Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 15
Bic spune:
Ina
La Multi Ani. Ma oftic pentru ca eu imi adusesem aminte ca esti Leoaica dar nu am mai avut timp sa-ti scriu si acum vad ca mi-au luat-o altele inainte...
Da' zi si mie, mama eroina, cum reusesti sa faci toate lucrurile astea cu un copil dupa tine? Ce faci cu pufoasa cind gradinaresti, de exemplu???
Anda, cit de expresiv e Nichita!!! Se vede cit colo ca e poet.
Noki, a nu stiu cita oara spun ca odraslele noastre se asemana. Nici Sma nu e innebunita dupa multe feluri de mincare. Succes garantat doar cu morcovi si iaurt; restul cam cu forta. Incearca sa amesteci ce pare sa nu-i placa cu ceva ce-i place. Asa fac eu cu iaurtul.
Dordia, ce misto ca pleci la mare. Distractie placuta!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Smaranda, 03.11.2005
bianca_mo spune:
PISCHI, STEFANALEX, FELICIA, MADAU, LAVI, multumim pt urari sau raspunsuri!
de cateva nopti, SERBAN doarme bine, nu imi vine sa cred, inca nu indraznesc sa ma bucur!
ce urat e afara, parca vine toamna, nu vreau! am nevoie de zile frumoase macar pana in octombrie!
sa avem o zi buna!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
joy04 spune:
BUNA DIMINEATA!!!!
nu stiu cum fuse luna azi noapte, dar mi-a dormit piticu de la 21.00 pana azi la 6.00....
...
e..bine, s-a mai marait pe la 3.00 si 4.30 dar m-am facut ca nu-l aud.
si oricum eu m-am fatait dintr-un pat in altul ca numai puteam de spinare asa ca ma declar multumita.
doar ca la 6.30 a mancat 200 lapte si la 8.10 dupa ce numia suportam maraitul lui i-am bagat iinca un bibe de 150 si stupoare: l-a ras!!!! si a dormit. pana acum. ca s-a trezit.
i-am luat iaurt brenac si a doua zi cand l-am desfacut fiersese, facea spume. ca atare nici numai pun mana pe brenac. am mai patit-o cu smantana de la ei.
INA...LA MULTI ANI si sanatate. 
ADDYA, superbe pozele.
Nici vladone nu doarme invelit. cam de pe la 4 luni are problema asta.
CATUTZA bine ai revenit din concediu.
fug la terorist ca ma strigaaaaaa
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
felicia74 spune:
La multi ani Dragos, sa cresti mare ca frumusel esti deja!
Revin cand se trezeste Tilincutza(asta este traducerea HBO pentru Tinkle Bell din Peter Pan
).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Ina multam de incurajare cu condusul
. La un mom dat o sa-mi iau inima in dinti dar inca nu ![]()
catutza bine te-ai intors! Asteptam impresii.
Noki cand am vazut ca raspunde atata lume am zis ca nu mai are relevanta daca scriu sau nu si eu. Amandoua dorm dezvelite. Nati la inceput dormea cu paturica dar acum - gata. Silvia are o paturica mult iubita (nu va spun cum arata) pe care o mai ia in brate, dar nu se inveleste cu ea. Le imbrac proportional cu caldura din camera si nu-mi bat capul.
pisi vezi ca ti-am raspuns la intrebarea cu Vidraru. Ai apucat sa citesti? Pe una din paginile trecute, sigur tot la sub asta.
Pai in Albena sunt n hoteluri all inclusive, fiecare cu restaurantul lui. Un hotel are un corp de cladire, maxim 2. Asa ca e clar ca in acelasi restaurant mananci. ![]()
Eu poate mai intru putin pe seara (sa citesc impresiile catutzei) si apoi
!
Va pup.
Lavi
Madutza10 spune:
Buna dimineata fetelor!
In dimineata asta ma declar super odihnita ,nu am mai dormit asa de vreo 8 luni :)),a adormit teroristu' la 22:00 aseara si s-a trezit la 9:00 ,e o minune ,poate din cauza ca l-am tinut afara dupa ploaie a dormitasa bine!
Joy ,ma bucur ca a dormit piticu' ,poate si din cauza vremii trag la somn,sa o tina tot asa!
Ina ,da multe faci intr-o zi ,nu gluma ,e bine ca te descurci ,mie imi ocupa toata ziua piticu' ,ma joc cu el juma' de zi ca singur nu sta deloc,gatesc si string jucarii :) ,iar pe seara la plimbare !
Am luat ieri rezultatele ,i-au iesit bine ,nu are intoleranta la gluten ,ar fi fost culmea avind-o la lactoza deja ,acu' tre' sa evitam iaurtul care el il accepta foarte bine
,iar brinza de vaci o reintroducem peste 2 sapt .
Catuza,bine ai venit,cum fu' la mare ?
Dordia, eu am facut mereu torturi la ,,Piticot'' ,nu stiu daca este vreuna in sect 3 dar fac si cu poza ,cu tot ce vrei si sint tare bune ,eu am luat mereu ,,bianco-nero'' ,e super bun si nu este nici scump,cam 250 000 lei kg.
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MARE
dordia2000 spune:
'Neatza fetele!!!
Va multzumesc pt urari!!! Duminica plecam si...m-am uitat pe procnoza si cica e soare pana duminica viitoare. M-am uitat pe Yahoo si pe CNN. Sper sa aiba dreptate! Azi ma apuc de impachetat si....maine am de facut o gramada de drumuri. Maine e ziua nepoatei mele si ...masa mare la Mama ca vine si Sor'mea de la BV, si cea din Buc ca plecam impreuna la mare. E suuuper sa ai surori cu care sa te intzelegi si pe care sa te bazezi.
Hai ca nu va mai plictisesc...in concluzie mai intru p-aici ca nu ma rabda sufletul dar de duminica ...2 saptamani iau pauza!!! Va pup!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Madutza10 spune:
Dordia,drum bun si sa aveti vreme frumoasa !!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MARE
maria_alexia spune:
Salutare!
M-am mobilizat si eu intr-un sfarsit, catalizatoare fiind intalnirea cu Lavi02
(de... acum aproape 2 saptamani deja). Ma bucur ca nu ne-ati uitat, dar si mai mult ma bucur de multele reveniri din ultima vreme
si de atmosfera de pe-aici. 
V-am citit intre timp si ma tot minunez ce bebei teribili avem in grup. In gasca din parc nici vorba sa se fi atins inca performantele de mobilitate, papa, cumintenie de pe-aici.
Noi suntem si am fost bine, crestem, papam, gangurim, misunam, ocupati cu plimbarile toata ziua si diversificarea, etc. Plus un bebe ceva mai solicitant decat media, probabil.
A fost o vara super (la ploaia de pe-afara nu pot sa vorbesc decat la timpul trecut despre ea
). Nu se compara iesitul in parc cu bebele in fiecare zi (chiar daca uneori imi mai scoate el peri albi
) cu munca in birou
. A fost aproape o vacanta, cum n-am mai avut din studentie, cu toata agitatia de peste zi si noapte de rigoare
.
Ma bate si pe mine gandul sa-l intarc, lista mea de motive cam seamana cu a Ilenutei, si am vazut ca mai toti bebeii care inca sug tin neaparat sa faca asta si noaptea
.
Si ma tot gandesc la revenirea la serviciu, incerc sa ma obisnuiesc cu idea - deocamdata mi se pare tare dureros, mai ales ca motive presante nu sunt. Mandy, e incurajator ce spui tu dupa primele zile de munca, mai povesteste-ne te rog cum v-ati adaptat amandoi.
-ici tuturor.
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
joy04 spune:
MARIA_ALEXIA, bine ne-ai mai scris despre voi....
DAU COPIL MARAITTTT
LA SCHIMB...hmmmmm nu prea o sa va inghesuiti, normal ca trocu-i bun numai pentru mine.
offfffffff......
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut