Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ma duc la somn ,va pup si concediu placut celor care pleaca in weekend ,eu pina luni nu mai intru ca e tati acasa si ne plimbam ,cred ca plecam la munte!!!

Pupicei la mamici si bebici!!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna dimineata!
din fericire SERBAN nu a cazut inca, sper sa n-o faca in curand,imi pare rau MADUTZA pt cazatura!
despre premergator si eu cred ca e periculos, SERBAN NU VREA in el, doar se joaca, apasa pe butoane, roteste cheita... am zis ca daca nu vrea nu-l oblig...
nici eu nu stiu exact daca e mai bine cu sau fara papuci la primii pasi ca bebe nu vrea inca sa mearga, probabil in diferite situatii luam sau nu papucei...pe iarba e si pacat sa ii acoperi piciorusul, ca eu stau la bloc si nu o simte prea des...
sa aveti copii linistiti si un we placut!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

!
Venim si noi cu noutati:
- am fost ieri in Plaza Mall cu Tilincutza pentru prima oara. Ili a fost in culmea fericirii, asa de bucuroasa n-am mai vazut-o niciodata. A inceput sa chiuie inca din parcare. A primit si balon si a ras la toate vanzatoarele.
La Leonardo am gasit ghetutze super, cu taloneta si glezna inalta, la doar 40 roni. Am mai inteles ca la Lumea Copiilor sunt iarasi reduceri insemnate(tot o mamica din parc mi-a zis).
- Tot ieri Tilincutza a prins papagalul socrilor de cap. Abia i-a fost scos din mana viu. Asa le trebuie ca le-am zis sa duca oratania din camera cand e ea in vizita.
- Azi dimineata am gasit-o muscata rau de tzantar are ditamai pata rosie pe obraz. Sper sa treaca repede!
- Azi taticul scutecului face 33 de ani! Asa ca ne distram in familie.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Ripley am vazut ieri pozele cu Anutzache cea simpatica! tare dragutze!
Dordia of, saracul ginerica Dar ce are de gand? Se face cascador cumva? Lasa, ca-i trece pana s-o insura

Mama, iar a inceput discutia despre premergatoare? Inepuizabil subiect!

Mergi la inceput

Catutza bine ai revenit!
Celor care pleaca weekendul acesta: distractie placuta!
Dordia ce bine de voi, surorile, ca va intelegeti. Si eu am o sora cu 6 ani mai mica, dar suntem diferite ca soarele si luna. Gandim total diferit! Plus ca ea e, vorba Andei, cam boema. La 27 de ani nu stie daca se intelege cu actualul prieten si nici ce cariera profesionala sa aleaga. Cand te gandesti ca alte fete de pe aici au la varsta ei familie mare
Madutza ati intrat in clubul Of, of!

Gata ma duc sa fac mancare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

sal'tare

am intrat repejor sa va spun ca am invins un pic sistemul NU MANANC ALTCEVA INAFARA DE LAPTE. adica aseara a mancat 2 lingurite de iaurt cu smantana si azi o jumate de banana cu smantana.
asta e, n-am ce-i face, nu-i voi da prea multa smantana, dar ii place asa.

BIC, nu-i vorba ca dr recomanda aici sa nu-i pui in picioare, ci sa-i pui NUMAI CAND SE RIDICA SINGUREI. cum face Sma.
si da, mie mi-a zis sa nu-l pun, dar asta pt ca eu i-am zis ca daca il sustin, piticu paseste si se tine bine pe picioare.
dar NU ma lasa sa-l pun in premergator pana nu sta bine in fund.
oricum nu-l voi pune in premergator, asta e clar.

am vinete pe foc si am o problemaaa maaare rau de tot: mi-a venit "bucuria" sau "nu e voie" - asa-i zic eu lui cristi cand vrea si-s "vizitata"
partea naspa e ca ma doare burta.
simai naspa e ca ma obisnuisem fara si era asa de bineeee....

FELI, da papagalul ala a stat sa-l ia TILI???? ca am un vecin care are papagal si daca nu m-am chinuit odata sa-l prind...nemernicu' daca statea 1 secunda.

hai ca pup fetele si bebelacii

MADUTZA...las ca nu te cearta tati...dar ai grija mare.
mai bine nu veneai in club

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor eu sunt tare suparata, aseara cand ii faceam baitza Mirunei am observat ca are un ganglion inflamat la ceafa, nu e mare (cam cat o boaba de mazare) dar e acolo. Mai rau e ca nu dau de pediatra s-o intreb ce poate fi..iar noi luni trebuie sa plecam la mare....
Am palpat si vad ca nu o doare sau ceva..nu stiu ce sa fac. Aveti vreo idee ce poate fi, sau ce pot face?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tocmai am citit pe net si am vazut ca de obicei rubeola debuteaza asa, cu ganglioni mariti..sper sa nu fie cazul la noi. Of, of chiar acum cand trebuie sa plecam , si chiar am tinut-o departe de magazine, copi, etc.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MADAU, si eu stiu de rubeola ca ti se maresc ganglionii, dar ar trebui in 24 de ore sa ii apara si bubite marunte, intai pe fata, apoi pe restul corpului. sper sa nu fie rubeola, dar oricum asta e cea mai usoara dintre bolile copilariei. atentie sa nu intre in contact cu vreo daca e totusi rubeola , dar daca n-are bubite, sper sa nu fie... sanatate!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salutare!

Dordia, de cand am citit ce a patit bb, m-am tot gandit la el!Si pe Flavi o mai pun in premergator, mai ales dimineata, cand mananc eu, pentru ca de obicei ea se plicitseste rapid de el.Nu trece pragul camerei, ca nu reuseste, dar am mari emotii sa nu cada daca se impinge in el.Daca sunt in camera cu ea, nu se duce la usa, altfel, daca plec, imediat descopera si vine plangand in cadrul usii si incearca sa treaca.Cateodata o mai tin in patut pe post de tarc, dar iar se plicitseste repede.Cel mai mult ii place sa stea pe covor si sa se joace cu noi langa ea.Cred ca s-a invatat cu noi si nu sta singura, de asta nici nu reusesc sa fac prea multa treaba in casa, cateodata nci sa mananc nu am timp.
Ce am "retinut" din cazaturile ei e ca tot timpul trebuie sa fim langa ea sau trebuie prevazut orice i se poate intampla rau.In cazul nostru pot spune ca ea a cazut sau s-a lovit din neatentia sau neglijenta noastra, pentru ca nu sta o secunda linistita.
Asa ca, bine ca flacaul e bine, sa speram ca nu o va mai face!Premergatorul nostru are baza mare si credem ca nu se poate rasturna cu el, da' mai stii ce-i trece prin cap.....?

mandutza, stiu cum e cu cazturile, noi am luat 3 intr-o saptamana din pat, din care una noaptea.

Azi ne-am cumparat mocheta groasa pentru hol, ca mandra trece pragurile in 4 labe si avem gresie pe jos, plus ca o dublam si cu folie de parchet sa fim siguri ca nu se loveste prea tare, ca de lovit sigur se va lovi...Deja avem 2 mici vanatai in genunghi, credem ca de la jucariile pe care a cazut cand statea in picioare in patut.

Cu mancarea e jaleeeee...Credeam ca isi mai revine, dar ne-am intors la san.Mananca toata ziua cateva lingurite de mancare si atat, am incercat putin sa o fortez, da' nu merge si nu e recomandat.Din cauza ca nu mananca bine, toata noaptea ma smocoteste si se foieste incat dimineata nu mai stiu cat am dormit in total.

Cu incaltamintea: eu o las cu piciorusele goale in casa si cu sosete afara.Ea sta bine in fund si merge pe patut, plus ridicat pe toate cele din jur.Merge sustinuta de manute, dar merge pe varfuri.De doua ori am incaltat-o cu pantofiori afara si se tot uita la ei cand face pasi,se cam impiedica, plus ca atunci cand e in brate ii linge cand nu suntem atenti.

mara si flavi(7dec)

Mergi la inceput