Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BUNA DIMINEATA!!!!

cred ca am gasit cauza noptilor nedormite ale lui vladone...si ale noastre pe langa el: LUNA PLINA. l-am mai suspectat de vreo 3-4 ori pana acum, dar tind sa cred ca asta este motivul!!!!
nu ca as crede in varcolaci si alte minuni.
si azi noapte s-a trezit, doar ca a stat numai vreo 2 ore treaz si nu a urlat. adica a adormit la loc detul de decent.
dar la 5.30...iara se maraia si apoi la 6.30 era deja in "picioare"

mege si el de-a busilea, dar mai greut un pic adica mai mult se arunca pe burta decat sa puna manutele ca si cum ar merge.
mai avem timp...

ieri a fost SUPER COPIL adica am facut treaba de nu-mi vine a crede.
l-am tinut cu mine in buc si radea de numai putea cand maturam sau racaiam pe jos de vopsea
acum stiu ca l-am laudat si azi nu va mai fi asa.

SILVIA, la tine si la MANDY ma gandeam zilele astea cand a fost marait si cand urla,ce-ati mai patit si voi cu piticii...
sper ca stefanelul este mai bine acum din punctul asta de vedere.
si in nii un caz nu-s mama eroina, ba din contra, simt nevoia sa nu-l am langa mine macar 2-3 zile.
dar stiu ca nu as putea sa stau fara el. adica mai rau mi-as face sa nu stiu daca plange, daca a mancat, daca a dormit...

ADDYA, super "misto". si eu ma gandesc ca o sa mi=o faca piticu ca deja se cam desface la pampers. dar doar intr-o parte.
sper sa u fie prea curand in ambele parti

BIANCA, speram pe de o parte sa numai fie nimeni care nu "iese" anul asta in concediu, ca taaare naspa este.

la sf lui august, cristi are concediu si vroiam sa ne ducem la tara vreo 2 zile - nu mai mult, canu pot sta fara apa curenta cu piticu, numai cand ma gandesc la spalat de bibe si ma doare capul- dar eu am injectiile astea de facut. bine macar ca nu dor ca am 21 de facut...

deci ma duc la treaba, ca de unde naiba este atata de facut, nu stiu zau asa.
adica ce vb ca daca-s toate alandala, oricat le asez, pana nu le pun la locul lor...asta cand va veni mobila de bucatarie si sifonierul...si atunci o sa fug de acasa ca nu-mi place deloc sa strang si sa asez lucruri...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Intru 5 min. ca iar mananc langa tastatura...cred ca nu o sa mai apuc sa intru prea mult, de citit cred ca numa' pe diagonala.

Joy, Kriszti are zilele lui bune si alea rele. Ieri noapte de ex. s-a trezit pe la 2 si n-a mai vrut sa doarma pana la 4. Apoi a adormit pana la 5,30. Azi noapte s-a culcat la 8 si nu s-a mai trezit pana la 6. A baut un pic de ceai si a mai dormit pana la 7,30. In orice caz de cand sunt la lucru Kriszti ii streseaza pe ai mei. Ma bucur macar ca sta mai mult afara-ca ai mei stau la casa.
Ripley, ma gandeam zilele astea ca tb. cumva sa facem sa le facem cunostinta la bebeii nostri , ca tot va trebui sa ma duc cu el la Cluj in toamna asta.

Ca vazui ca vorbeti de cazaturi de la inaltime...al meu n-a cazut inca decat din fund (cand statea pe jos), da' ieri era sa traga si el o tranta, noroc ca l-am prins din zbor. Asa ca ma intorc la vechile mele obiceiuri...il las sa umble pe covor cat vrea el, chit ca asta inseamna ros cabluri, rupt flori, gustat reviste de pe masuta de cafea etc, etc.

Fetelor azi e a patra zi de lucru si parca incep sa imi revin, Lavi aveai dreptate, din anumite pcte de vedere ma simt alt om. Si mai e adevarat treaba cu calitatea timpului petrecut cu bb....acuma ne vedem max. 3 ore pe zi.

Na, gata...sanatate la bebeii bolnaviori si vacanta placuta celor care urmeaza sa plece. Eu sper ca pana la toamna sa mai prind cateva week-enduri de vacanta.

Va

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza si de la noi!
Cam prost a inceput ziua la noi, dar asta e: fii-mea e iar in greva foametei - m-am sculat cu avant culinar, i-am facut branzica d evaci cu mar copt, a luat o linguritza si adio restul, nu l-a vrut nici s-o bat!, apoi deieri NU mai vrea sub nici o forma sa bea apa plata. Asta chiar e o problema, ca noi nu bem ceai. io zic ca e ok pe moment, ca nu e fff cald, dar nu stiu ce facem pe viitor.
A mai patit cineva asa ceva: sa bea bebele apa plata si apoi s nu mai vrea???????????

Altfel, am trecut la ulei fiert la fundic, dupa tratamentul la fiecare schimbat - care sunt fff dese - cu Bepanthen. Sa vedem ce efect are. Pare mai bine, pe moment. poate si de la scosul pierscii, dar azi de diminetza a trebuit sa-i dau zeama de la piersica in branza de vaci, sperand ca asa, daca devine mai lichida va papa, dar uite ca nu a papat nici asa. Ma gadesc ca de la o linguritza de suc de piersica nu are ce sa pateasca, oricum nu a mancat, deci e ok.

ANUTZACHE, SA CRESTI MARE, FRUMOASA, DESTEAPTA SI IUBITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri:

Buluci- a fost diScutia cu albusul in galuste - am initiat-o io, iar pe mine m-a super-convins Lavi ca Nu e strategic, printre explicatii cm importanta e cea ca vaccinul contine albus si daca bebele face alergie la albus, face si la vaccine, ceea ce ar fi cam tragic. deci, io al facut din galbenus - una bucata- + ceva ulei + cam o lingura de gris, am crsecut si supa iesit super.

Joy- saru-mana de aprecieri la poza. E figura mare, asa e. Ce m-am bucurat sa citesc ca Stefanutzul e mai cumintel. doamne ajuta sa-l tina moravul!

Silvia- nu trec pe huggies, ca deocamdata imi plac astia Mamia si mai am si Libero. Plus ca nu stiu de ce, nici pe mine nu ma incanta la prima vedere - am vazut la o mamica in parc. Dar pupici pentru cine mi i-a recomandat ca fiind antialergici, ca stiu ca a facut-o din buna intentie.

Feli- esti de belea! mai Feli, asta e ca si cu piersicile din cutia de prajitura DR. Oetcker. Pai somonul ala era sarat ca era afumat - ai papat somom fume-. Pestele de felul lui NU este sarat, e normal, saracul, ca toti pestii.

Addya- sa-ti traisca baiatul norocos, ca asa va fi incepand cu ziua de ieri! Pupam razvanelul nazdravanelul!

Bianca- galbenus io stiu ca se da de 3 ori pe sapt. dar daca esti la inceput si dai cate un sfert, poti da in aceeasi zi si carne la pranz. Le alternezi cand ajungi la un galbenus pe zi, adica muuuult mai incolo. Mie dr mi-a dat voie jumate de galbenus abia la 8 luni, pana atuncea am mers cu un sfert.

Dordia- nu mai au alte centre de desfacere, din pacate. Am mai vazut la Gima Plaza, dar erau cu 70.000 mai scumpi si nu stiu daca au si la ate Gima-uri.

Urla, o culc si revin.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gata, am infipt-o in patutz, acuma se mai joaca putinte si nani.

Bianca- la muuuulte luni fericite, linistite si pline de bucurii si lui Serbanutz!

Asa, sa va mai zic o constatare personala, poate se mai potriveste si la alti plozi: fii-mea nu doarme invelita. Ieri noaptea am incercat sa o acopar cu o paturica subtire rau din bumbacel, poate-poate o accepta. Cum ea cand opun seara in pat adoarme lemn imediat si nu simte intrusul pe ea, s-a trezit noaptea plangand de suparare. I-am dat suzi si am culcat-o imediat, punandu-i paturica pe ea din nou. Peste o ora acelasi scenariu, numai ca nu am mai invelit-o si a dormit bine-mersi pana dimineatza. Azi noapte, ca si in celelalte inaintea zilei de ieri nu am acoperit-o si a dormit fara nici o sculare.Morala: nu suporta paturica de nici un fel.

Intrebarea-sondaj: voi va acoperiti bebelacii? Daca da, cu ce? Vara nu-i bai daca dorm fara nimik, dar ma intreb pe viitor, la iarna ce fac, ca in conditiile astea nu cred ca va suporta nici la iarna...
Culmea e ca la mine cat era mica nu avea treaba cu paturica, ba chiar si-o punea si peste nasuc, ii placea mult de ea. Numai ca de cand e mai mare, gradul de banditism a crescut.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

NOKI, MULTUMIM DE URARI! nici Serban nu mai suporta paturica de nici un fel , doarme in body, ii place asa, n-a racit si are deja vechime la fitza asta.. la iarna il asteapta o pijama inchisa, cu piciorus, si nu ne stresam de frig... si eu sunt calduroasa, deci seamana cu mine, macar la asta, ca in rest nimic...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Uf, sa ma odihnesc si eu ca am bagat aspirator (uite ca nu exista emoticon) si am gresia. Pana prind puteri si ptr baie bag o postare:
Anutzache, LMA! Vrem poze!
De asemenea, sa creasca mare si Serban Matei
Noki stiu ca era somonul afumat (mama, ce pofta m-a luat!), dar nu am vazut ceva nesarat in vid. Poate mi-a scapat.
Prajitura e MORTALA si rapida ca ptr mamici ocupate!!! Racoroasa tocmai buna vara! O sa mai incerc retete de la ei.

De noi stii ca ne bagam in sac si doarme Ilinca precum ursul iarna. Azi dimineata incepuse sa cante asa in sac, culcata in patutz ca nu se putea ridica in picioare
Cam nasol sa incepi acum, ca am observat ca daca nu-i bagi de mici urlaaaa! Asa a facut si fata nasei mele.
Poate de aceea nu sta Ilinca mai mult in scaunul de masina, ca am asezat-o tarziu (la 5 luni, adica)?
Dordia cuscra, sa-ti fie de bine! Nu bagi o poza cu noul look? Eu astept sa ma tund intre 20 si 23 august cand va putea sa o convinga sora-mea pe coafeza ei (aia buna) sa vina acasa. Abia astept, ca o las pe tipa sa-si dea frau liber imaginatiei.
mandy azi noapte am visat ca m-am intors la birou, toata lumea nu ma baga in seama, ca, deh, nu prea ma mai stia, iar eu plangeam de dorul Ilincai. Asa ca mai scrie si tu cum e, ca sa scap de cosmar.
madutza dar unde ai facut tu toate testele astea? Ca parca ma bate gandul si pe mine...
Gata, am prins curaj sa ma apuc si de baie

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Noki, nici Sebi nu accepta sa stea invelit; iarna nu il culc niciodata fara maieu sub pijamaua destul e grosuta ( desi avem ff cald in camera, pt ca stiu case dezveleste la 5 min dupa ce adorm eu ( ca pana atunci il invelesc de cateva ori ); apoi ma mai trezesc de cateva ori peste noapte ( reflex de cand ii dadeam noaptea lapte, nici acum n-am scapat de el ) si iar il invelesc. Dimineata e dezvelit, paturica in mijlocul camerei, el fericit !
Mic era aceeasi poveste. Am preferat sa il imbrac mai bine si sa il invelesc cu un cearceaf, asa de forma, eu de ex. nu pot dormi dezvelita, am o senzatie ca si cum patura m-ar ocroti.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,nici al meu baiat nu doarme invelit sub nici o forma dar acum ii dau o bluzitza cu mineca lunga si pantalonasi de pijama ,e ok ,nu-i este frig deloc .
Felicia ,am facut analizele la laboratorul Medlife din Budimex ,etajul 1 ,nu se fac peste tot ,pe mine m-a trimis dr. lui Orlando de la Medlife dar cred ca poti merge direct ,se fac dimineata pina-n 10 cred si sint cu plata ,eu am dat 1 400 000 pe analizele de ieri (toleranta gluten ,lactoza si inca 2 care nu stiu exact ce sint dar aflu azi),se fac acolo toate analizele posibile care multe clinici si spitale nu le fac .

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

azi avem poll cu paturica, inteleg...pai bulina nu adoarme fara o paturica sau o carpa mai mare pe care si-o freaca la ochi. p-orma, dupa ce a adormit se schimba treaba: o impinje sub el sau langa el, este un copil nascut liber, n-are nevoie sa se culcuseasca sub un pled:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Bianca, ce-am mai ris de patanie! Stai linistita, daca a papat o sa aiba mare noroc in viatza!

Feli, m-ai convins, o sa-i dau borcanas de peste, si din septembrie o sa-l indop cu morun, sturion!In ro cred ca , costa o avere aici morunul si sturionul sunt cam 8$!Macar cu pesti astia sa ne lafaim si noi in Azerbaijan!

Copilasii vostri dorm singuri in camera lor? Cum faceti sa nu sara peste gratarele de la patutz? Vreau si eu sa-l pun sa doarma singur , dar mi-e teama sa nu se sinucida!Patutzul nostru nu are gratiile asa de inalte si salteaua nu se coboara la un nivel mai jos, esta fixa.

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput