Bebei de martie - aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Catrinel, tare faza ... cred ca a inceput sa se miste prea mult si nu sta locului ca inainte si de aceea a inceput sa mai dea si pe afara.
Noe, parca tu sugerasei sa incerc sa ii dau si ei o lingurita, dar crezi tu ca e fraiera /...nuuuuu .... tot pe a mea o vrea si ii da drumul la cealalta ... Acum am zapacit-o ca nu ii mai dau cu mina mea dreapta ci cu stinga ... :)) Inca nu s-a prins care este smenul ... sa vedem cit tine .
Mai fetelor, dar copilasii vostrii dulci au asa de mult par ... Mia a mea este chelios inca si cred ca va fi blonda cu ochii albastrii pina la urma.
Am pus poze in contul comun ...
va pup

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Am mai pus 3 poze, acuma asta e poza mea preferata
Nici asta cu skufia nu e rea, iar aici puteti vedea ce mutra trage fimea cind ma vede cu aparatul de fotografiat. De unde inainte cu 3 secunde rinjea cu gura pina la urechi, dupa ce ma vede cu aparatul, trage mutra respectiva. Hmmm...

CRISTINA, io ii citesc lui husband din carte cind se baga in dus! Nu are scapare!! captive audience, vorba aia

MONICA, las ca nici Austria nu e departe. Nu asa departe Poza aia era pt alta Monica draga noua, care ne-a facut cadou salopetzica aia.

ANDREEA, ai prins-o bine pe Thea cu supitza!! cit cantareste acuma?

DEA, nici Oana nu are cine stie ce freza... creste, las ca va fi motz de taiat!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare!
Azi am fost la doctor si se pare ca tot mai avem rosu in gat. Trebuie sa-i mai dau lu fiu-miu inca 4 zile antibiotic( in total 8 zile).
Andreea-Georgiana de multa vreme am vrut sa cumpar si eu biberoane de la Avent, dar cand am intrebat farmacista daca sunt bune a zis ca nu stie ca nu prea se vand. O sa iau si eu sa vad cum sunt.
Aalina2003, Darius tipa si vorbeste din ce in ce mai mult. O vecina care l-a auzit tipand (nu de foame sau de sete) tot imi zicea ca poate are vreo problema. Da' de unde, copilu tipa ca se simtea bine si cred ca ii place sa se si auda. Ce sa mai zic, de oglinda(ii place sa stea sa se vada)!!!
Noe, bravo! "Cine se scoala de dimineata departe ajunge".

Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Catrinel 17,super pozele. Tare dragalasa e Oana! Pun acum in albumul meu o poza cu Darius azi cand i-am facut o poza. Sa vezi ce fata!!El de obicei se uita la camera si char pare incantat cand e filmat sau pozat.
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Noe inca nu am plecat in antalya! La sfarsitul saptamanii viitoare (sambata) si stam pana in cealalta sambata.

Poze Laura

Mergi la inceput

Roxi, sa mor io, bestiale pozele, amandoua!!

Laura, distractie placuta in vacanta! sa va simtiti bine, pacat ca nu e perioada buna, dar veniti cu forte proaspete, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Laura_Ioana sa aveti un concediu de vis si...poate va intoarceti de acolo cu vestile pe care le asteptam de la voi!

Aalina2003 noi stam ceva mai la nord de Helsingborg.Daa,Markus are 4 mese pe zi,da nimeni nu intreaba CIT ANUME serveste cavalerul nostru la mese...Din pacate nici 100 de grame la fiecare masa,asa ca lapte bea ziua cam 4 biberoane de 150-200 g.

Catrinel super bestiale pozicile cu Oana!Si mie-mi place cel mai mult cea cu bluzita rosie!

Monica ce pacat ca nu are "training" in Suedia!DaŽlasa ca va fi foarte interesant pentru toata familia si Austria presupun!

Adar felicitari pentru supica! Al meu n-a gustat inca asa ceva ca astia o tin mortisca e mai bine sa-i dam piureul fiindca cica mai nutritiv!

Catrinutza,am vazut filmuletele, cum sa nu!Tare frumos mai maninca fetita ta!

Andreea-Georgiana eu cu 3 copii ma descurc fiindca cei doi mari ii iau acasa doar cind termin si eu serviciu(saracii de ei stau mai mult pe la gradi,sc si clubulete de activitati extrascolare).Pe Markus il ingrijeste mama de cind s-a instalat la noi,apoi cind ea pleaca va veni soacra care locuieste in alta localitate decit noi.Asa ca...am trei copii doar seara si noaptea,din pacate...
Tocmai citeam pe Dc despre o familie cu 16 copii in USA!Pe forum la noi sunt multe mamici cu 3 copii,ba am vazut si pe cineva cu 4 si chiar 5!!

Aoleu e 11 jumate,ma duc si eu sa vad un film ca de altceva nu mai sunt buna la ora asta...
Sa aveti toate un weekend super

Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE AU IMPLINIT LUNISOARELE in zilele de:

16:
Maia si Stefana - - Doublemom
Anna-Lia - - CAT
Andreea - - Maria28
Nicholas Stefanos - - Polixeni
Lara - - Elvie
17:
Ana-Maria - - Tcelen
Madalina - - Loriana27
Tudor Bogdan - - Cameliada
Stefania si Maria - - Adibal
Eric Ionut, - - Honeypuma
18:
Tudor - Emii2
19:
Ionut-Alexandru -- Gabi_fer

Aoleu ce mari s-au facut!Nici nu-mi vine sa cred ca in sept-oct majoritatea fac 6 luni!

Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Neatzaaa!

MARIANA, si ce daca papa cite 100 ml, daca papa mancare solida? Ok, pai cum arata meniul?

Stie careva un dressing misto cu iaurt pt salata?

la multi ani Ionut al lui gabi_fer!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Catrinel ....super pozele, dar si mi-a mia placut cel mai mult cea cu bluzita rosie...bine ca e rosie ca sa nu o deoche nimeni...si bine ca a stat la pozat, ca a mea daca ar simti mai mult de 2 secunde ceva pe fatza, ar fi al 5-lea razboi mondial...dar noi radem cand vedem aparatul foto

Mariana mabucur ca iti place filmuletul in care ea papa...e de fapt prima ei masa, pe vremea cand nu stia ce a izbit-o ca de a doua zi a inceput razbelu mariuco-linguro-mamica crizata...

Laura
pupam fata si spor la lucru

catrinutza - mamicutza ... de mariuci varsta Mariucului (28 februarie 2006)

Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput