Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Noki parc'o si vad pe Ilincutza spunand asa stalcit: mama, ma lidici te log sa nu vada tantile din parc ca io alerg de 3 luni?

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

of, uratelor, va citesc si va invidiez ca scrieti de-acasa, nu ca altele, de la scarbici...

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Si cica mi se zice ca IO sunt rea.....

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Auzi, CUSCRA, nu te mai lamenta, ca nu te-a fortzat nimeni sa incepi serviciul, rautate mica!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

mai...eu i-am luat Mateei pantofiori si sandalute cu talpa tare ca ea se ridica singura la fotolii, mobila, etc si merge daca o tin de manute. Am pus-o sa mearga pe jos si in parc. In fund sta ffffff bine de la 6,5 luni.problema mea e ca s-a facut o puturoasaaa - cand o tii de manute se lasa de fund in jos si o ia ca masinuta teleghidata pe covor din sufragerie pana in dormitor. Sa vedeti ce haioasa e cand se odihneste... se aseaza in fund ca babele si se uita la noi .Dr ne-a zis sa facem ex de mers cu ea tinand-o de manute, de cateva ori pe zi .

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

RIPLEY, cred ca am reusit sa activez PM, sau macar adresa de mail am pus-o!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Amu m-am proptit in contu' comun sa pun poze noi, acolo veti vedea adaptarea montana a piscinucai, primii pasi, papuceii de umblat, si testarea premergatorului mostenire de la vara-mea, al carui rost io sincer nu-l vad. Oricum, dc vrea sa umble, trebe sa se ridice, pt ca e jos scaunelul ala. Insa tot nu-mi place ideea.
Xandra, io-s la birou :(( Nu vine un client cu banii.... am platit si 2 mil notarul de la mine, asa ca-s la minus infinit cu banii :( In plus, vinerea noi stam la birou doar pn' la 2 si amu e 4.20
Anunt cand se uploadeaza pozele.

Mergi la inceput

Ripley, stau si astpet in contul comun. Si deja mi s-a tocit butonul F% de refresh. Si asta numa din cauza ta!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

noki, decat sa stai degeaba pe ct comun mai bine mi-ai raspunde mie la mailuri

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Noki, nu toci butoanele, ca amu se incarca, da' pana am ales din vo 150 de bucati, pana le ia yahoo si le duce in cont..... cale lunga.
Pozele in treningul roz sunt de ieri de la 9 luni, si multumim tuturor de urari, la fel toate cele bune si voua.
Papuceii sunt din piele, cu talonete, tot ce le trebe, insa scumpi zic eu: 58 RON, cu atat mi-am luat sandale eu acum 2 luni, tot din piele. Da' ce nu fac io pt fata mea. Azi i-am luat niste hainute, ca nu prea mai avem de casa, de fapt nu prea mai ne e bun nimic :)

Mergi la inceput