Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
dordia2000 spune:
Off topic:::
Fetelor stiti cumva cofetarii prin sect 3 care fac torturi cu poza si cam ce pretzuri sunt???? E ziua nepoatei mele sambata si as vrea sa ii comand un astfel de tort!!! Va multzumesc anticipat si astept sugestii!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
madau spune:
Hello pe seara..daca tot ploua si afara nu iesim..

Dordia referitor la cofetarii..io-s fana Alice (aia de la Vatra Luminoasa), au niste torturi..adevarate torturi

Gandacel eu intrebam de ce nu mai vrei sa intri pe DC. Inteleg..lipsa de timp, cred ca mai toate avem probleme cu asta, dar nu ziceam ca e musai sa tii pasul cu noi si sa raspunzi zilnic, dar macar din cand in cand ne mai poti povesti ce mai face Bogdanelu'. Io sper sa gasesti putin timp

Ina am inteles ca azi e ziua ta..

sa fi sanatoasa, implinita si fericita alaturi de cei dragi!
Cam atat, am de calcat un morman de rufe, tre sa ma duc la el ca plange dupa mine 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
dordia2000 spune:
Ms Mada, m-am gandit la aia ca si mie imi place si am mai sunat si la VIO ca si aia e supercofetarie si am facut rost de niste pretzuri. Maine ma duc sa prospectez piatza prin zona. Ms mult!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
addya spune:
Anda, ai primit nr de telefon de la gazda? ti-am dat pe PM..
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
xandra28 spune:
INAAA la multi aaaanii!!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut
catutza spune:
Buna seara fetelor !!!
Bine v-am regasit !
Am ajuns si noi in seara asta din concediu , de la bulgari si nu m-am putut abtine sa nu intru sa va salut. Sper ca sunteti bine , va pupam pe toate si pe toti bebeii .
Nu stiu ce mai e nou , o sa incerc sa citesc din urma ca sa fiu la curent .
Vad ca-i urati Inei "la multi ani", banuiesc ca e ziua ei...o pupam si noi si ii uram sa fie sanatoasa si "la multi ani!"
Azi ne-am intanlit in vama veche si cu CristinaMH, va saluta si va ureaza cele bune
.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
catutza spune:
Fetelor , ce e cu stelutele alea de sub "bebelusi" ? Vad ca sunt si voturi....noi avem 10, e de bine sau nu?![]()
Fug la dus, poate revin, pupici.
Catutza si Bianca-Maria
dordia2000 spune:
Catutza bine ai revenit din concediu!!! V-ati simtzit bine??? Cum a reactionat Bianca la apa??? Sa ne pui poze! Te pup!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mirelaispir spune:
salutare, mai dam si noi un semn de viata din cand in cand. am vazut ca sunt sondaje noi:
- cine face treaba prin casa? EU bineinteles
- doarme bb invelit? NU bineinteles. acum nu-i bai ca este cald, dar la iarna va fi vai de somnul meu ca va trebui sa ma scol sa o invelesc.
noki, a reinceput bb sa bea apa plata? daca nu pune-i o picatura de zeama de lamaie in apa si ai sa vezi ca o va bea. am patit-o si noi. oricum lamaia este foarte buna: vitamina C a greu si mai este si dezinfectant (ne-a spus-o si noua o asistenta mai cu experienta) ca si cu apa plata nu sti de la ce robinet curge!
mirela
Ina869 spune:
Fetelor scumpe si dragi va multumesc pentru urari!
Pischi felicitari pentru eforturile Alexandrei!
Dordia concediu placut!
Catutza bine ai venit!
Noki, ai incercat cu bai de aer, cum spunea si Cristina ca o lasa pe Iris a ei? Las-o cu funduletzul gol si vezi ce se intimpla ( sper ca nu un “cadou” dupa care sa cureti).
Lavi nu am dat-o cotita ci am dat bir cu fugitii… pe la magazine
fiindca simbata am invitati acasa si trebuia sa-mi fac aprovizionarea.
La capitolul menaj, bucatarit,
etc. ati atins un subiect care ma intereseaza…sint mereu in criza de timp cu toate, zici ca sint fugarita de tatari. 
De cand ma trezesc pina ma culc ( foaaaarte tarziu) alerg ca bezmetica. Nu m-am uitat la televizor de cand am fost in ro ( si atunci, putin de tot). Bucataresc, smotruiesc, fac cumparaturi, am si o gradina maricica care trebuie curatata saptaminal de buruieni, tai iarba ( care creste ca nebuna si aici nu ai voie sa o lasi prea mult ca-ti vine primaria in cap si-ti da o amenda de te ustura) plimb pufoasa de doua ori/zi, o duc la inot sau alte activitati – mai putin in we - ma joc cu ea, ma ocup de firma, plimb cumnata care vrea sa vada cat mai multe magazine…
Ieri am luat masina, este un Chevrolet Venture, pentru mine trecerea a fost ca de la o motocicleta la caruta. Masina pe care am avut-o era puternica, rapida, zbura de pe loc, asta este pentru “familisti” nu ma lasa sa o iau razna, sa fac depasiri “coada de peste” , este mult mai solida dar nu are atita fortza. Poate ma dau si eu pe brazda ca prea aveam mania vitezei.
Lavi, apropo de condus, inainte sa-mi iau carnetul tremuram ca varga. Dupa ce l-am luat mi-era frica sa conduc singura, ii spuneam lui George ca va fi ultima data cand ma vede. El randea cu gura pina la urechi. Daca nu ma incuraja , nu l-as fi luat niciodata. A avut mai multa incredere in mine decat am avut eu insami. Si la putin timp ,cine eram spaima chinezilor si a mosilor ( astia conduc cel mai incet si incurca mereu circulata) care stateau la prima ora pe prima banda , facaind sir de masini in urma lor? Vitezomana Ina. 
Dupa ce incepi sa conduci, te obisnuiesti si iti trec toate spaimele.
Spor la toate si o zi buna! 
Pupicei,
Ina
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]