Bebei de martie - aprilie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 29
Catrinel_17 spune:
MARIANA,
daaa, citisem, cum sa nu! Dar am crezut ca te referi la dovleac, nu la zucchini. Ca la zucchini, io vad numai niste quasi-samburi moi, albi.. si n-am stiut daca sa scot miezul ala sau nu, ca simburii parca nici nu-s separati bine de miez.
Oana a facut si febra, are 38,5. Macar a papat bine azi dimineata, am reusit sa ii desfund nasul inainte de masa, cat de cat. Folosesc pompitza aia (batista bblushului) dar, trag cu gura, ca are un fel de opritor... si picaturi de eucalipt puse indirect, pe o chestie de la pat. Mergem azi la medic.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
roxivan spune:
Neata!!
Noi suntem bine acum (am luat 8 zile anitibiotic Sumetrolim), nu mai avem rosu in gat. Nu stiu ce sa mai zic, am mai vorbit si cu alte mamici in parc si toti bebeii au probleme cu gatul..In ceea ce priveste diversificarea, noi papam numai suculet de morcovel cu biberonul si de azi incepem si cu merele.
Micaalsa,am vazut pozele cu Iulia, sa va traiasca!
Ma cheama datoria!! Darius e cam miorlait, doctora zice sa ii iese un dintisor.
Va pupam!
Roxi si Darius-Mihai
honeypuma spune:
Am facut si noi vaccinul. sper acum sa nu faca febra. a plans fff putin, mai putin decat la cel de la 2 luni. Eric are 9 kg cu un body si un pampers ''proaspat'' pe el, are 67 cm si in rest totul e bine. Mi s-a spus sa am grija cand incep diversificarea sa nu ii dau fainoase de nici un fel...dar, la cat de pofticios e Eric, cred ca o sa incep diversificarea cand i-oi face pachetelul pt la scoala ca atunci sigur nu pot sa ii dau tzatza la el 
gabi_fer spune:
Mariana 1976 mai incearca acum sa vezi pozele dc nu merge te rog sa ma anunti!http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/album?.dir=3fa9re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
ANDREEA GEORGIANA spune:
La multi ani Bianca,Isabella,Eva,AliceMihaela,,Tudor,Keane!Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!
Mariana,uite niste nume care-mi plac mie:Milena,Miruna,Medeea,Mateea.La nume de baieti nu ma pot gandi acum...
burtica!
Catrinuta,Mariuca ta,adica Atomel este dementiala!Pai daca de pe acum sta in picioare,ce va face la un an?Rebus?
Catrinel,ma doare sufletul ca ti-e Onuta bolnavioara.S-ar putea sa fie tot niste reactii ciudate de la dintisori;am auzit ca se mai intampla,desi nu prea este logic...
ciuful si pe mami!
Polixeni,eu nu ti-as recomanda sa-l hranesti in brate,nici daca este cuminte si potolit(lucru total necunoscut noua!).Thea papa in carutul ridicat putin si priponita bine in centuri.Doar papa solida ca lapticul/sucul...se servesc pe genunchii lui mami sau tati,dupa caz.
Alinaalex,e bine si nu prea sa o scot in curte.Uneori este mai liniste in parc decat la noi,unde zilnic se mai renoveaza cate ceva prin vecini,deci e zgomot maxim si praf cat cuprinde.Dar in principiu e OK.
Am inceput sa papam pure de legume cu carnita de pui si ne place tare mult lingurita.Ieri masa a durat 30 de minute(un castronel) iar azi 20.Mi-au luat socrii mei un robot(impropriu spus,dar ma rog) din Germania,Privileg,care face un super pure in 30 de secunde si nu folosesc decat o tija metalica cu cutite.Am vazut ca exista si in catalogul Quelle,deci se poate comanda si in Romania.Asta asa,ca tot ma plangeam ca vreau un blender cat mai simplu.
Tot ieri am papat si suc de pere...cu lingurita(100 de ml),ca e mai cool.Mai aveam putin si terminam gustarea de ora 10 cu 10 minute inainte de masa de pranz.
In rest suntem bine,adica pe linia de plutire,tot ne trezim noaptea din cauza pardalnicei de suzete dar de 2 zile,din fericire, este treaba lui tati-cel-bun-si mult-ajutator.
Noua jucarie...in top este una de la Chicco,cu butoane si un ecran care se lumineaza in diverse culori,in functie de butonul pe care apesi.Tot in functie de asta sunt diverse melodii,inclusiv sunete din natura(greieri,broaste care fac precum porcii...).Asadar,de cand am spanzurat jucaria pe patut.Thea este numai cu ochii/picioarele/mainile/gura pe ea,provocand zgomote.Dar tace,rade sau vorbeste,deci noi suntem multumiti.
Duminica seara am facut baita mai tarziu,am hranit-o,statea cuminte in patut iar tati m-a invitat la dans la lumina...lampii ei de veghe,pe una din melodiile jucariei ei(aleasa de copil,of course).Ce-am fost si ce-am ajuns... .Evident,am ras ca dementii de situatie,dar am dansat in mijlocul camerei ei...pe bune!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Catrinel_17 spune:
ANDREEA, ce mi-a placut faza cu rebusu’ - Mariuca la un an va face saritura cu prajina ![]()
La medic nu ne-a dat decat picaturi pt nas, a zis ca trece in 72 de ore. S-a uitat in gat (putiiin rosu), plamanii Ok, urechile OK. De la 38,5 azi dimineata, a avut acuma 37.4. Azi dimineata la febra aia de 38+, radea cu gura pana la urechi... tot timpul a fost super-binedispusa. Aaa, si a zis sa inalt salteaua de la pat, sa pun un dosar din ala de carton gros dedesubt, sa iasa mucii cu succes ![]()
Ia zi mai pe larg despre robotul cela... cum se cheama ezact? Sa arunc un ochi, poate-mi place![]()
Cool cu linguritza, BRAVO!!!
HONEYPUMA, asa zici cu diversificarea
o incepi cu un steak ![]()
Na, ca s-a trezit Oana. Mai scriu diseara, sper
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA
1.Catrinuta,Mariuca ta,adica Atomel este dementiala!Pai daca de pe acum sta in picioare,ce va face la un an?Rebus?
2.Am inceput sa papam pure de legume cu carnita de pui si ne place tare mult lingurita.Ieri masa a durat 30 de minute(un castronel) iar azi 20...Tot ieri am papat si suc de pere...cu lingurita(100 de ml),ca e mai cool.
Multumesc, Andreea, multumesc pentru aprecierile la adresa inteligentei Mariucai...nu ar fi exclus, ca toata gravidia am dezlegat rebus
Si tu vrei sa ma bagi in spitalul de boli nervoase????? vrei sa spui ca papa un castronel intreg la linguritza???? si 100 de suc?????brava ei...noi cu putin noroc mancam cateva linguritze....dar ne laudam cu cei 270 de ml ce supa crema si vreo 40 de lapte...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze _
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by mariana_1976
Grasimile animale nu se recomanda aici.De aceea se prefera uleiul.Cit despre ficatei,nu avem voie sa le dam pina la 1-2 ani.Ai mei nu au pus gura niciodata pe ei,nici sotul,asa ca nici eu n-am mai mincat de foarte multi ani...
Upsssss azi i-am dat deja un pic de unt (desi mi s-a zis sa ii dau ulei de floarea-soarelui ca ala de masline e prea gras...eu as fi vrut sa ii dau din cel presat la rece)...dar doctora mi-a zis sa ii fac branzica,calcica din lapte de vaca...eu ma apucasem sa ii fac din lapticul ei pt ca imi era mai la indemana, dar are un gust cam fad...
Si fara ficatei de puiiiiiiiiiiiiii?????????????de ce????????????????

au foarte mult fier, iar mie imi plac la nebunie...nu vreau sa fie ca tati al ei si ca unchi si matusile care numai cand aud de ficatei ii apuca anumite stari....Si peshte de cand si de care....ca si ala e super bun pentru creier si oase...
Apropo, cica untura de peste e recomandata la proapetele mamici...in special le mai calmeaza nevrozeala, le mai "vitalizeaza"...asa ca am inceput sa iau...sper sa nu imi faca si pofta de mancare

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze _
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
mariana_1976 spune:
Catrinutza,ei acum n-o fi bai asa putin de gust...![]()
Fetelor am deschis un capitol nou.
Va rog frumos sa postati AICI
Mariana
12+
mama de Monica, Matei si Markus
adar spune:
ANDREEA ...

SUNTETI DEMENTIALI ....

adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''