Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 23
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi!
Am fost ieri a Snagov, la un super-gratar, as ca am tras un chiul baban de pe forum!
Poze noi, la Snagovsi www.dropshots.com/day.php?userid=118695&cdate=20060812&ctime=172540 br / " target="_blank">Filmuletz cu mers si tai-tai!
Feli- sa-ti traisca Doruletzul, domnul leu sa fie cumintel si sa aiba grija de familie. Si sa fie sanatos si iubaretz!

Tare de tot ilincutzul cu papagalul in gura. Imi imaginez scena.
Lumea Copiilor este pe fostul bulevard 1 MAI, departe raaaau, catre Piata Chibrit, deci catre cartierul Bucur3stii Noi. Dupa parerea mea, magazinul nu e chiar cine stie ce, plin de turcisme.![]()
Lavi, Dordia- concediu placut!
Madau- nici io nu cred ca are vreo legatura cu rubeola, Doamne fereste! Asteptam vesti bune si semnalul ca plecati la mare, lsa soare
Dordia- mai, naspa raaaaaaaaaaau de tot treaba cu cazatura. iocred ca faceam infarct. Faza cu fintii sparti e una dintre saimele mele, asa ca maxima grija!
Nici noi Nu folosim premergatorul, Saraly nu l-a iubit de la inceput, dat l-a folosit sa se ridice prima oara in picioare, la el, pe dinafara lui.
De atuncea tot asa, il folosimt sa tragem de butoane si sa ascultam muzica la el.
Bic- sa stii ca la noi e candidoza atuncea, mai tot timpul. Uite, dupa ce ma laudam ieri ca nu mai are deloc, ieri la gratr a facut un kk, nu am simtit, ca dormea si cand s-a trezit tot nu am simtit, ca era putin si ea tot plangea si asa mi-a venit ideea - de fapt, lui Adila, culmea!!!!! - si avea kk si statuse de ceva vreme, asa ca iarasi s-a inrosit raaaaaau pe pasarici si la fundic. 

Apoi la baitza am dat cu ulei si azi de dim era deja muuult mai bine. Dar e dezastru cat de sensibila e.![]()
Cam atata despre noi. Pupici.
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
tania-z spune:
neatza si de la noi!
Noki tare scumpa Saraly, ce frumos paseste si cum face tai-tai! Se vede ca v-ati distrat la gratar!
Mandy ce ma bucur ca scri mai des si ca esti mai bine, mai ales cu moralul!
mai stie cineva ceva de Alexandrina?
Despre noi:
- am fost ieri la petrecerea de 1 an a prietenei lui Stefan (doar prietena, cuscra
). S-a tinut l-a tara, la Sebesul de Jos. cand am intrat in curte, am avut un soc: plin de copii in putza goala, ziceai ca e o cresa ambulanta. Au fost, in total: 6 copii de la 8 luni la 2 ani, o fetitza de 2 saptamani si inca 2 bebelaci ascunsi prin burtici. Frumoasa sarbatorita a avut un tort special pentru bebelaci, facut de maica-sa (cu ingrediente safe
), iar Stefan si-a infipt ambele maini in el si pe urma si-a pictat toata fatza, cam asta a fost cu mancatul tortului. Pe urma am dansat si am papat gratarel (hehe, suntem baiat mare!). De fapt a tinur in mana a bucatica de piept de pui facuta pe gratar fara condimente si a supt la ea si si-a frecat gingia in disperare, deci gratarul a fost jucarie de dentitie!.
- da, ajungem si la chestiile neplacute: ne ies DEODATA: 4 dinti sus si unul jos. E disperat bietul copil, saliveaza din greu si se trezeste urland din ora in ora. Cu papa e dezastru. Daca aveti idei ce i-as putea da sa-l mai linistesc, stau cu okii in patru. Dentinoxul nu mai face fatza. Silviuc, vreun sfat???
Aaaaaaaa si LA MULTI ANI pentru "taticul scutecului"! AI fost totala Feli, cu titulatura asta

Tania & BB Stefan (17.12.2005)
madau spune:
Multumim tuturor ptr urarile de bine, n-am reusit sa vb cu doc, dar am vb cu o prietena al carui copil a avut ceva exact la fel si cica a trecut de la sine, deci se pare ca e in regula deocamdata. Nu o doare, bubite n-a facut, febra nu, deci io zic ca e ok.
In concluzie..PLECAM LA MAREEEEE!!!!!!
Am o groaza de impachetat, tre sa ma si epilez deci cam tre sa ma pun in miscare 

Va pupam pe toate si pe toti, aveti grija de voi si sa ne reauzim cu bine si sanatosi peste 10 zile (atunci revenim).

P.S. LA MULTI ANI tuturor Mariilor, Marianilor, Marini si alte derivate, sa fiti sanatosi si sa petreceti cat mai frumos

Gata, fug...bye
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
madau spune:
Ce liniste pe aici....toata lumea a plecat se pare la gratare, concedii, iarba verde, terase ![]()
![]()
![]()
Eu acum am terminat cu bagajele, ma duc sa fac un dus si sa culc fata, apoi..si eu la somnic ca maine plecam

Va pupam dulce

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
dayssy spune:
Buna seara la fete,
Multumim celor care ne-au urat la multi ani si celor care s-au gandit la noi.
Dragos e foarte bine, mai putin dintucii care ne chinuie ingrozitor, e la al 3lea si se mai vad inca 3 in gingii, deci naspa treaba. E innebunit dupa premergator, dar merge in el numai supravegheat.
Are primul lui cucui in frunte si e tare haios. S-a lovit de geamul de la cuptorul aragazului si e putin vinetiu. Dar de acum tre sa ma invat si cu astea. Se chinuie sa se ridice in picioare de tot ce prinde. Asa si-a facut si minunea de cucui.
Fetelor dar noi pe cine am suparat de nu mai suntem in panoul de onoare???? Ca poza am trimis si am fost pana la un moment dat. Cand sa ma laud si eu la priteni cu bebelacii nostri i-al pe Dragos de unde nu-i. Si primesc replici de genul:"Dar Dragos unde-i???? Ca restul is frumosi si voiam sa vad si unul naspa.:))"
Concediu placut celor care pleaca!
Mi-a plecat bona in Italia exact cand ma gandeam si eu sa ma intorc la munca:((
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
xandra28 spune:
vad ca intrebati de alexandrina, am vorbit eu cu ea aseara pe mess, e ok si ea si pustiul, am inteles ca e un pic mucios, in fine, nu grav, trece...
in rest, un grasan, 9.300, toate bune.
concediu placut fetelor!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut
catutza spune:
Buna.
Uram si noi cu intarziere concediu placut lui Dordia si Lavi , sa aveti vreme buna si sa veniti cat mai relaxate si odihnite (daca asa ceva e posibil
), Mada , sa ai vrema buna la mare si concediu placut !
Felicia , sa-ti traiasca sotiorul
, uite ca a mai aparut un "leut"..., suntem multi lei pe aici din cate vad.
Silvia , si tu vad ca intrii din ce in ce mai rar , ma bucur ca sunteti bine si ca mai dati un semn.
Noi ieri am fost la tara la bunicii mei , si-a vazut fata mea strabunicii, nici nu va puteti da seama ce fericita sunt, am plans de emotii. Bunica mea a fost super incantata de Bia ca ea se astepta ca fata sa faca mofturi, sa nu vrea la ea in brate...dar Bia a ras si intindea manutele la ei sa o ia in brate . Acum regret ca nu am mers pana acum la ei sa o vada pe fata. Am promis ca o sa-i vizitez mai des , sper sa ma tin de cuvant.
Va pupic acum.
Catutza si Bianca Maria
Bic spune:
Noki, nu stiam ca esti tu Leoaica. Pai La Multi Ani si sa traiesti. Cind a fost ziua ta?
Cit despre iritatie, uite-te la poza de la articolul www.askdrsears.com/html/8/T081400.asp" target="_blank">asta si o sa te lamuresti daca Sarah are asa ceva sau nu. Mie nu mi-a fost clar pina acum daca avea sau nu. La noi a trecut cu un unguent cu anitiobtic (Nystatin ce cheama aici) pe care mi l-a prescris medicul mai demult.
Daca nu ti-e nu stiu cum sa-i vad frumuseate lui Saraly, trimite-mi poze cu iritatia si poate imi dau eu seama ce are. Noi le-am avut pe toate, se pare asa ca am un ochi expert...![]()
Si sa stii ca eu folosesc scutece lavabile de vreo patru luni si tot am avut iritatii, asa ca nu asta e solutia neaparat.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Smaranda, 03.11.2005
Ina869 spune:
Bicule, Joy va multumesc pentru urari!
Bicule, pai treaba cu gradinaritul este simpla, o pun in carut si o tin pe langa mine. Cand se plictiseste o pun la umbra pe un pled plin cu jucarii. La cumparaturi iarasi este simplu fiindca ii place sa se uite in jurul ei, ii plac oamenii, mai vede un animalut, cate un copilas, se bucura, da din picioruse…cand gatesc sau fac curat este cel mai greu.
Madutza, am zile cand nu reusesc sa fac mai nimic, si atunci compensez in altele, dar trag rau de tot ca sa recuperez. Insanatosire lui Orlando!
Maria Alexia,bine ai revenit!!!!!!!!!!
Noki!!!!! Am uitat ca esti leoaica! Pe cat?
Noki, Ripley, adorabile copilutzele voastre! Si ce bine merg!
Mandy,merci mult pentru urarile de ziua mea. Nu eu calatoresc, ci Meems.
Meems, sa ajungeti cu bine !
Doru, LMA , sa fii rasfatat de fetele tale! Scuze urarile intarziate, de abia acum am ajuns si eu prin zona.
Taniutza, baga o carpa sterila in apa rece, stoarce-o bine si da-i sa o suga. Face minuni!
Ce-am mai ras cand am citit despre copilasii goluti.
Catutza, emotionanta intalnirea cu strabunicii.
Apropo de carpe sterile, puteti incerca sa puneti bucatele mici de fructe ( pepene, mar, para, portocala, etc.) intr-o bucata de tifon pe care apoi sa o legati strans la capete cu un elastic. Dati-o copilului sa o suga si astfel va extrage tot sucul fructului/legumei + ii va “masa” cat de cat gingiutzele.
Eu am avut multi musafiri simbata iar astazi am fost la un picnic.
Sint cam ametita de oboseala, dar imi si place sa stau noaptea de straja patriei. Mai nasol este ca Rachel se trezeste dis de dimineata de vreo cateva zile.
v-am pupat, un inceput de saptamina bun.
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Ina869 spune:
Bicule, la mine este 1:27 am la tine trebuie sa fie 10:27 nu? se pare ca nici tu nu ai somn? ![]()
Hai ca-ti predau stafeta, ma duc la nani!
![]()
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]