Bebei de martie - aprilie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 28
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Biuta
[brlumea
O..era sa uit .. Catrinutzoooo nu pot sa cred ce iti face Mariucul asta scump, mai ales ca e deodata cu al meu...d'poi..la noi tare greu e curuletul...nu ne intoarcem numai pe parti..si cam atat, de mergem in vizita in Ro..iti invadam patutul...ca precis e magic :)
Va asteptam in patutul nostru magic...ca ia uite ce o vrajeste mai nou pe fi-mea asa si asa...si cam asa ceva....scuzati tinuta cam deshantzata, dar lupta e prea mare si hainele prea stramte...
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze _
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:Originally posted by Polixeni[/i]
Fetele cu experienta intr-ale diversificarii...e greu pt prima oara cu papica la bebei??Eu nu am scaun pt hranit bebeul...trebuie sa-mi iau sau pot sa-i dau si asa din brate?
dragutzo...daca bebe al tau nu e atomic asa ca al meu, poti sa incerci sa ii dai in brate...le face bine, se simt in sigurantza...din pacate mie mi-ar fi trebuit vreo 5-6 maini ca sa ma descurt cu zglobirolu', asa ca dupa ce am incercat si varianta sa o pun sprijinita de perne si sa ii dau sa manace (nu va spun cam cum arata patul dupa razboiul cu lingura!!!!) AM LEGAT-O IN CARUT bine de tot...nu ca nu incearca mari evadari...

Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze _
catrinutza spune:
fetili, de ieri am trecut si nou mai departe la capitolul diversificare...asa ca acum papam si carnitza di vacutza...ieri am ras cateva linguritze, alaturi de niste branzica din comert (ca aia calcica are gust de sa o iei la fuga) si piureutz de legume si vreo 230 de supa crema; si cum nu fu deajuns mai inhata vreo 40 de lapte de am facut la ea niste ochi cat cepele si m-am intrebat unde au incaput toate
...
Dar azi m-a cam fentat, nu a mai mancat asa multa carnitza (probabil am pus prea mult piure in ea) , dar mi-a ras cei 230 de pasata si 50 de lapte...iar dupa trei ore cerea de mancare
....
Maine incercam puiutz...iar peste doua zile ficatzel de puiutz...
In loc de ulei, e mai bun untul sau e prea gras????
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
mariana_1976 spune:
Biuta,
imi pare rau ca baietelul nu doarme inca toata noaptea.El are patutul in camera lui sau sta cu voi? Daca scinceste putin si nu tipa mult,il poti lasa sa vezi cum reactioneaza si nu-l mai "serviti".Daca plinge si mai tare,nu prea aveti ce-i face,decit intarcatul noaptea care dureaza cam 1 saptamina dar cere multa rabdare.
Vad ca ai mei au fost ca programati: pe la 6 luni toti 3 au inceput sa doarma noaptea.De cind a venit mama din Romania nici Markus nu se mai trezeste.Nu cred insa ca are vreo legatura...
Delia da, a fost "premeditat" cu numele copiilor care incep toate cu aceeasi litera.Sa stii ca suntem in pana de nume rau de tot...
Melinda mi se pare frumos,uite ca mi-ai si dat o idee!
Mikael se numeste sotul,deci numele asta e exclus automat de pe lista...![]()
Polixeni ce chestie cu cremuta aia de vanilie la greci!Aici toate cremutele de genul asta contin E-uri,culori si arome artificiale...Eu il hranesc pe Markus in balansoarul de bebe fiindca scaunelul nostru de masa pt. bebe este doar pentru pozitia de sezut si el nu sta inca in fundulet desi are 6 luni.
Al meu se agita de mama focului,nu e chip sa-l hranesc in brate.
Depinde defapt de copil,unii asimileaza mai cu pofta "gustaricile" noi,altii mai dificil.Succes si sa ne scrii cum a fost ,da!
Catrinutza m-ai dat gata cu cit maninca Mariuca ta! Al meu la fiecare masa baga doar 50-80 de grame,de asta ii si dam de 4 ori pe zi!
Grasimile animale nu se recomanda aici.De aceea se prefera uleiul.Cit despre ficatei,nu avem voie sa le dam pina la 1-2 ani.Ai mei nu au pus gura niciodata pe ei,nici sotul,asa ca nici eu n-am mai mincat de foarte multi ani...
Ce mai ziceti voi,Catrinel?
Sper ca Oana nu mai are asa problemute cu dintisorii...
Mariana
12+
mama de Monica, Matei si Markus
mariana_1976 spune:
Gabi_fer nu am reusit sa vad pozicile lui Alexandreu.Spunea ca albumul e gol.[q[
Hai mai incerca o data,de-abia astept sa-l vad pe baietel!
Mariana
12+
Catrinel_17 spune:
MARIANA,
sunt in zona. oana e un pic racita. Adica ii curge nasul, nu are febra, sper sa nici nu primeasca. Am batista aia a bebelusului, dar Oana se sperie de aspirator, asa ca... nu o pot folosi. Am Olynth pt bebelusi. Nu prea vrea sa pape.
Am pierdut mesajul pe care il scrisesem... te intrebam tu cum prepari zucchini...
am vazut si pozele lui MICAALSA, Iulia e o scumpete!
CATRINUTZA, aici laptele de vaca nu se recomanda pina la 10 luni, un an. De aia nu e voie unt, numai dupa 10 luni. Pina atunci, e cel mai bun (se zice) ulei de rapita, ca are grasimi nesaturate omega 3. (neaparat ne-presat la rece). Asa, si de aia nu se da nici brinza...Mariuca nu papa brinza calcica deloc?
Nu mai stiu ce voiam sa scriu... imi amintesc io.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mariana_1976 spune:
Catrinel ieri iti scrisesem pe scurt de dovlecei.
II decojesc,le scot simburii si ii fierb.Pina acum nu i-am dat niciodata vreo leguma sau fructa cu simburi.
La nasul infundat astia nu dau nimic.Eu de nebuna i-am pus pe ai mei un pic "la aburi" daca nu aveau febra...Adevarul este ca se rezolva de la sine dupa un timp...
De-abia astept sa scrii ca Oana e okay.
Mariana
12+
adar spune:
LA MULTI ANI FERICITI !!!
20:
Andreea Giulia - - LUIZAX
Ioana Timeea - - VAL77
Mihai Dan - - Batentian Dana
Markus Erik -- Diana Forisch
21:
Bianca- - NICOLLE27
Isabella Maria -- ZUZILICI
Eva Maria - - Ciuf
Mihaela - - Olgutta
Tudor-Andrei - - CORINAG
22:
Alice-Miruna - - KIT
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
varsta mea ...
adar spune:
Bineinteles ca nu stiu sa imi fac acest minunat ticker ...

HEEEEEEEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
alinaalex spune:

hop si noi!
Am inceput si noi incet, incet cu diversificarea: mar cu biscuti dimineatza, dupa-masa piure de fructe (piersica + mar sau simplu), i-am dat si piure de cartof + dovlecel de la Hipp si vreau sa va zic ca Marc papa ce nu-i adevarat!![]()
![]()
Adica le-a ras rapid domnul Roade Tot! Si-i mai place ca molfaie linguritza pe gingiutze si isi baga si babetica in guritza, ca de altfel tot ce apuca... de fapt, daca guritza e plina, la noi totul e ok, n-are importanta, lapte, ceai, fructe, legume! Ca de aia suntem dolofanei
. O sa va pun maine si niste poze sa vedeti hal de papat! Cat de curand o sa-i dau si supica de legume.
De papat la san , tot cam 6 mese pe zi are. Cateodata 5. N-o fi cam mult??? La inceput ma temeam ca nu se satura, dar l-am cantarit inainte si dupa si m-am lamurit: 130 ml odata, altadata 170. Acuma si eu ma mir ca si Catrinutza, oare unde incape atata ? Plus ceai, cam 500 ml/zi, plus piureurile, care i le dau intre mese...cand o sa inlocuiesc oare o masa?
Honeypuma, tare faza cu rahatul! Las' ca a papa el pana la urma!
Andreea G., ce bine de voi ca stati la curte... macar n-ai treaba cu plimbatul toata ziua, scoti fata la aer in curte si ura! Eu ies de 2-3 ori la plimbare pe zi, ca stau la bloc (inca cativa ani buni cred, pana om face si noi casa), urc, cobor cu carucior + copil, fac km buni si uite asa mi se duce o buna parte din zi...si mai am de facut treaba de acasa,ca ajutor nexam...ma tot bate gandul sa angajez o tanti sa-mi faca curat si mancare ca nu prea ma mai descurc.
Micaalsa, f. faine pozele, deci pana la urma ai luat centrul de activitate de la chicco? Si Marc tot pe burtica vrea sa stea, mai nou doarme asa.
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Originally posted by Polixeni[/i]