Bebei de martie - aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Andreea Georgiana..am notat supica :)..suna f binee si sanatos,o sa fac si eu cat de iute, numai ca eu caut legume organice, si sunt cam rare si nu o sa pun sfecla :)
Pupppppppppppppppppppppppppp lumea
O..era sa uit .. Catrinutzoooo nu pot sa cred ce iti face Mariucul asta scump, mai ales ca e deodata cu al meu...d'poi..la noi tare greu e curuletul...nu ne intoarcem numai pe parti..si cam atat, de mergem in vizita in Ro..iti invadam patutul...ca precis e magic :)
puppppppppppppppp din nou..si LA MULTI ANI SANATOSI SI FRUMOSI LA TOTI PRICULICII SARBATORITI ZILELE ASTEA!!!!

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Biuta acelasi lucru se scrie si la suedezi despre nitratii din legumele enumerate de tine.

Catrinel Markus a avut 72 de cm la 6 luni dar s-a nascut cu doar 50 asa ca la inaltime o semana cu tati (sper).
La greutate insa este sub media suedeza.Pe graficul individual insa se afla cind la putin sub O.

Despre zucchini eu nu i-am dat niciodata vreo leguma sau fructa cu simburi.Asadar la dovlecei le scot miezul -ca sa ma exprim asa,mai direct.

Andreea Georgiana ce n-as da si eu sa pape Markus supita, daŽuite ca l-am obisnuit cu piureuri de la inceputul inceputului si acum ii curge supita pe babetica de nu are treaba.

Marti ma duc la doctor la control pentru translucenta nucala si ecografie.Sa-mi tineti pumnii!

Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Multumimi ptr urarile de la multi ani!
Ptr mine a fost o saptamana f ocupata, ma bucur ca s-a terminat.Am fost la mare, iar acolo am primit tel de la sefa mea ca vrea o lucrare mai devreme cu o saptamana. Asa ca am venit acasa si m-am apucat de treaba, si ziua si noapte. Am dormit cate 2-3 h pe noapte dar acum este bine ca s-a terminat.Alexutu a stat mai mult cu mama care si-a facut curaj ieri si i-a dat putina banana cu piersica. I-au placut, mentionez ca el mananca numai san. Sambata noi am fost la o nunta iar el a stat cuminte acasa cu bunica si a facut nani. Mami a plecat la nunta la ora 23 si s-a intors la 5.In tot acest timp el a dormit. Deci in acest weekwnd baiatul meu a fact 2 lucruri noi.A mancat piersicuta cu banana si a dormit fara mami lui acasa.
Am sa incerc sa pun p[oze de la mare. Sper sa reusesc!
Va pup!
Noapte buna!
La multi ani ptr toti bebeii!

Gabita si bebe Alexandru-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Poze mare bebe Alexandru Sper ca se vor vedea! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/album?.dir=3fa9re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Gabita si bebe Alexandru-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Mariana draga, tinem pumnii, neaparat..ca stiu ca ti-e un pic fricutza..Piscudelul meu..nu prea doarme nici amu noaptea, o dormit cateva nopti..sa nu zica ca nu mi-o aratat cum ii..si gata..se scoala pe la 3-4..papa..si doarme iara..de nu il apuca veselia ca azi noapte..inca nu ma duc la lucru..da..tot obo sunt de imi sar capacele.nu stiu cum rezisti tu..sa pui poza sa vedem cat de mare e burtica..
Pup gascutzaaaaaaaaaa..iaraaaaaaaaaa

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupim si noi poporul de mamici si bebici.Noi tot prin zona deocamdata.In septembrie pe 8 plecam pentru 12 zile in Florida.Pana atunci avem programat un vaccin pe 6 septembrie.Intre timp Rudy se chinuie si ma chinuie putintel,cred ca-i iesw dintii caci e mai iritabil si duce tot la gura,iar cand il tin in brate ma musca de umer cu gingiile.E un haios.Are 8.4 kile si 68 de cm.

Laura Ioana, vacanta placuta si sa se lase cu o veste buna!
Catrinel,e dulce foc Oana
BIUTA,MULTUMIM DE INFORMATIE.Eu nu mai am timp de citit ,dar lasa ca in 25 septembrie vine maica-mea si sta pana in martie,si...recuperez!
Mariana1976,ce nume aveti pe lista pentru urmatorul bebe?Michael sau Melinda?Am observat ca toti pruncii vostrii au nume care incep cu M.A fost cu intentie sau asa s-a intamplat?Poate imi faci o nora
Mica alsa,vizionat pozicile.Ai o mandrete de fata.Ptiu sa n-o deochi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

La multi ani sarbatoritilr de zilele astea, sa cresca mari, sanatosi, voiosi:
Ionut-Alexandru -- Gabi_fer

Andreea Giulia - - Luizax
baietel - - Gabriela Ferfelea
Ioana Timeea - - Val77
Mihai Dan - - Batentian Dana
Markus Erik -- Diana Forisch
Cristian - Alorea16

Bianca - - Nicolle27
Keane Peter -- AlinaMizzi
Isabella Maria -- Zuzilici
Eva Maria - - Ciuf
Mihaela - - Olgutta
Tudor-Andrei - - Corinag

Alice-Miruna - - Kit

Ce mai faceti, fetelor? Ca eu..m-am saturat si de caldura, mai bine zis de vara asta si de diversificare (bine zicea cine zicea ca ce usor era cu biberonul..si nu stiu de ce, mi-am facut un scop de ora 10, respectiv 13-14 ca bebe sa manance tot si repede)si de husband (care cica vrea painea in nu stiu de cos anume si cand ii spun ca nu pot sa dorm zice ca asa ceva nu exista de-mi vine sa pe el, nu pe mine)..
Mariana-Markus are 8 kg aproape si nu e in standardele suedeze? Pai eu stiu ca ei sunt un neam de Guliveri, oarecum, dar..mie personal mi se pare foarte bine, nu bine.Si are si 4 mese..by the way, cum ati reusit sa distantati mesele? Sau au mancat ei din ce in ce mai mult si mai rar? Ca Ana tot 6 mese are, de fapt asa a avut dintotdeauna.
Catrinel, si Oana mi se pare bine, de fapt si medicul s-a declarat multumit, nu?
Asta si gandindu-ma ca Ana are 5750g la 5 luni si o saptamana. Bine, ea s-a nascut si cu 2600g, dar oricum e sub standardele romanesti cu cel putin 500g.
Deocamdata atat, va mai citesc si va mai scriu pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Salutare tuturor,
In primul rand va servesc cu frappe ..asta asa ca sa ne mai racorim la 43 de grade cate avem aici....Ieri am fost la plaja si pt prima oara i-am facut baie si piticului si ce i-a mai placuuuuuuttt si ce mai chiuieli si tzipete (ca tot ziceati cum tipa minunile acum).De-abia astept sa mai mergem dar sa mai treaca caldura asta infernala.
Am fost si la pediatru si Tzontzonel a ajuns la 7,400kg si 67cm.SI VESTE MARE :DIN 25 INCEPEM SI NOI CU CREMA DE VANILIE!!! Dupa care dupa o saptamana incepem cu crema de fructe facuta din mar si para.Apoi continuam cu supa.He heee incet-incet intram si noi in randul lumii.

SI acum sa felicitam toti sarbatoritii si toate sarbatoritele zilelor aceastea in care am lipsit!!voua!!:
TUDOR (EMII2)(pt data de 18)

IONUT-ALEXANDRU (GABI-FER pt data de 19)
ANDREEA GIULIA (LUIZAX)
BAIETEL- (GABRIELA FERFELEA)
IOANA TIMEEA (VAL77)
MIHAI DAN (BATENTIAN DANA)
MARKUS ERIK (DIANA FORISCH)
CRISTIAN (ALOREA16)

BIANCA(NICOLLE27)-(pt data de 21)
KEANE PETER (ALINAMIZZI)
ISABELLA MARIA(ZUZILICI)
EVA MARIA (CIUF)
MIHAELA (OLGUTTA)
TUDOR ANDREI (CORINAG)

Am vazut si pozele voastre..vai ce frumosi sunt copilashii...care mai de care mai frumos si mai hazliu!! mama pe ei!!!

Fetele cu experienta intr-ale diversificarii...e greu pt prima oara cu papica la bebei??Eu nu am scaun pt hranit bebeul...trebuie sa-mi iau sau pot sa-i dau si asa din brate?

noastre:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=14dfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Si acum sa va povestesc despre diverdificarea la greci.Deci conform pediatrului meu,diversificarea se incepe la 5 luni introducand crema de vanilie (NOY-NOY,NUTRICIA,NESTLE etc).Se inlocuieste masa de pe la ora 6-7 dupa-masa cu crema de vanilie.Apoi dupa 1 sapt.se introduce crema de fructe (se incepe cu para si mar) la masa de pe la ora 10-11. In sapt a 3 a de la inceperea diversificarii se introduce si supa de legume (pe la ora 2-3 la pranz).Iar in sapt.a 4 a a diversificarii de introduc si 50gr.de carne.De cand se incepe diversificarea se schimba si laptele(de la nr.1 se trece la nr.2).
Supa de legume contine:
2 cartofi mici
2 morcovi mici
3-4 diferite verdeturi (spaancul numai dupa luna a 8 a)
1 dovlecel
2 linguri de ulei de masline

Dupa varsta de 1 an se introduc rosiile, lintea (tot ce e bob-fasole,mazare etc toate f bine fierte),portocala (fie sub forma de suc fie sub forma de crema de fructe),galbenus de ou (f bine fiert-aprox.10 min. pt a nu lua salmonela).Oul se va da de 2 ori pe sapt inainte de crema de fructe,iar in ziua respectiva nu se va da peste.La inceput vom da 1 lingurita de ou si in caz ca nu apar eczeme,data urmatoare se va da intreg galbenusul si putin albus si apoi intreg oul.
Pestele trebuie sa fie fara grasimi,alb,si fara oase si se da 1 data pe sapt.
Cam atat deocamdata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Buna ziua tuturor. In primul rand spunem si noi La multe lunutze tuturor sarbatoritilor si le dorim multa sanatate si tot binele din lume.

Desi suntem puturosi si nu scriem, va citim de cate ori avem timp. Noi suntem bine. Avem 8500 gr...poate si mai mult ca ultima data ne-am cantarit acum 2 saptamani...aflam maine mai exact cand mergem la vaccinul de 4 luni. Papam in continuare numai san la cerere. Degeaba incerc sa ii dau sucuri ca le scuipa si se stramba de parca ii dau rahat...nu stiu ce ne-om face noi cand va trebui sa incepem diversificarea....

Va pupam pe toate si pe toti

Laura si Eric (17 aprilie 2006)

Mergi la inceput