Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

madau Acel ganglion inflamat poate fi si de la o simpla infectie pe care o are undeva.Nu te alarma, nu cred ca este rubeola.

mara95 Acelasi lucru patesc si eu cu Alex noaptea , ma trezeste din ora in ora cu toate ca ziua mananca destul de binisor. Am urmarit o emisiune la tv. , unde o pediatra de la un spital din Bucuresti spunea ca nu e un lucru rau ca mananca asa de des. Atunci cand suge bebe isi ia hrana doar pentru 1-2 ore. Dar nu stiu cat voi mai rezista eu . Cred ca la sfarsitul lui august il intarc . Tu ce parere ai?

STEFAN si ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Stefanalex, eu vreau sa o intarc pe Flavi dupa un an, acum depinde cat rezist eu, caci din sept incep munca.Mie teama ca nu o s-o mai simt noaptea si ca o sa dorm neintoarsa si fiica-mea o sa se trezeasca daca nu sunt prompta.Acum doua nopti am gasit-o dormind la picioarele mele, bine ca nu am darmat-o din pat.Nici nu am simtit cand s-a trezit, eu o credeam tot langa mine.

Timpul le rezolva pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Mandy, iti multumesc de intrebare, sunt ok. Ma alintam si eu dar adevarul este ca de cand m-am intors la serviciu, desi dorm mai putin culmea, sunt mai relaxata si sincer ma simt mult mai utila.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Feli, unde e lumea copiilor? Ah, si la multi ani la tatic!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Intru si eu repejor,si stau si putin,ca tre'sa-i dau lu'teroristu'bibe!Eu am PREMERGATOR,dar l-am luat acum 2 zile,EXCLUSIV sa-l tin cateva minutele pana ma duc la baie,pana ii fac papik,atunci cand sunt singura acasa,ca cre-ca vam zis ca URLA cand ies eu din camera,si pana vin cu papa blenderita din bucatarie deja e vanat:asha ca am facut acest compromis cu premergatorul!Nu il voi folosi pentru mers,pentru comoditatea mea,sub cuvant de onoare,NU sunt de acord cu aceasta ustensila,dar tre'sa ma-ntelegeti ca mi-e mila sa-l las sa urle!
Dordiuta,nu am citit tot,ca acum am ajuns acasa,dar cre'c-a cazut stefanelu'din premergator?Citesc maine tot,ca vine mama sa-l plimbe 3 ore pe Shtefanel;mai nou ii zic pisic din borangic si moare de ras...
Va pup dulce,ma duc,ca urla ma-mamamaaaa,vrea bibe,ii e foame...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

mara95 Pe Alex il culc in patut ,iar atunci cand se trezeste din ora in ora ma ridic din pat ii dau sa suga si-l culc inapoi. E foarte obositor, dar nu am stat nici o noapte treaza de cand s-a nascut. Eu am mers la serviciu din martie si deja m-am obisnuit cu programul. Voi vedea din septembrie ce va urma , acum ma bucur de ultimele zile de vacanta.

STEFAN si ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Va pup fetelor!!!

Acu' termiai bagajele si ma indrept catre un dus si apoi...nani ca de dim tzushti la mare!

Mara si Silvia va !

Restul fetelor va multzumesc pt urari!

Madau nu te alarma ca poate nu-i nik. Oricum concediu placut!

Cei ce mai pleaca in concediu va urez vreme buna si odihna sa va tihneasca.!

Eu va pup pt 2 saptamani!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau eu stiam ca ganglionii nu sunt la spate ci sub ureche. Alta trebuie sa fie cauza
Xandra nu stiu chiar sigur (o mai intreb pe mamica din parc) dar parca tin minte ca la Piata Domenii (undeva pe 1 Mai).
Joy papagalul a fost al meu, acum sta la socrii. La ei s-a imblanzit ca stateau toata ziua de el. Plus ca era obosit ca-l fugarise Tilincutza
Silvia stiu cum e cu urlatul de foame. Odata chiar am crezut ca a patit ceva, ca e bolnava, are oreion etc. Eu ii pun un Baby Einstein si mai tace. Dar putin!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Xandra, asa ma simt si eu. Parca un alt om. Si un alt lucru bun: de cand m-am intors la lucru am slabit un kg.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna fetelor,

La noi este atat de urat incat spui ca este toamna , ploua, ploua si iar ploua .

Maine pleaca mama si o sa incercam sa revenim la programul nostru ...

Cum este vremea in Ro ?

Despre premergator, noi mergem de fapt alergam cu el dar numai in prezenta cuiva , singur nu-l las .

Dintii v-am mai spus ca nu avem si pana acum nu a cazut deloc, sper sa tina minunea .

O duminica placuta
pupici si de la noi

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTČTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput