Pentru ca aveam impresia ca seara nu prea maninca , la sin pt ca adormea , m-am decis sa-l mulg(lapticul) si sa-i completez cu lapte praf pina la 200(ocazional 250)ml= intr-o luna de zile (luna iulie) a luat +700gr
Nu mai am timp nici sa mor ziua, in 2 reprize a cite 2h cit doarme odrasla ziua, fac ce nu reuseam inainte in 2 zile!!!
Acu s-a trezit , deci....!
Am 2 intrebari la voi:
1.deoarece intentionam sa aterizam la mare pe 4 sept, va intreb :in apa(mare) il bag in funduletul gol?nu ia vreo ciupearca?
2.tot deoarece vreau sa-mi schimb medicul de familie(pediatru) as vrea sa-mi spuneti, daca stiti, cu cit timp inainte trebe anuntat acesta , sa nu-mi faca vreo nefacuta!
Am uitat sa va spun ca mititelul meu a facut si fimoza, pe care am rezolvat-o la chirurgie "grig. alexandrescu"
va pupam si promitem sa intram mai des

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.

MADUTZA cind ti-am citit postarea ma gindeam :oare sa fi scris eu azi si sa nu-mi aduc aminte ?!
Pt ca noi tot asa mincam in fiecare zi la prinz !Adica cu virfuletul linguritei cu iaurt !si tot Danone.Altfel nu reusesc sa-i dau nimic pt ca nu deschide gura.Am si o tehnica,ii dau doua virfuri de iaurt si ea la a treia deschide gurita increzatoare si bineinteles ca o pacalesc cu o lingurita plina de mincare !

NOKI, parca tu intrebai de fontanela?
Am fost la dr (cea noua) azi si intradevar,asa cum am banuit Patricia are un inceput de rahitism.
Are fontanela 3/2.5 cm si ar trebui sa o aiba cam 1.5 cm.
Nu ii poate marii doza de vigantol fiind vara si ne-a schimbat pe pastilute.
Si mi-a mai spus ca ar fi ceva pb cu vigantolul pt ca isi pierde proprietatile cam in doua saptamini de la deschiderea sticlutei.A-ti auzit asa ceva ?

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutec nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor,mai intru si eu din cind in cind,doar daca imi permite timpul.Caci mai mult zac pe la mama la tzara.Pt fii-miu cred ca e bine, excelent chiar,insa eu am impresia ca ma troglodesc de tot acolo.Pina oi pune piciorul in prag.Ca zice taica-miu: stai aici ca sa nu consumi curect,apa etc si in oras.Numai ca are un caracter mizerabil.Injura toata ziua si striga.Iar io nu vreau sa ii chinuie viata si lui Tudor asa cum mi-a chinuit-o pe-a mea.Deci m-oi intoare cit de curind.
Intre timp am incercat sa imi fac un implant in gura,dar,bineinteles ca nu a iesit.M-a chinui porcul ala de dr de am zis ca-i sar la beregata.
Tudor cu constipatia lui de toate zilele,parca maninca ceva mai bine, insa nu sfarimat ci tot blenduit.
Voi sper ca sinteti bine cu toatele.Imi cer scuze,dar nu prea am citit din urma.
Va puuup apasat.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput