Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Delia- inca astept....

Cuscra-

Fetelor, pe Adila l-a costat 2 mil un detartraj cu ultrasunete, un periaj profesionist si o completare de plomba. Amu, intrebarea: de ce nu m-am facut dentista, nenicule?

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Pt. cine are timp si chef, pozele noi cu Ana sunt in contul comun. Noki, mai ai timp sa te faci :P

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ripley- yuuuuuuuuuuui, ce scumpa e Anutzache! Si ce mare a crescut!
Cu pantofiorii, ce sa mai zic, noi avem unii roz pe care am dat acum 3 luni 720.000, cu reducere de la 800.000. Scumpie ale dracului lucrurile astea de bebelaci!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Maria Alexia, ce bine ca ai aparut in sfarsit si tu...si apropo ca ma intrebai si tu si Feli de cum e la serviciu. Pai ca sa va faceti o imagine, e cam asa: dimineata il vad pe pitic vreo 30 minute , ca dupa ce se trezeste pe la 6 mai doarme o tura pana pe la 7-7,30. La 8 sunt la lucru pana la 16, 17, 18 depinde cat am de lucru. Si pot sa spun ca nu reusesc sa-mi termin treaba pt. ca am constatat ca-s mai inceata, reactiile imi sunt mai lente. Oricum fata de prima zi de lucru e mai bine.

Se lucreaza intr-un sistem nou pe care il iau aproape de la zero. Suntem in proces de Certificari ISO deci avem de facut rapoarte si tot felul de proceduri. Avem clienti externi noi, produse noi, alte preturi si sunt atat de multe info. incat nu apuc sa mi le insusesc.
Acuma de ex. mi-am adus de lucru acasa si nu stiu cum o sa imi fac temele ca tb. sa aduc piticu' acasa.

Atmosfera la serviciu e cam naspa caci vanzarile nu merg f. bine de o vreme, dar ce m-a emotionat de-a dreptul au fost reactiile pe care le-au avut clientii mei externi atunci cand au aflat ca m-am intors la lucru. S-au bucurat tare mult, ceea ce ma unge la suflet. Cu multi din ei am reusit sa cladesc in ultimii 7-8 ani o relatie deosebita. Ma bucur ca ma apreciaza...uneori cred ca ei o fac mai mult decat sefu' meu.

In concluzie am tare mult de lucru, dar serios ca ma simt alt om. E greu dar sper sa ma descurc. Am noroc cu toti ai mei, sotu', mama, tata, sora-mea...fara ei nu m-as descurca.

Xandra, tu cum o mai duci? E mai bine?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare fetelor!!!

Am uitat sa va spun cum a luat fi'miu aseara o tranta cu premergatorul. A doua din serialul trante cu premergatorul. Prima a luat-o la BV si si-a julit nasul, buza si barbia. A doua a fost mai grav ca a cazut in barba, si dintzosii de jos i-au ranit cerul gurii si a plaaaaaans si i-a curs sangeeee. Va datzi seama ca am murit si am innviat de 10 ori iar ta'su a aruncat premergatorul cat colo si tzipa de parca.....avea cineva vreo vina.

De acum nu mai sta in premergator decat daca pote fi supravegheat de cineva; altfel...nu!

Va pup!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am revenit de pe coclauri..sa va zic faza.. : am fost afara si m-am intalnit ca de obicei cu Ank si cu Karina pitica, am mers in parculet aproape de noi, Miruna s-a jucat ce s-a jucat si pe la 14 a adormit ca valiza in gara si a tot bagat somn pana am ajuns acasa, adica la 16.30 cand am trezit-o eu ca trebuia sa manance. Nici acu nu mi-am revenit din uimire.

Acum tocmai am mancat piure de cartofi cu fagaras de la Milli si continua sa ma uimeasca..se joaca singura in patut cu galetusa si lopatelele ptr la mare . Oare ce surprize ma mai asteapta????????

Ma intorc la treaba ca altfel daca nu terminam ...ne lasa acasa tati si pleaca singur la

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Tot eu...
Lucru in casa? Pai care cum are timp. Nu chem femeie pt. ca nu imi permit asa ca printre altele mai incerc sa fac curatenie, mancare face cine ajunge mai repede acasa.Pe copil il ia acasa care poate. Vili ma ajuta, tare mult, nu m-as descurca fara el.

Paturica/ sac de dormit: Kriszti doarme in sac de dormit. Chiar la inceput il inveleam cu paturica apoi am trecut la sac. Acuma vara folosim un sac f. subtire, deci nu avem probleme. Iarna trecem la saculetul mai grosut...daca om mai incapea.
Papuci: noua ne-a spus sefa de la Clinica de Ortopedie Infantila Cluj ca nu e necesar sa ii punem papuci (sandale, ghetute etc) in picioare. E suficient cand va incepe sa mearga. Pana atunci in picioare goale sau sosete.

Sfaturi legate de papa nu va putem da...ca noi papam orice, oricand si daca s-ar putea am manca non-stop

Ina, iti urez LMA, drum bun si fara surprize-ca cele de ieri de la Londra. Dordia, concediu placut, Lavi va recomand sa urcati pana la Lacul de acumulare Cerna. E super. Drumul era rau ce tot acum 2 ani dar peisajul e magnific.

Trebe sa va las amu' sper sa mai citesc ceva din urma si sa ma mai uit la poze. Noi n-am mai pus deloc ca n-am avut timp.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Ripley ca bagai si eu un ochi la poze....tu ai tuns-o pe Anutzache? Ca asa mi s-a parut. Sau era frezata in alt mod?
In rest e o bombonica tare frumusica

pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna

Mergi la inceput

Tot eu, m-am uitat pe weather.com si cica se anunta zile cu mult soare si caldura..yupyyyyyy, tare mi-era teama cu vremea asta

pozici la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Madau, am tuns-o acum 2 luni, adik tati, este si poza cu masina de tuns si tati in action :)) I-a crescut acum parul aproape la loc, e fte des si tzapan, ma bucur c-am tuns-o chiar dc atunci m-am necajit. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput