Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 12
madau spune:
Salutare fetele!!!
Noki nici fimea nu sta invelita s-o pici cu ceara. Plus ca la cat se agita in stanga si in dreapta, c-o culc ca lumea si se trezeste de-a curmezisul..nici n-ar avea rost paturica. Deci io o voi culca frumusel in pijama si gata. Eventual daca e mai rece cu un body pe sub ea.
Feli ma bucur ca ti-a placut prajitura. Intr-adevar e foarte bune si racoroasa, se face repede, taman buna ptr timpul meu si asa redus. Eu pun piersici din compot si in compozitie, exact asa cum zic ei acolo, taiate bucati mici. Recomandare: incearc-o pe aia cu ananas - e "the masterpiece" cum a zis al meu barbat![]()
Bianca si eu stiu tot asa..galbenus in alternanta cu carnea, deci nu la un loc. Ar veni exact cam 3 pe saptamana, numai ca io mai bag si peshte si atunci e mai rar.
Ma duc sa balotez ceva si revin, ca inamica doarme![]()
![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
pisi-si-boscu spune:
quote:
Originally posted by anda77
o impinje sub el sau langa el, este un copil nascut liber, n-are nevoie sa se culcuseasca sub un pled:)
Frumos spus, artistic chiar! pacat numai ca e manifestarea lipsei de autoconservare de care dam dovada la varste fragede. Ma gandesc ce bine era daca mergeam cand eram mai mica incaltata cui papuci, cum ma batea mama la cap, poate azi nu ma mai dureau picioarele asa...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
fee spune:
Buna,
Noki, baiatul meu nu poate sa doarma FARA patura ( este una pecare am cumparat-o inainte sa iasa el din maternitate).Si-o pune in cap si dai somn (pe 40 de grade nu dormea fara ea iar soacra-mea m-a intrebat daca nu am gasit una mai scurta ca e lunga rau
)
Cat despre peste , al meu nu mananca deloc ca am incercat n borcanase ca el mancare gatita nu mananca deloc( si nici eu nu sunt bucatareasa )
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
madau spune:
Am mai pus poze noi daca vreti sa ne vedeti...aici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
stefanalex spune:
Buna ,
de bebelusi!
s]
pentru Ana[ Ecaterina, Ada Alexia, si nu in ultimul rand ptsanatate si . Serban Matei. Multa [/[red]red]noroc!
NOKI al meu bebe doarme invelit pana in momentul in care incepe sa se foiasca, dar daca il invelesc inapoi doarme fara nici o problema.
Noi suntem fan Pampers . Ele sunt cele mai sigure, cel putin pt. noi, chiar daca sunt mai scumpe.
Pentru mamicile care au probleme cu pielea bebeilor. De cand s-a nascut Alex a avut probleme cu pielea .Am fost la pediatru si acesta mi-a spus pt. bubitele rosii de pe piele care apar si dispar sa folosesc pasta cu apa( produs preparat in farmacie), iar pentru cele care se inflameaza si fac un cap galbui albastru de methil. Toate acestea sunt verificate pe pielea copilului meu , se simte foarte bine.Singurul inconvenient este ca albastru de methil nu se duce decat a doua zi la baita.
Pt. funduletul rosu am folosit crema Nivea baby si rezultatele sunt chiar foarte bune.
STEFAN si ALEX
lavi02 spune:
Ina pe unde o dai cotita, parca ziceai ca azi e ziua ta?!
Asa ca 

La multi ani!!!! Sa fii sanatoasa si sa o inzestrezi pe Rachelina-bubulina-pufulina cat mai repede cu o surioara sau un fratior.
addya spune:
hop si eu, sotul la munca, BB la nani, trai pe vatrai!
multumim de aprecieri pt micul terorist manjitor de canapele, azi i-am tras-o , i-am pus chilotei si dupa ce a muncit vreo 10 minute s-a calmat k nu poate sa-i scoata
si eu , sadica l-am lasat sa traga de ei...
niste raspunsuri si de a noi:
Eu am patit-o cu apa plata, deci acum bem numai cu lingurita si vad ca tine, din bibe parca vede otrava
cat despre faza cu acoperitul..nu vrea fara ceva pe el! ceva, orice, asa ca in functie de anotimp, punem un cearceaf, prosop, paturica...normal k se mai dezveleste dar 80% sta invelit
Joy, initiasei tu un sondaj cu treaba prin casa si timpul, hm, vad k nu prea s-a inghesuit nimeni sa raspunda, hai k incep eu. Am cam rezolvat asta de cand am trecut la un singur somn de pranz, care la noi sub 2 ore nu prea este. Normal doarme cam 3ore jumate. Fac si eu in timpul asta treaba sau nani, dupa cum pot :), restul, seara, dupa ce-l culc.
Mada, mortala Miruneasca
Poze de la mare pentru cine vrea sa ne vada:Poze de la mare
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
lavi02 spune:
Madutza scuze, nu ti-am raspusn la intrebarea cu Bulgarika. Tocmai am scris la topicul despre Blg, ce vrem sa facem la anul.
Depinde f tare ce asteptati voi de la o vacanta. Ca diferim. Vezi Anda si pisi. Mie de ex nu-mi place all inclusive, sa mananc de 3 ori pe zi timp de 7 sau 10 zile in aceeasi ambianta. Plus ca suntem cam legati de mese, ori noi suntem mai plimbareti. Iar abundenta cantitativa de la AI nu ma incalzeste.
Albena a fost OK, dar la anul incercam altceva, am mai capatat curaj pe teritoriul blg asa ca mergem mai la sud. Unde cica e si mai ieftin si la fel de frumoasa natura si mai sunt si orasele medievale, mici si pitoresti in care vrem sa ne plimbam.
A, si Io pe aia cu gatitul in concediu nu o am. La anul merge dat din portia noastra + borcanase.. va supravietui cumva si fara sa gatesc eu.
Noki_Lara spune:
Hi hi hi...ce tare ai fost Anda, cu poll-ul tau!
Saru mana de raspunsuri, declar o medie covarsitoare de bebelaci super-dezveliti. Lavi, astept si raspunsul tau - dublu - Silviuca + Natiuca.

INACHE-iubitzache-mamica de Rachelinache- LA MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULTI ANI, SA FII SANATOASA, FRUMOASA SI IUBITA SI IMPLINITA ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE CARE SPERAM SA SE EXTENDA CAT MAI REPEDE!!!!

Sondajul cu munca prin casa: la mine e simplu: gatitul in general pentru itit il execut cu ea in polly, langa mine, dupa masa ei de 10.30. Apoi ea face nani, de pe la 11.30-13, timp in care fac altele. Datul cu aspiratorul il fac tot de fatza cu ea, ca ii place sa se uite la mine cum execut munca de jos.![]()
apoi o pun la nani si dau cu smotru'
Aaaa...si mai nou cand fac prajituri, tot cu mine o tin. Cam asta e. dupa-amiaza prin definitie sunt afara in parc cu ea, deci NU fac treaba de nici un fel. Cumparaturile, impreuna cu ea la Cora sau Carrefour.
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Adyya- m-am uitat la poze. Dementiale. Mai ales alea 2 cu Razvanelul pe nisip...

Si ce barca mare...de unde o aveti? ![]()
Madau- foarte misto si pozele voastre. De unde iei formele-rama de portret? 
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah