Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Lavi ,merci pentru raspuns ,nici eu nu's de acord cu mesele incluse dar banuiesc ca nu-mi impune nimeni sa accept ,deci voi avea nevoie doar de un hotel ca lumea ,cu haleala ne descurcam ,poate merem si noi tot in Albena !
Madau ,pupici lu' normea ,e din ce in ce mai frumoasa ,are niste ochi ...,o sa faca furori cind o creste

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Lavi, all inclusive la bulgari inseamna masa la un singur hotel? Nu de alta, dar imi povestea o colega de-a mea care a venit de la turci ( nu stiu exact daca a stat in Bodrum sau povestea de Bodrum ca acolo i-a placut mai mult ) si zicea ca a stat la un complex hotelier format din mai multe hoteluri, cu restaurant la fiecare, si ca a avut la fiecare acces. Ca daca e la unul singur, e cam nasol, nici mie nu imi place sa mananc atatea ziel in acelasi loc, parca as pleca cu bilet de sindicat... ( mama ce bune erau alea, pacat ca hotelierii isi bateau joc de oameni si la servicii, calitate raha... )

In alta ordine de idei, vreau sa va zic ca sunt in fierbinteli, imi schimb casa. Recunosc, e prima oara, si nu ma pricep deloc. Nici nu stiu ce o sa fac, nici cum sa o fac, care ati mai trecut prin asta, ma ajutati cu un sfat?

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ina, LA MULTI ANI, sa ti se indeplineasca ce vrei tu!!!

Pisi multa bafta la schimb si nervi de otel! Nu stiu ce sfat sa-ti dau, mai degraba sa-mi explici tu mie la anul (cel mai devreme) ce trebuie facut.

Dienutza hai, mai, ca se reuni gasca! Gaseste timp sa mai scrii si tu chiar daca e Lucutza mai nazbatios!
BB_Alinus felicitari ptr botez!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

MARA mersi de mesaj, am bagat la cutie. Bine ca mai e laptic si ca Flavia baga la greu. A mea s-a facut puturoasa, c-a descoperit bibele de unde vine garla si cum apropiam tzatza de ea, valeleuuuuuuuuu. Asa ca, ori cand e somnorici ori bagat la bibe.

LA MULTE LUNI pt. cei mici - Anutzache, Serban Matei si Ana Alexia, precum si la cei mari: Ina, LA MULTI ANI.

Alex doarme invelita pana se intoarce prima data si baga cearsaful sub ea. Incerc eu sa il pun in asa fel incat sa ramana tot invelita, da' dimineata o vad tot cu bulanasele pe-afara si cearsaful doarme sub ea.

Addya, pai ai un Razvanel super norocos. Bravo lui, da' sa nu mai faca.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Ma intreba cineva de ce am de gand sa iau pauza de DC... Pai, ia uitati, daca intru la o zi sau doua, sa citesc si eu ce ati mai scris, ca sa pot raspunde la obiect, gasesc o multime de pagini scrise!!!! Nu pot tine, fetelor, pasul cu voi!

Din ce am vazut in ultimele pagini, e sondaj referitor la invelit copiii si la treaba in casa... mai sunt si altele, dar nu ma bag, ca nu ma pricep (la plecatul din tara...).

Bogdan nu doarme invelit deloc. Din motivul asta singura smecherie pe care o aplic, ca sa doarma macar doua ore invelit, este sa ii pun patura sau cearsaful pe el dupa ce adoarme. Ca daca il invelesc cand se culca, pana adoarme se suceste de cateva ori si nu mai pot extrage cearsaful de dedesubt! Dupa ce adoarme prima data, sta nemiscat vreo doua ore. De la al doilea somn in sus, smecheria e inutila, pentru ca bilibizdrocea este in continua miscare. Aplic metoda Pisi... Deja am trecut la maneci lungi si pantaloni cu labute noaptea, dar mai subtirele.

Cu treaba in casa... vai de capul meu! De asta nu am timp de DC! Fac de toate: curatenie, spalat, aranjat, gatit, pe langa jucatul cu copilul, plmbarile zilnice. Saptamana asta am avut grija de doua case si doi copii, ca sora-mea a fost in concediu (mai este) si am facut drumuri dimineata si seara sa hranesc catelul si sa ud florile... Dar cu grija si rabdare, plus nervi de otel, se rezolva toate intr-o zi... Uf!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna ziua tuturor!

Eu sunt intr-un haos total cu casa, m-am apucat doar de montat fereastra termopan si parchet in camera Alexiei, nu mi-am inchipuit ca o sa fie asa de greu!!!
Acum camera de zi este un depozit, abia astept sa termin.

Alexia are probleme cu burtica, face kk moale ...am incercat pe linga regim( care nu da rezultate) sa ii dau ceai de menta, nu am crezut ca se poate impotrivi in asemenea hal, fetelor tipa si se zbate si scuipa( face ca un sarpe)...nu vrea si pace.Azi am incercat un pic de smecta, maine merge la doctor.

Revin

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Am uitat sa zic: azi sotul a gasit-o pe Alex in picioare in pat. Efort propriu si personal Mergea ajutata, in premergator, da' nu se putea ridica singurica in picioruse. Pana azi.

A, nici noi nu suntem in clubul bb-ilor cazuti si nici nu aspiram. Desi, daca incepe cu mersul, s-ar putea... Offffffff.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare si de la noi!!!

Addya si Mada frumosi copii avetzi. Sa avetzi grija de ei si sa va bucuratzi de fiecare realizare a lor!

Noi suntem ok, am fost ocupata cu curatzenia dar...e pe final si apoi plecam la mareeeeeeeeeeeeeeeee.

Anda daca vrei sa ma interesez si sa iti dau detalii de la mare ai nr. meu de tel in ct. comun la adrese. Ma poti suna oricand. Eu plec duminica.

Acum va las ca ma duc sa fac papa la bb si apoi poate dam o tura prin parc desi...e cam innorat!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Sa raspund si eu la sondajul lui Noki: nici noi nu dormim invelitzi. Dar....poate la iarna cu pilota poate sta invelit. Om vedea!

Acu' ma duc la papa!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

[Buna,

Ina, la multi ani si multa fericire

BBalinus, felicitari pt amalia crestina si noi l-am botezat pe Daniel pe 6 august ( asteptam sa revii cu povestioarele despre miss Amalia )

Madau , acum ca mama este la mine , pot sa fac ceea ce vreau.Dupa ce o pleca oi vedea cum ma impac ( este mai simplu pt ca eu nu gatesc , de cand s-a nacut Daniel , sotul gateste )

Ma jecmaneste baiatul meu , am fost la cumparaturi prin supermarchet dupa una doua pt mama iar cand am trecut prin raionul jucarii , Daniel a agatat o jucarie de vreo 25 € si nu puteai chip sa i-o iei din mana deci pana la urma am cedat .Promite copilul asta mai tarziu...

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput