Bebei de martie - aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Fetele anuntam ca in sfarsit am cumparat si noi scaunelul de masina... am luat unul de la Neonato - Monza...bine ca e omologat si mi se pare safe...si bineinteles ca l-am laut in culoarea preferata a super-atomixului Mariuca: portocaliu...acum sa vedem cat dureaza incantarea ei...

catrinutza - mamicutza ... de mariuci varsta Mariucului (28 februarie 2006)

Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by dea0277

1)...sa incerc sa ii dau si ei o lingurita, dar crezi tu ca e fraiera /...nuuuuu .... tot pe a mea o vrea
2)Mai fetelor, dar copilasii vostrii dulci au asa de mult par ... Mia a mea este chelios inca si cred ca va fi blonda cu ochii albastrii pina la urma.

1) M-am gandit si eu sa ii dau si ei o linguritza, pt ca pe a mea o smulge din mana si si-o baga ea singura si o linge pe toate partile. Dar m-am gandit : ce bun???? nu ar mai avea loc de cele doua maini si un picior care stau concomitent cu linguritza in gura

2)Tu ai vazut-o pe Mariuca????? ti se pare ca ii prisoseste??? nici parul nu ii creste la cat zglobirol are in ea

catrinutza - mamicutza ... de mariuci varsta Mariucului (28 februarie 2006)

Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Catrinutza,sa "il purtati" sanatosi!(pe scaunelu´)
Printr-o intimplare norocoasa am dat acum o saptamina de scaunelul lui Matei si daca creste in inaltime in ritmul asta,Markus il va folosi intr-o luna doua.

Catrinel cind sunt la serviciu mama il hraneste pe Markus de 3 ori pe zi iar cind vin acasa ii dau eu masa de seara fie cereale,fie piureu de fructe,fie iaurt de bebelus.
Pina acum am folosit: cartofi,dovlecei,morcovi,banane,piersici,iaurt de bebelus(asta e favoritul lui),pepene,pere,mere,conopida,broccoli,orez,porumb,afine,coacaze,carnita de pui,pastirnac,batate,zmeura,mure,merisor.Mai incolo as dori sa incerc si fructe mai "exotice" gen mango,passion si pe la 8 luni chiar peste,ou si macaroane integrale.

Deocamdata mi se pare ca maninca cam putin la o singura masa,cam 50 de grame,in timp ce alti copii infuleca cu usurinta 100-150g.(dar al meu are 4 mese).De asta ii dau mai multe mese,ceea ce inseamna defapt 2 mese obisnuite pentru bebei de virsta lui.

Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Uit sa scriu ca am un copil tare slabut,la 6 luni avea doar 7930 g.Dupa cum "evolueaza" nu trece cu mult de 10 kg la un an...
Asa incit sa nu va stresati, eu am renuntat demult la gindul de a avea un bebe mai pe "masura suedeza",nici unul pina acum n-a avut 10kg la 1 an...

Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MARIANA, si cum faci piureutzele? eu am facut din cartof (fiert si pasat) cu morcov (fiert si pasat). acuma vreau sa trec la zucchini. am curatat coaja, am taiat bucatzele si am fiert si pasat. N-are nici un gust, io una n-as manca! (oare trebuia sa curatz ceva samburi?? habar n-am...)

Nu stiu ce sa zic, Oana are 6300 la 5 luni fara o saptamana, la 6 luni va avea probabil 6800... 8 kg nu mi se pare putin la 6 luni! cum e inaltzimea?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Ma incumet si eu sa scriu cateva randuri ca tare lenese am fost in ultima vreme. Si pe noi ne chinuie dintisorii, ca pe majoritatea bebeilor de pe-aici, asa ca ne puteti vedea aici ce scandal stim sa facem. Tot pe burtica am sta toata ziua si ne mai vine si sa mergem taras ... dar ne e cam greu fundicu si nu ni-l putem ridica. Uitati ce sunculite avem aici; toata lumea ma intreaba ce mananca fata mea, eu bineinteles raspund: carnat si slanina .
O mai nerveaza tati asta ca-i face prea multe poze si-i arunca mutrita asta dar tot ea-i vine de hac si-l oboseste de saracul capituleaza inaintea copilei.
In rest, nu mai stim cu ce sa ne jucam ca ne plictisim repede, ba luam asta, sau asta, sau centrul de activitate , sau salteluta muzicala.
Gata ca v-am zapacit de tot cu atatea poze. Parul nici noua nu vrea sa ne creasca, suntem tot chelbosi, dar lasa ca se face el odata frumos si cret (sper ). Tati a fost blond si cret cand a fost mic si iata ce negroteu albanez a ajuns , asa ca asteptam sa vedem noi cum vom iesi. I-am facut si eu supita Andreei si i-a placut la pitica , ba mi-a tras si-un plans ca nu i-am dat mai mult. Mai papacim cate-un pic de suc de morcov cu pepene galben, ca asta ne place iarasi tare mult si mai nou si cate-un pic de ceai, dar in rest tot de la sursa . Cam atatea despre noi, am scris in fuga si scuze ca n-am raspuns la fiecare dar sa stiti ca v-am citit si v-am admirat pozicile. Va pupacim si speram sa mai scriem cate cava cat de curand.
Bineinteles ca scriu dupa Catrinel, doara asa ne e programul la mamicile cu bebei nascuti in aceeasi zi si luna. ne bucuram ca ati trecut cu bine peste vaccin, si noi tot asa ne-am comportat ... impecabil.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

La multi ani Ionut Alexandru,Andreea Giulia,Ioana Timeea,Mihai Dan,Markus Erik,Cristian(Alorea)!Sa cresteti mari si sanatosi!

Catrinel,iti mananc Onuta!Ca pe a mea o papa toata si tare seamana una cu cealalta.Si Thea iese...din starea de poza in momentul in care vede aparatul ori camera si noi stam ca tampitii si ne prostim in fata ei,doar-doar rade(sau revine la ce facea) iarasi.
Tot cam 6200-6300 trebuie sa cantarim.Vineri n-am mai avut timp de asta,asa ca asteptam pana vinerea viitoare(cantarirea musai se face vinerea).Asa ca nici mie nu mi se pare Markus al Marianei micut.
Cat despre pure,ce sa zic,eu ii pasez cartof,morcov(putin,ca si asa e constipata),telina,patrunjel,pastarnac,dovlecel,ardei rosu,sfecla rosie,adica tot ce e in supita si de maine adaug si carnita.

Noe cred ca si noi vom papa curand para,chiar daca cica e prea devreme.Astept sa ne revedem.Pupa Bia!

Am termninat prima runda de petreceri(numai chef de asta n-avem!!!) si tare greu imi este fara Thea.Am crezut ca mor ieri cand,in premiera,bona ei a stat cu ea si a dus-o in parc(Carol),unde au stat vreo 4 ore.Fara mobil,deci fara ca noi sa putem afla daca sunt in regula.Trebuie sa-i luam asadar telefon.Am gasit-o in regula dar in momentul in care m-a vazut a ras in hohote iar eu...am plans de bucuria revederii.Oare m-am dereglat de tot sau e in regula sa reactionez asa?

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Micaalsa,se pare ca am scris in acelasi timp.Ma bucur ca va place supita!Este o dulce Iulia ta si e prima fetita(sau singura ce-mi vine in minte)care nu seamana cu tati al ei ci cu mami.Si observ ca aveti si voi frichinei...

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Da Andreea, seamana cu mine acum desi de regula fetele seamana cu tatii. Cat am stat in maternitate era leit taica-so, cum am adus-o acasa s-a dat dupa mine . Dar cine stie, poate sa se mai schimbe.
Apropo de supita, tu fierbi si sfecla in ea sau doar o adaugi la sfarsit si o scoti afara?

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Dragele mele, foarte pe scurt..ca sa nu ma simt aiurea ca stiu si nu scriu..am citit in mai multe carti, sfecla si spanacul contin nitrati, care, pana la un an, nu sunt recomandati...aveti grija va rog, mai scria ca se poate da,putin, foarte prospat..dar nu se da, in nici intr-un caz, a doua zi..sper sa nu va suparati pe mine, da mai bine stim, si ne ferim un pic.
Pup toate mamicile cu gomboteii dulci!!

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput