Bebei de martie - aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Fetelor cred ca am reusit cu pozele.Daca merg scuze pentru dezordine !!!!! Zilele acestea o sa facem curatenie. Le vom aseza frumos.
Va pup dulce !

ANA SI CRISTIAN
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Fetelor,am promis ca va scriu mai mult,dar am avut de lucru si acum am terminat...plus ca m-a lovit o depresie si am tras si un bocet.
Va multumesc ca v-ati uitat la poze...mai am unele cu peisaje...cu poze de la locul inundatiilor de la Arbore...dar nu am mai reusit sa le pun.
POate maine.

Uof,iertati-ma! De fiecare data cand zic ca scriu mai mult se iveste cate ceva.Taaare-s mic si necajit.

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Pispirica,imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.Stiu cum e! Ma rog sa ii treaca repede! Te imbratisez! Fii puternica!
Kim,condoleante sincere! Nu stiu ce as putea sa spun...cuvintele par asa de goale in fata unei asemenea pierderi.
Alorea,ti-am vazut galusca! mai pune poze!
Catrinel,pupam fetita dulce pe ciuf si o imbratisam pe mami a ei...ca tare ne-a fost dor de ea!
Tania,Mara,eu la sfaturi sunt egala cu zero...dar ma rog sa va dea Dumnezeu intelepciune multa si sa luati cele mai bune decizii.Aici veti gasi mereu un sprijin,orice ar fi!

Bun venit fetelor noi:Alorea,Gabi_fer,Alina Mizzi. Daca am omis pe vreuna,iertare!!! scriu din memorie si cum orele sunt inaintate...

Hai va pup! Si poate scriu mai multe maine.
O noapte linistita sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani: Ambra, Mario Valentin si Andrei-Ioan! Sanatate multa si numai bucurii. Parintii sa va fie sanatosi si in putere ca sa aiba grija de voi!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Salutare
MP, faine de tot pozele cu ai tai baieti. Vlad seamana teribil cu tine. Mateiasu' inca se lasa cu surprize. Oricum e un scump.
Cred ca ai avut o vacanta super. Pai cred la ce locuri faine ati vizitat. Cat ati fost plecati?
Auzi, dar laptele ala al tau mult si bun de unde-l faci mama??? Ca esti tare slabuta. Eu sunt plinuta si balotez la greu, cica sa fac laptic. Si nimic. Glumesc. Esti o mamica tare faina.
Ce e cu tine cu starea aia depresiva? Deja s-a adunat oboseala?
Ia spune, cum te descurci cu baietii tai?
Ca eu cateodata o iau precum paianjenul pe pereti. Cand vrea Luca sa doarma, chiuie Eva. Cand e Eva obosita si zbiara de nu mai aud altceva in jurul meu, se gaseste Luca cu tot felul de fleculete sa ii fac, sa ma joc cu el.
Ma gandesc cu groaza ca mai am un pic si-mi pleaca socrii.
Am un umar daca vrei sa-ti spui oful. te pup dulce.
Offf, Pispi, imi pare tare rau de Perluta ta. Aveti toate gandurile mele de sanatate. Ce tratament face? Receptionat mesajul.
Aloreea, dulce foc galuschitza ta. Mai vrem poze.
Gabi_fer, sunteti niste frumosi, toti trei. O familie fericita. te superi daca iti spun ceva? Sterge, te rog, poza cu micutul la cuculetul gol, cand sta pe spate. Sunt destui nebuni pe Internet cu imaginatii bolnave. Paranoici. Imi amintesc ca si Rocsana a mai spus despre asta si ii multumesc pentru sfat. Pup si sa nu ma interpretezi gresit.
Gata, va las, ca m-am apucat cu mama soacra sa-i afcem lenjerii de pat lui Mamzel farfuzel.

Mergi la inceput

Anamaria, e superba Iulia in setul acela cu caiulita si poncho. Adorabila!!!
Azi pusei toate lucrurile de le-a purtat micuta la botez in cosuletul de bombonele facut de mine si l-am sigilat bine ca sa-l pastrez.
Serj, ti-a placut cum mi-a iesit pana la urma cosuletul? Ca m-am inspirat dupa al tau. Pup nasucul Ambrei si mi-e dor sa mai vorbim. La multi ani inca o data pentru ea.
Fetelor, mai pusei si eu poze in albumul meu: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552952773&security=ajIbtG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Salutare la toate mamicile cu bebici,Nu am mai scris de mult ca am fost tare ocupata ,Sunt inca in Australia dar pe 13 aug.(sper sa nu fie cu ghinion) plec spre Romanica ,stau trei luni si ma apuca groaza cand ma gandesc ca am de schimbat patru avioane si calatoresc singura cu fetita pt. aproximativ 30 de ore,sper totusi sa fie bine plus nu mai alaptez si tre sa car un munte de biberoane si sticlute cu mine si nu gasesc nicicum de unica folosinta.

Mamici care ati calatorit cu bebeii mai dati ceva sfaturi ,o sa-mi prinda bine.

Kim sincere condoleante ,capul sus chiar daca mama ta a plecat ea iti va ramane intotdeauna in imimioara o amintire placuta si calda .

Catrinel_17 fac escala la Frankfurt apoi la Muchen ,stii cumva cum e cu aieroportul domestic ? e departe de cel international ? aici in Perth sunt separate , sper sa nu fie distanta mare si sa apuc sa ajung in avion in cele 40 de minute avute la dispozitie.

Ciuf mai slabisi draga ? eu dadu-i jos patru kg si pusa-i doua inapoi ,bafta cu Luca(am citit ultima lui boacana ).

Mihaser se pare ca numai tu ai observat pozele cu Lara ,Multumesc de aprecieri ,

Mariana_1976 ma bucur ca esti ok ,sarcina usoara si sanatate tie si prichindeilor tai + servici usor.

Mai fetelor va anunt ca Lara are album in contul comun ,uitati-va sa vedeti ce fetita mica si frumoasa am ,na ca imi laud eu fetita daca nimeni nu o face ,sac

La Multi Ani si Multe Luni piticilor:

Ambra - Serj
Mario Valentin - Ema_72
Andrei Ioan - Aileana
Eduard Gabriel - Simona Toma
Krisztian - Otilica
Bogdan - Diana_1968
David Nicholas - Tina Welsh
Filip Andrei-Ioana 22

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Catrinel, e micuta poza cu Harris pt. ca am facut-o de pe tel mobil. De 2 ori ne-am intalnit si de fiecare data am uitat aparatul, ma lasa de tot memoria . Dar fii pe faza ca o sa puna Ramona (Cosmina) mai multe poze si mai frumoase ... de-abia astept . De tati ... ce sa zic, topit topit dupa pishcoata lui. Mai nou, merge la firma doar cand Iulia doarme si se intoarce repede repede acasa sa stea cu ea, sa iasa la plimbare ... si la meciurile de fotbal se uita impreuna. ce mai, e a lu' tacso deja .
Pispirica, ii dorim perlutei sa se faca bine cat de repede sa nu mai fie maraici
gabi_fer si alorea, ne-am incantat ochii cu pozicile, flacaii vostrii sunt simpatici foc. Eu stau cu Iulia in brate cand ma uit la pozele cu bebei, sa vedeti ce atenta sta si ce reactii are . Da din maini, chiuie ... ba mai face cate-o moaca mai suparici, e mortala. Stiu si eu ce-i in capsoru ei ala mic...
MP, am vazut si pozicile voastre, ati avut o vacanta pe cinste. Ai doi baieti frumosi, sanatosi, asta conteaza cel mai mult. Nu mai fi suparici, uite un de la noi.
ciuf, asa ca-i mortala in poncho? Mi-e drag de ea cand o vad ca si-l ridica-n cap . Vazui si pozele cu Eva, mi-e drag de ochisorii ei de nu mai pot. E tare dulce. Si Luk Muk ce tzantzos sta el pe ponei .

Sa va pove ce nazbatie am patit eu cu Iulia ieri. Am lasat-o dormind in patutul ei, am luat babyphone-ul cu mine si la un moment dat aud urlete din camera ei. Am fugit iute si ce credeti ... isi bagase ambele picioruse intr-o zabrea din aia de la patut, ca eu, deshteapta , i-am lasat o latura a patutului fara invelitoarea aia, cum i-o zice ca am un lapsus acuma. Am tras o sperietura de nu va spun. Am crezut ca si-a sclintit piciorusele, de-abia i le-am scos si eu de-acolo. Asa ca omul tot din greseli invata.
Va pupic si fug la treaba ... eu stau in fata calc si casa mi-e camp de batalie .

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ALOREA, gata. mi-am amintit!
Pozele, nu?

Uite, mergi pe www.yahoo.co.uk, acolo faci click in stinga unde scrie "photos", la username scrii: mamici_de_martie_aprilie2006
parola este aia pe care ti-am dat-o pe PM.

Ti-am creat un album, se numeste "Alorea". Faci click pe el, si apoi click pe "add photos", si dupa aia adaugi pozele una cate una, de la tine de pe hard disk.

Pupici!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!

Ciuf,multumesc mult! Esti o scumpa ca de obicei si cred ca ma intelegi mai bine ca oricine cand vine vorba de oboseala acumulata si de munca pe care o am cu doi copii.Si la noi cand in sfarsit il adorm pe Matei si zic eu ca pot sa mai fac si altceva,vine Vladut si ma implora sa ma joc cu el.POt eu sa-l refuz?Nu...si uite asa trec zilele fara ca eu sa fac ceva pentru mine,pentru casa...abia mai apuc sa fac de mancare.Seara cand se culca copiii eu am de lucru...si azi asa,maine asa,te doboara la un moment dat toate.
Slabuta sunt ca asa mi-e soiul;ai vazut poze cu mama si tata...nici ei nu sunt grasi.Iar lapte nu stiu de unde am atata si atat de bun.Iau vitamine,e adevarat,dar nu cred ca e numai de la asta.
M-am uitat si eu la pozele voastre.Ce s-a marit si Eva...are niste falcute asa de bune de papat!! Iar LUca,ce sa mai zic...creste pe zi ce trece.Aia din cada era o olita sau o jucarie?Ca asa fericit sta pe ea... Ma gandeam la ce ai povestit to referitor la incidentul cu Luca.O fi simtind mititelul ca el nu mai e numarul unu in casa aia,cine stie. Si Vladut se comporta altfel acum fata de cum se comporta inainte de a veni Matei.A devenit mai energic,vorbeste tare sa il auzim,face boacane mai multe ca sa fie bagat in seama...seara se alinta si vrea luat in brate de tati asa cum il tin eu in brate pe Matei...uneori vrea si el alaptat asa,in gluma...Incerc cat pot sa ma impart si sa fac sa nu simta vreo diferenta intre el si bebe. Dar tot mai are momente cand il apuca cu ciuda de piciorus,sau cand striga la Matei cand plange:"Taaaaaaci!".Ah,plus ca nu-i da nici o jucarie de-a lui...nasol.
Ai vrut sa imi vars amarul si am facut-o,na!
Te pup si iti multumesc! Am vazut ca ai intrebat de mine cat am fost plecata,iar fetele cu care am mai vorbit la telefon dadeau aici informatii(Mara si Noe). Pe care le pup pe aceasta cale!

Imbratisari pentru toata trupa! revin.

Mergi la inceput