Bebei de martie - aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ufff, ALOREA, si io la spartul targului cu esplicatiile! Sorry, nu citisem mesajele dinainte, vesela ca mi-am amintit ce trebuia sa fac! ce sa mai zic
Tare draguta galusca ta, mai ales la buni in brate

MONICA, mult de lucru, cred ca esti atre obosita!! Nu e nimeni care sa te mai ajute cu munca? La gatit, macar... te pup, ai grija de tine. Dormi bine? Se scoala Matei si noaptea?

CIUF, ce fain calareste Luca!

ELVIE, e acelasi aeroport, nu trebe sa te deplasezi niciunde! Si daca ajungi la alt terminal, este un tren din ala mic care face transferul in 3 minute. (sunt numai 2 terminale) Uita-te daca trebuie sa schimbi terminalul. Ai ceva de zburat! Dar va fi OK! Sigur o sa-ti incalzeasca in avion apa pt lapte.
Chiar ca-i super dragutza lara! Dar poze mai recente nu ai? Numai de la 5 sapt?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut mamici!

Am pus si noi poze in albumul In vacanta.

Pispirica imi pare rau ca sunteti asa bolnavioare!

Ciuf am vazut pozicile cu Luca nazdravanul. Nu mai mulgeti draga cupilul! Si Eva e o frumoasa in rochita ei cu buburuza!

Gabi_fer am vazut si pozicile voastre. Ce nasici tineri aveti!

Alorea am vazut si pozele voastre. Arata tare bine tizul nostru!

Mp deja ati bagat frica in mine...ce ma fac atunci cand o sa am doi!

Noe ai mai aflat ceva de David?

Adar te am deja pe yahoo messenger. In faculta am avut o colega ce avea numele tau. Si am avut si o colega Monica Panait

Elvie eu am luat toate albumele la vizionat. Nu te supara pe fete! Acum ca ai specificat sigur se vor uita! O sa aveti Internet in RO? Drum Bun! Stai linistita ca o sa fie cuminte bebelina Lara. Al meu nu mi-a facut niciodata surprize neplacute!

Eduard Gabriel si Krisztian !

Otilica voi ce mai faceti? Mai aveti probleme de sanatate sau au trecut?

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Catrinel,nu are cine sa ma ajute...sotul meu,atat.Aseara,cand m-a vazut asa de deprimata s-a apucat el saracu sa faca supa,a spalat toate vasele...Face si el ce poate.Eu una ii invidiez pe cei care au parintii in aceeasi localitate sau macar la cativa km distanta si care ii ajuta cu copiii.Matei inca se trezeste noaptea...iar spre dimineata se trezeste mai des.Il iau in pat cu mine si alimentam la orizontala.(stiu ca nu e bine,dar asta e). Te pup si eu si s-ar putea sa ne vedem live mai curand decat iti imaginezi.
Mihaser.Nu-ti fie frica! Nu e chiar asa greu cu doi copii;sunt eu slaba si am clacat acum...e si un moment mai ciudat pentru noi acum,trebuie sa luam o decizie foarte importanta si trebuie sa chibzuim bine.Mult stres,multa oboseala...Si deci asa o chema pe colega ta?Monica Panait?hihihi...
Micaalsa,.Am vazut pozele voastre.Chiar misto costumatia aia a Iuliei.Draga de ea...
Rocsana,te imbratisez si multumesc de primire!Ieri nu am apucat sa iti scriu.

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

piticutzilor:AMBRA (SERJ),MARIO VALENTIN (EMA72), ANDREI IOAN (AILEANA)-pt ziua de ieri si pt.EDUARD GABRIEL (SIMONA TOMA), KRISZTIAN (OTILICA)!!! voua!!!

Vad ca aici vorbiti de diversificare...pe mine ma uimesc grecii astia..nu incep diversificarea pana pe la 5-6 luni.Iar singurul ceai pe care il dau copiilor este de la Milupa-Kinderte.Acum cand va face si Tzontzonel al meu 5 luni sper sa incepem cu diversificarea.Bine nu pot sa zic ca e slab copilul...
Apropo de performantele piticilor...al meu cand sta in scaunelul-relax se sprijina in coate si da sa se ridice in funduletz.De la ce varsta incep sa stea in fundulet?Aaa si ii place la nebunie sa-l tin in piciorutze.(bineinteles ca il sustin si nu-i las toata greutatea pe picioare).
Am o intrebare pt mamicile care s-au stabilit in strainatate:in ce limba le vorbiti copilashilor?Eu vreau sa-l invat si romaneste.Eu ii vb in romana dar cand suntem cu tati si rubedeniile de aici o luam p greceste.Oare il zapacesc?

MP am vazut pozele.Superbe!!

Pispi{/red]e mai bine perlutza?

Aloreea ce bebe dulce ai!!Sa-ti traiasca!!Mi-a placut tare mult aranjamentul de la lumanare!

[red] Noe noi am mers in Ro cu Taromul si am avut cu noi si scaunel de masina 3 in 1 si carut (care se plia).Carutul l-am lasat la stewardese si l-am recuperat cand am coborat din avion,pe pista..O sa-ti puna o eticheta pe carut.Va trebui ins asa legi ci centura de siguranta scaunelul.Insa mai e posibilitate..sa o tii pe Bia in brate dar s-ar putea sa fie obositor si pt ea si pt tine.Daca va fi locin avion o sa va aseze undeva unde sa aveti un loc liber ca sa aveti unde sa puneti scaunelul.Pt Nick am platit 22 euro.Chiar Bia cum are pasaportul?Individual?

Acum incer csa pun un mic video cu primele secunde de viata ale lui Nick.Sper sa reusesc....

http://us.f304.mail.yahoo.com/ym/ShowLetter?box=Inbox&MsgId=6620_5314564_263719_1714_393711_0_1170_520050_792403460&bodyPart=2.2.2&tnef=&YY=28132&y5beta=yes&y5beta=yes&order=down&sort=date&pos=0&view=a&head=b&VScan=1&Idx=0

Am reusit???

pozicile noastre :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=14dfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=4513re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

N-am reusit... Ma poate ajuta cineva?

Mergi la inceput

Poli,,incearca sa iti faci cont pe dropshots.com.Acolo o sa poti pune filmulete.Abia astept sa le vad! Mai sunteti la Brasov?Nick cum are pasaport?Ca si noi tre sa ii facem lui Matei.Vladut e in pasaportul lui tati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutareeee!

deci, in mod oficial, pot confirma: ciuful Theei exista!l-am vazut, l-am studiat indeaproape, e natural 100%, nu e dat cu fixativ si nici tapat
asadar, pana la urma am reusit sa ne intalnim si noi cu Andreea, Thea si taticul din dotare, am mancat, am beut, am studiat bebeline si pisoi,ne-am pozat, unii au mai si dormit (Thea cumintica, Bia nici gand..) si ne-am jurat solemn sa repetam 'activitatea' intr-o alta zi cu soare.

puteti vedea aici poze cu Bia si Thea la terasa, si asteptam si pozele de a Andreea, care se delecteaza acum cu o portie buna de Brasov....

ce pot sa zic, Thea e o dulce, mamica ei o frumoasa si..taticii se stiau deja din tinerete

me duc sa citesc din urma si revin

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Noe,Andreea foarte faine pozele! Vreau si eu intalnire!!!!

Catrinel,poza aia e pentru mine?sau mai exista vreo Monica in viata voastra?Oricum,v-am admirat,frumoaselor!

Fug s-a trezit bebe.Bagam o alimentare si poate mai doarme juma de ora.

Pupicuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Monica, dupa cum iti spuneam si pe Yahoo, superbe pozele si abia astept sa mai facem unele si impreuna!

Micaalsa, am vazut si pozele tale, sunt super!!!

Mihaser, merci de tip, m-am uitat la ei pe site, insa pana la urma am ramas la CHicco ala, pe care l-am si comandat deja, ca sa stau linistita

Ciuf, merci mult pentru informatii, sper sa fie aceeasi politica la toate companiile aeriene, sa nu avem vreo supriza-oricum dupa ce ne hotaram cu ce mergem, ne interesam de toate detaliile.Am vazut si pozele voastre, Eva e o scumpa iar Luca, asa nazdravan, un dulce

Pispirica, sanatate multa Biutei!

Alorea, eu zic sa mai astepti un pic, pana la 4 luni, 4 luni si-un pic, ca nu-i nicio graba...si ai sa vezi ca era mult mai usor cand se hranea numai cu lapticvorbesc din experienta proprie...Vazut pozele, super!

Elvie, vizionat poze, pupam!SI pe noi ne asteapta un drum cu avionul dar mult mai scurt...

Polixeni, Bia o sa fie la mine in pasaport, ca trebuie sa mi-l schimb si eu acum, si asa ni se pare mai usor

Monica, pai facem, cum sa nu!(intalnire)

sper ca nu am uitat nimic...daca da, astept feedback

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare fetelor,
iaca mi-am facut timp sa intru pe la voi si ma bucur sa gasesc noi mamici care s-au alaturat clubului, deci Alina si Gabriela bun venit la noi!

Andreea, buna supitza ta, si noi mancam la fel! dar eu adaug si cateva picaturi de lamaie la final, e delicioasa mai ales cu piept de pui- de o saptamana.

Noi suntem bine, nici urma de dintisori dar Tudor roade tot, de la degetelele de la picioare la paturica din patutul lui. de doua saptamani mananca branzica proaspata facuta de mine, o data a doua zile, fie in piureul de cartofi, fie cu banana. ii plac si cerealele, cand mananca mar adaug si o linguritza de cereale ca sa aiba gustul mai bun.

Rocsana, astept cu interes schema de diversificare pentru 6 luni!

am mai pus poze cu Tudor in album, asa ca daca treceti pe acolo sa va uitati si la noi!

va pup pe toate

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput