Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mirabilis,dordia,coralia,gandacel,addya, corap,tonculica piticilor ,sa va traiasca si sa fie sanatosi!!!
Noi sintem bine ,ne-am plimbat tot weekend-ul ,la munte n-am mai ajuns dar merem weekend-ul viitor ,dormim mai mult ,sintem din ce in ce mai cuminti ....si cam atit !!!
Intrumai tirziu ca acu' am treaba ,pupici la toata lumea!!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna dimineata!
am o rugaminte, daca are cineva chef sa-mi explice cum vad pozele din contul comun, ce trebuie sa fac... ca nu stiu...multzumesc
vad ca incep copiii nostri sa mearga, mama ce mari sunt! eu cand vad un bebe mic mi se pare ca Serban n-a fost niciodata asa!sa fie sanatosi si sa creasca mari si cuminti!
pupici la mamici si bebici!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna ziua si de la noi!

Am zis si eu ca e mai bine la burtica, dar de unde, am trecut la laptic fara lactoza, hipp ors, enterol, sa vad azi daca este mai bine daca nu merg la doctor.Mititica vrea sa pape dar s-a saturat de orez si morcov, a si slabit...sper sa isi revina curand.

ripley nu ma supar, si nici nu imi doresc sa fie toata lumea de acord cu mine, eu sunt receptiva la dorinta copilului meu, daca ei ii este foame( si urla de foame) si e ora de baie( care la noi e un cosmar), aleg sa pape si aman baita pe mai tarziu ( nu ii fac baita mai devreme de o ora de la masa)

Fetelor, bebelusii vostri mai stau in scaunul de masa? Ca fii-mea se ridica in picioare( e legata, dar numai la mijloc si intre picioare), e de groaza nu mai pot sa ii prepar lapticul....nimic nu mai pot sa fac.....i-am dat jucarii, orice o atrage..nimic, ea e sus in 2 secunde.Ceva sugestii?

Doresc la toata lumea o saptamina buna !

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Scuze, Ina, vroiam sa scriu Meems, dar vorba voastra neuronu'. Doar tu nu ai stat decat pana spre sfarsitul lui iulie in Romania.
Tania, mai incerc sa mai intru din cand in cand, da' nu prea mai pot. Macar din cand in cand in week-end sau de la lucru cand am pauza de masa...

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brado73 spune:

Multumesc tuturor pentru urari !!!
A fost prima aniversare in postura de tatic... si sincer sa fiu, a fost si prima oara cand nu m-a interesat ca e ziua mea... am vrut doar sa fiu langa fetele mele , si parca a fost mai frumos decat anii trecuti...

Va urez sanatate si multe bucurii in familie !

Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

roxisialexia,imi pare rau pentru voi ca sinteti bolnavioare ,ce are de fapt Alexia ?Ca eu am avut acelasi tratament la ultima enterocolita si si-a revenit in 3 zile ,i-am mai dat in plus sumetrolim si biotics pe care-l ia si acum ,regleaza flora intestinala!Sper sa va faceti bine cat mai repede dar daca nu ai fost la dr. inca eu zic sa o faci!!!
In scaunul de masa Orlando inca mai sta dar nu mai mult de juma' de ora ,cu multe jucarii pe masutza pe care le arunca dupa citeva secunde ,are o placere deosebita sa faca asta si cu conditia sa o mai vada si pe mami din cind in cand pe acolo ...,mai mult sta in premergator ,ii place foarte tare !
Doru, nu stiam ca a fost ziua ta ,LA MULTI ANI cu intarziere !!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello la pranz, ca de obicei!

Ce tacere pe forumul nostru...lume in concediu, lume la serviciu...

Noi suntem bine, aseara a papat chiar ok - 180 ml - asteptam sa treaca mai repede zilele astea, ca vineri de dim plecam iarasi la mare.Yupiiiii, abia astept! Am cantarit-o aseara, dupa 2 sapt si evident ca nu a luat nici un gram in greutate, asta e lei-motivul nostru, deh, ce sa facem...

Bic + Ina- hi hi hi, io-s leu intarziat, dar cu caracteristici 100% de leutza-rautza, pe 21 august. De-aia mergem la mare, ca am gasit motiv ziua mea.

Roxi- multa sanatate Alexiei, sa se faca repede bine. Io deja ma fobie cu enterocolitele, foarte multe cazuri de bebeici am auzit vara asta, ma inspaimanta gandul ca am putea face si noi, ceea ce la "tonajul" nostru ar fi dezastruos.

Teroristilor de 14!!!!!!!!!

Catutza- ce m-a emotionat postarea cu strabunicii. Si pe mine ma tot intreaba bunica mea cand mai merg la Bistrita, ca-i e suuuper dor de Sarah. Am programata vizita la sfarsitul lui sept, asa ca din pacate mai are de asteptat. dar oricum, ea a mai vqzut-o pe Sarah, la 2 sapt, respectiv 5 luni jumate.

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaania- ca bine ca ai mai intrat si tu. Super povestea cu gasca de bebelaci. Da-i lui Stefanutzul-dragutzul niste covrigi de-aia tari-tari. Ii molfaie si si papa din ei. Sunt suuuper pentru perioada asta naspa de iesit dinti. intr-un fel e mai bine. Sufera odata si cu folos, ies in gasca.

Va las amu, ca fug la treaba.

PS - , ce-ai mai facut cu casa?

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ginerica Stefan, sa cresti mare si sa fii sanatos! Si sa te distrezi pe cinste la mare Si un de la Tilincutza!
La multi ani si celorlalti teroristi de 14

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Biculetz- saru mana muuult de tot pentru link. uper misto facut si super util. La noi acuma e ok fundicul, chiar daca se irita trece repede cu ulei fiert. Sa incercati si voi poate tine figura. Io cred ca am avut yeast rash sau intertrigo, ca arata cam ca in poza.
Pupicei muuulti de tot tie si Smaranducii!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

buna seara,

Vad ca toata lumea e bine...
nu mai scriu ca scriu degeaba.
noi suntem bine, sanatosi si voiosi.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput