Bebei de martie - aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17

Mi-am comandat o carte cu retete pt bebei, tre sa vina zilele astea si traduc pt noi (si pt blog)

Hallo Catrinel,

ce carte ti-ai comandat, eu am fost in oras pe fuga si am cumparat una, n-am apucat sa citesc tare mult, "Babyernährung So entwickelt sich Ihr Kind gesund" cu ceva retete la sfarsit atat pentru baby cat si pentru restul casei din aceleasi ( mai ult sau mai putin ) ingrediente.

Cristina &Magnus 7.04.2006

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

In primul rand, LA MULTZI ANI urmatorilor bebei:
Bogdan - DIANA1968 (5 luni)
David Nicholas - - TINA WELSH (4 luni)
Filip Andrei -- Ioana22 (4 luni)

Fetele, acum la Constantza tuna si fulgera de ruuuuuuuuuupe! Iar bebe Iustin molfaie pumnul. Nu vrea dom’le nici o suzeta, nici de silicon , nici de cauciuc, nici de la Chicco, nici de la Micco (numele asta l-am inventat eu, asa, pt rima…). Nu vrea si pace! Doaaarme, n-are treaba, cu manutza bagata pana-n gat!

Mergi la inceput

Ptiuuuuu, natzia ei de furtuna! Mi s-a inchis Explorerul de 3 ori pana acum, chiar cand postam mesajul de mai sus. Noroc ca il scrisesem in word, si am dat doar copy paste. N-am mai putut sa colorez textul, nici sa va pun floricele, dar pup dulce toti bebeii si mamicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Catrinel, sa stii ca ai dreptate cu parul lui Harris, toata lumea ramane muta prin oras.. serios. Cam toti cred ca i-l facem cu gel sau ceva...

Fetele voi ati patit sau ati auzit sa pocneasca putin incheieturile la pitic? La Hasrris ii mai pocnesc cateodata, de ma ia frica. Ce o fi? E normal?

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

http://www.dropshots.com/cosmina

cateva poze botez: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=9e5ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done

Mergi la inceput

MP, m-ai imbolnavit! Ce poze minunate! N-am mai fost prin zona aia de 12 ani…. Ma bucur ca ati avut parte de o vacanta asa frumoasa. Va-sa-zica, al tau sot e din Dobrogea…. Hm… buuun, asa! Demential ardeiasul in haine de smecheras! Si deja i-ai gasit nevasta?! Frumusica foc, Maia, si grasunica!

Catrinutza, nu am cuvinte! Nu ma mai socheaza nimik in tara asta, bine ca ati scapat si tu si Mariuca de spitalul ala! Pupam bebelina, sa numai faca nici o alergie! Si totusi… de la ce s-a umflat asa copila, ca n-am priceput? Cat despre nervi, la mine au cedat demult! Noi nu avem un tatic alaturi… noroc cu parintzii mei, sa le dea Dumnezeu sanatate!

Noe, Andreea G, da’ ce bine va sedea la amandoua cu bebelinele in brate in decorul ala de caramida, asortat cu pisoi. Ca sa nu mai zic de tatici, ce mandri erau de comorile lor! Ia ziceti, se mananca bine acolo, la Murano?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

slutre mmicute!
mi intru si eu din cnd in cnd si v dmir pe voi si bebeii vostri.
Ciuf, e tre simptic Ev t.mi les in rochicior rosie e o printesin.mi se pre mie su re ochii ti?
Ctrinutz, nu ti-e tem s o mi lsi pe bebelin cu slteu s sus?bi stept s cresc si mihit l meu s se ridice s.chir zilele trecute ii "reprosm" c eu trebuie s fc totul pt el.s-l intorc de pe o prte pe lt, s-l ridic in fundulet etc.cteodt reuseste si el si se intorce pe o prte.si cu un jutor din prte me junge repede pe burtic, dr nu stie s scot mnut.
ei, st e, se fc ei omeni ct m zice peste!
fetelor, pe voi v- vizitt mos crciun?eu s numesc menstruti.pt c pe mine nu m- vizitt inc si nu c i-s duce dorul, dr vroim s stiu dintre cele cre lptti dc vi s- intmplt.
doctor me zis c tt timp ct lptez, exist snse s nu-mi vin.ir putz me mnnc 7 mese pe zi.ore s o fi?
v pupicim c s- trezit sefutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

va salut fetelor, hia]

a plouat si s-a mai racorit afara, asa ca am deschis fereastra si Tudor doarme dus.

Catrinutza, nu mi-a venit sa cred prin ce ati trecut, da' ce sa mai spun ca si aici arata la fel sectia de pediatrie. Va urez sa fiti sanatoase si sa nu mai ajungeti acolo niciodata! da' de la ce a facut alergie bebelina?
Catrinel_17 multumim de aprecieri da' si "printzesa din turn" e o scumpete!!
Rocsana, multumim de retete, budinca cu paine e grozava

LA MULTI ANI, VOINICILOR!!
Bogdan - DIANA1968 (5 luni)
David Nicholas - - TINA WELSH (4 luni)
Filip Andrei -- Ioana22 (4 luni)

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Catrinel aici asa scrie ca se incepe cu o lingura si se ajunge la 50 de grame de hrana solida la o masa, insa mergand pe modelul lor cu cate putin din fiecare categorie nutritiva (am scris cantitatile in mesajul anterior) cred ca stomacelul bebeilor e mult mai solicitat decat atunci cand li se da un singur aliment si prin urmare 50 de grame ar fi suficient. Nu cred ca e vreo problema ca Oana a infulecat o suta si de morcov caci a fost numai morcov, nu? Nici eu nu am avut cartea pana zilele trecute si incepand de la 4 luni i-am dat Mariei fructe si cate jumatate de piersica plus mar, (un castronel aproape plin) si inca vreo 60 ml de lapte, iar in schema lor scrie 3-4 linguri de fructe SAU legume (bine pe langa toate celelalte). Si totusi aici se gasesc borcanele cu piureuri de 100 de grame. Asta ar insemna sa combin borcanele, cate 2,3 lingurite din fiecare si astfel o suta de grame m-ar tine cate zile??? Chiar nu stiu sincer ce sa cred despre astea 50 de grame. La 7-8 luni scrie ca trebuie sa se ajunga la 2 mese pe zi si o cantitate de 150 de grame. Eu stiu de la o prietena care are trei copiii ca astia mici pana in 2-3 ani au tendinta sa manance orice si oricat. Am intrebat-o odata de ce nu le da pana se satura ca era evident ca ei ar mai fi mancat si mi-a spus ca li se face rau daca mananca mai mult decat trebuie, ca daca ar fi dupa ei nu ar avea limita...
Tre sa ies din pacate nu pot scrie mai mult....
V-am pupat pe toate.

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Pupici feteleor si bebeilor,

am pus cateva poze din Roamania in contul comun. Le puteti vedea aici:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/detail?.dir=9e5ere2&.dnm=ce37re2.jpg&.src=ph

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

http://www.dropshots.com/cosmina

cateva poze botez: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=9e5ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

salutis....
Pentru fetele care m-au intrebat daca nu mi-e frica sa nu zboare bubulina din pat...NU, deloc....pt ca aproape imediat am si coborat patul, inainte sa avem una bucata pui zburat din cuib...sa va zic ce crize de plans si urlete intampin eu acum din cauza asta???? nu cred ca e cazul!!!...

Iar despre alergie....nu prea se stie cu exactitate....in ziua aia am mancat si niste alune si vreo 2 linguri de budinca de capsuni, si ceva crema de cacao...asa ca poate sa fie oricare...oricum doctorii mi-au zis ca e posibil (pt ca eu am mai mancat si inainte fara pb) ca o data de doau ori sa fie ok iar a treia oara sa aiba reactie....
Oricum e de rasul curcilor pt ca pana acum cand manca de la san bine, nu s-a intamplat nimic, acum cand mai mult se "alinta" am facut-o lata....

Nhsiro...merci ca ai intrebat de mine...si puiule m-ai bagat de tot in ceata cu diversificarea...zau ca nu stiu cine sta sa cantareasca cu adevarat cantitatile...macar de mi-ar manca cu linguritza si pe urma sa imi fac griji ca manaca prea mult aliment solid...pana sa intrerup orice diversificare, ajunsesem sa ii dau cam 120 de supa in care erau incluse si vreo 3 linguri de legume pasate (bineinteles la biberon)si cand nu mai vroia se oprea ea si continua cu lapte...asa incat nu cred ca ar fi capabila sa manace pana crapa burtica....

Parerea mea e ca in unele zile mananca mai mult dintr-un aliment, in alta zi altul...o mamica m-a invatat ca sa am la masa principala mai multe combinatii pt ca nu stii din care manaca mai bine in ziua respectiva, si daca nu ii place ceva, tu sa ai alternativa......
O alta parere...pt fetele care sunt in alte tari..daca stiti ca veti ramane multa vreme acolo, invatati-va copiii cu alimentatia din "zona" ca sa zic asa, pt a fi adaptati la acel stil de "viata alimentara"...o parere

catrinutza - mamicutza ... de mariuci

Mariuca la mare
varsta Mariucului (28 februarie 2006)

Mergi la inceput