Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 17
joy04 spune:
BIANCA....nu se vede nimic la 'orizont' legat de dintisori, dar sper sa nu fie cu maraiala de asta asa nasoala...
chestia e ca era asa de obosit si ma enervat ca-l luam in brate sa-l legan si se impingea cu mainile si picioarele in mine de era sa-l scap.
RIPLEY, de acord cu tine: 3 ore-s multe rau. 
si cu mancarea la fel ai dreptate. fructele si iaurtelul ar trebui sa fie gustari.
eu i-am facut azi banana cu branza dietetica de la milli si a mancat 3-4 lingurite. chestia e ca am observat ca-i place branzica, dar este cam prea putin alunecoasa si ii ramane intre "dinti"
dar a baut 190 ml sud de mar, morcov si porto.
cu ridicatul in picioare, FELICIA mie stanciu nu mi-a dat voie sa-l pun pe vladut pana nu sta ff bine in fund.
la fel mi-a zis sa se ridice singur in picioare si atunci va fi pregatit.
dar daca pana la 10-11 luni nu va fi pregatit vladut, eu il pun in premergator. cred. inca ma mai gandesc.
NOKI, ai MAAARE dreptate cu termopanele sau zugravelile facute.
adica eu m-am dat peste cap de bani sa pun gealan si-s fffff multumita.
DAR, difera si firma cu care la pui. adica multi lucreaza GEALAN, dar conteaza feronaria, geamul....eu am ales o firma germano-romana si-a extrem de multumita.
fata de UNELE turcisme, care dupa 2 luni - cel mult - nu se mai inchide cum trebuie.
vladut doarme de hat hat si nu-mi vine sa intru la el sa scartaie usa.
uite si acum ajungem la problema caalitatii: usi de 4 milioane din BRICO care-s unse cu tot felul si scartaie de te ingrojesti.( nu ff rau, dar cand vrei sa nu trezesti pe cineva sigur nu deschizi usile astea)
vb lui cristi, mai bine puneam de termopan. adica de pvc.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
MEEMS....calatorie placuta, un zbor usor si sa ne vedem cu bine saptamana viitoare.
te pup si pup si RIANNA frumoasa. 
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
roxisialexia spune:
Buna ziua tuturor!
Azi am ajuns la doctor, Alexia nu a luat decat 100 gr. in 3 saptamini, cat despre burtica e un pic mai bine dupa ce ieri i-am dat un pic de smecta, in continuare pe regim si mai vedem 1-2 zile.
Multumesc mult de tot pentru sfaturi Ela si Noki .
Noki , eu ii dau masa inainte de baita, stiu in ce situatie te afli si la noi a fost la fel.Deci, da-i sa pape inainte de baita, ce papa la 18, 30? Si eu am observat ca de ceva vreme nnu mai mananca la fel seara( adica s-a redus cantitatea)si am pus pe seama ca papa suficient la ora 18.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
Morgano spune:
Roxana, sorry da' te contrazic cu papa inainte de baita. E total nesanatos sa faca baie cu burtica plina. Asa cum si pt adulti e nasanatos. In plus, apa si agitatia cu baita ii fac foame si somnic. Ordinea corecta este din cate stiu si cred eu: baita, laptic, somnic. Si nu laptic, baita, somnic.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
felicia74 spune:
Noki ce sa mai zic: las-o! Nu te-ai obisnuit ca Sarah face figuri la masa? Daca ii ajunge cat mananca, ce sa faci?
Ripley si Joy asa e ca nu trebuie fortat, dar nu inteleg: Ilinca deja merge in patutz sprijinindu-se de margine. Face n ocoluri zilnic. Asa ca ce sa ma mai codesc atat ca face 10 pasi afara? Ca mai mult de 10 minute cu sandalutzele nu o las.
Ripley si noi mancam dupa masa. ma distreaza ca in clipa in care simte ca nu mai e nimic in bibe (adica trage aer) Ilinca l-a si scuipat si s-a intors pe burta. 
Lavi vacanta placuta!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Gata, am terminat si cu pranzul si cu Adla care a plecat la dentist...evident, cu caruciorul meu in porbagajul masinii...

Asa ca net scrie pe mine!
Azi a fost zi de nani - a dormit Sarah 2.5 ore legat, de la 11.30-13, o gramada. de obicei doarme maxim 1.5 ore.
Apoi a papat de pranz legume cu pui, in care am stors un sfert de lamaie - fii-mea e FAN ACRU! Nene, dar era acru rau de tot! Si ea deschidea gura, de nu-mi venea sa cred! 
Saru mana de sfaturi privitor la lapticul de seara, dar mai astept pareri
- azi insa o sa incerc s-o culc in parc - Ripley - la noi nu e problema cu nani-ul, adica poate sa doarme catvrea, noaptea oricum face nani bine. De acord cu tine ca nu papa inainte de baitza. Si de frica regurcitarilor si agitatiei.
Roxi- ce bine ca e mai bine micutza! Regim si Smeca e ok, o sa-i treaca de tot cu ele.
Joy + Pisi- io mi-am pus in sufragerie, unde nu era termopan ante-pus geam de la irma SUKI. Excelent, cu profil PVC Rehau, firma super profesionista, e adevarat ca mai scumpa ca multe altele, dar e excelent.
Meems- off, nasol cu problemele astea teroriste. Nu as vrea sa fiu in locul tau, mai ales ca io data trecuta cand am fost in America am facut o criza de panica in avion. Nici nu vreau sa-mi amintesc. Zbor usor, fara evenimente si sa ajungeti repede-repede!
Madau-
de raspuns! Voi tot pe Milumil 2? Ai vazut ca sunt 2 cutii diferite? pe una zice de probiotice, pe alta ceva de sistemul imunitar. ma tot intrebam de ce....
Am uitat sa va zic: fundicul e ok-ok acuma. Solutia: babeasca, ca vorba aia, e cea mai buna: ULEI FIERT! Excelenta chestie, o dau dupa fiecare schimbat, dupa ce o spal cu apica la fundic. Yu-piii, am scapat. 

Sper doar sa nu revina.
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
joy04 spune:
pai FELI, la Ilincuta nu-i problema, ca doar nu o sa o legi sa nu se ridice. daca-i
fata..vrea sa te ajute la treburi.
normal ca o poti pune in picioruse. si eu l-as pune. adica el sta si as vrea sa paseasca mai cu sarg, dar nu-l las pan anu sta F BINE in fundulet.
NOKI, bravos pt fundulet.
LAVI, ai terminat bagajele de facut???
sa aveti un concediu super placut si sa vedem poze. 
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Noki_Lara spune:
Feli- da-le-n pleazna de rautacioase! cum sa nu o pui pe Vhiti in picioare daca ea s-a ridicat demult deja si sta asa singura, din proprie initiativa. Doar n-or vrea sa inceapa copilul sa mearga singur si api sa-l pui...
sau eventual sa inceapa sa vorbeasca, ca sa-ti zica direct: "mami, hai, te rog, ma pui pe jos sa merg si io putin????"

Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah