Bebei de martie - aprilie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 24
ANDREEA GEORGIANA spune:
Catrinuta supita o papa din bibe.Unul cu tetina in forma de stea(pt. crema,de la Chicco)) si unul cu tetina reglabila(pt. zeama,de la Avent).Mai nou,a facut o pasiune pt. biberoanele de la Avent.Aveam 2 primite odata cu sterilizatorul si i-am dat din intamplare sa pape din ele.Si s-a indragostit.Ieri i le-am luat pe cele mari,cu tetine cu flux reglabil si brusc a papat 270 de ml in 4 minute(in loc de 20,cu cele vechi).
MP,in Austria sper ca veti avea acces la Internet!
Ardeiasul si Vladoiasul
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
cristina30 spune:
Buna ziua la toata lumea....
noi sau mai bine zis suntem buimaci.... zilele noastre sunt 24 din 24 pentru ca Magnus mananca si noaptea san, dar des de tot... cam la 3 ore sau mai des... 19 wochen wachstumschub??!, perioada de crestere de la 19 saptamani poate.
Catrinel e faina cartea, nu? eu tot ma cert cu husbandu ca nu vrea sa o citeasca....
Toate cele bune.
Cum sa-l fac pe cel mic sa mai bea si el lapte din sticla...of, of.. avem totul de la Avent sticle si i-am luat si cana de baut apa sau sucuri, cana ajutatoare dar tot nu prea vrea.. la mine e baza.
La amiaza mananca din borcanel,HIPP, si seara ii mai dau acum putin brei.
Cristina
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Si cu sucul de mar stiu eu ca pana la 50 ml pe zi, asa ca e plauzibil si cu ala de morcovi.
Chestia e ca eu ii dau amestecat 60 de ml....si eu ma gandeam ca de fapt a vrut sa spuna sa nu depasesc 60 de numai de morcov, nu combinatia...oricum eu mai scap si cate 70 si cate 80, in general cel de mar e mai mult...
Andreea pai daca ii dau supa cu bibe si mie imi ia 200 daca o las, insa eu vreau sa invete cu linguritza...de cand ii dau numai cu linguritza, bea numai 10-15 linguritza...nu as mai vrea sa ii dau cu bibe pt ca iar afla ca se poate primi mancarea si asa si refuza linguritza....o mai las un pic si daca nu crestem nr de linguritze, o sa ii dau la bibe restul; oricum nu ma las....
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze _
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
roxivan spune:
Salutare!!
Abia am reusit sa intru si eu acum. Pana la ora asta am avut o activitate....La 7 m-am apucat de calcat si m-a prins si caldura calcand. Mai, fetelor, voi cum procedati, mai , cu calcatul pe vremea asta?
Mari78, multumesc pentru raspuns. Am uitat sa te intreb cam cat costa scaunelul de masina.
Catrinel 17, Darius e blondut, dar cred ca atunci cand o sa mai creasca o sa i se inchida paru, ca si eu tot asa eram cand eram mica.
Adar si noi am inceput sa "vorbim". Se nimereste tot timpul sa plecam in oras si Darius sa aiba chef de vorba. Toata lumea imi zice ca o sa fie un vorbaret si jumatate
. Foarte bine ca are cu cine semana!!!

aalina2003 spune:
De apucat de par si Ana apuca (tare, chiar), dar de cateva zile are o noua pasiune: tzipa..foarte tare, uneori.Cred ca ii place sa se auda, Tzipa si in patutz, si in curte, dar cred ca nu va inchipuiti cat de tare.Poate mai tzipa si altii? Si cu apucatul de par: dupa ce ca imi cade parul (gasesc par si pe tetina uneori, cum mai e cu sterilizarea nu stiu..)ma trage si ea cu nadejde chiar si ramane cu mana plina..bleah!..Parca v-am auzit pe cateva dintre voi ca aveati problema asta cu cazutul parului..s-a rezolvat? Cum? Revalidul ajuta?
Qamar spune:
salutare!
uite ca azi mi-am schimbat programul-daca m-ar si tine..- la 7juma azi dimineata eram la plimbare, pe urma la chiatza Vitan la shopping de prospaturi, si in parc, pana pe la 10 jumate cand a dat soarele ala mare..frumos, n-am ce zice, acu Bia mi-a adormit pe Atomic
dupa un biberon de suc de pere...
Andreea, am vizionat poze de prin deplasari:super! si eu tot asa am artilerie grea cand mananca Bia mai ales la pranz, ca sa fiu acoperita pe toate fronturile
azi i-am facut suc de pere si i-a placut tare mult, pe dupa masa incercam ceva legume pure...Distractie placuta maine!
roxi, super poze, super bebe!
stii cum ma descurc eu cu calcatul?..calc...foarte rar, extrem de rar si numai cand e musai; Biei ii calcam hainutele pana la 2 luni, acum i le calc doar pe cele care se sifoneaza , rochitze de ex; iar ale noastre- nu prea ne purtam la patru ace![]()
Ada, Maia a papat supa la 2 noaptea?
ma astepti la gara?ca s-ar putea sa dau o 'fuga' pana in hunedoara weekendu viitor cu puradela cu tot, sa stam o saptamana la ai mei...
Catrinel, am vizionat ultimele noutati by Oana, inca suntem in fan-club!
-si ne plac si giucariile f mult..A, apropo, ich wachse auch, daca ma intelegi...
![]()
Catrinutza, ce cool, si Bia adora sa fie dansata, insa in special de Dr
deh, eu sunt aia cu mancarea...Apropo de suc de mar/morcov- eu mar ii dau cat vrea, insa la morcov am un pic de grija, stiu ca multi nu il recomanda din cauza nitritilor si ca ar fi alergogen;nu stiu daca e asa, da' stii cum e aia, fum fara foc nu iese...asa ca mai bine ii dau suc de mere, de pere , de prune, sau combinatii de la Hipp..au niste sucuri f bune pentru cazuri de urgenta
Laura, ce simpatic e marinarul tau!!!cum fu in Antalya?
-nu mai stiu nimic de Tina/David..dar cred ca sunt ok
Monicule......spor la munci si nu mai zic nimic ca iar ma apuca
pt ca plecati..Pupam Mateiasul...
aalina, si Bia tipa de vreo 2 saptamani si eu sunt topita dupa ea...tip si eu cot la cot, ca se distreaza
; si eu.."pierd par"...asa ca il tin mai mult prins ..
fetele noi, daca vreti, treceti-va si voi la semnatura numele bebelului si data nasterii, ca sa stim despre cine vorbim
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
catrinutza spune:
Alina...stai linistita cu prinsul de par...cand suntem in pat si vrea sa se ridice, nimic nu e mai stabil ca paru' lu' mami...daca nu cade el de la sine, are grija Mariuca

Iar de tipat...oauleuuuuuuuuuu....toti vecinii ma stiu, uneori zici ca trage cantare sau cuvantare....bine ca nu plange si sunt tipete de veselie
Ia fai jocul cu bauuuuuuuuuuu....ia vezi ce iese ca la noi e destrabalare in toate regula....
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
catrinutza spune:
MONICULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE................unde pleci si cui ne lasiiiiiiiiii

?????????????/
Spor la treburi si la impachetari....si nu uitati sa luati apa fara plata...

Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
adar spune:
Andreea - tu ai bibe cu tetine din cauciuc sau din silicon???
Noe - da draguta, va astept cu plodu-n gara, cu flori si cu ... un pamatuf ... ca la noi in gara e praf mult, se renoveaza gara si ... dar gasim un pamatuf bun si va rezolvam ... Hai serios, treci prin Sibiu, afla cat sta trenul aici, cat timp avem .. sa stiu, vin cu cafeaua in termos de acasa sau avem timp sa o bem la ... bufetul garii ... 
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
mari78 spune:
Andreea, nici de data asta nu eram noi, dar acum din fericire :-) Mama soacra e in Onesti, mama in Videle, dar amandoua sunt topite dupa Teo si cred ca daca s-ar fi intamplat ceva rau cu ea , bu ar fi fost in magazin
. Tot coincidente, asta inseamna ca trebuie sa ne intalnim neaparat !
Ada, scaunul de masa e acum la promotie la magazinul lor, adica 4.7 mil.In Cora de ex e 5.5 mil.
Roxivan, scaunul de masina, Chicco Key 1, e tot 4.7 mil, tot cu reducere.Insa nu-l pot folosi deocamdata, ca Teodora e prea micuta pt el.Mai aveau reduceri la hainutele de vara , la unele jucarii si alte cateva articole.
Ziceam de diversificare dupa ce venim de la mare...de unde...ca am sunat pediatra sa-i spun ca plecam si sa-mi mai zica ce sa iau preventiv la noi si o intreb si de diversificare.Raspunsul a fost : aaa, nu, la 6 luni incepem ...Pai eu parca nu as vrea sa pierd fructele astea bune de vara: piersici, pepene galben...
Catrinel, pun poze, cum sa nu, dar cand ne intoarcem.Ce frumos dormiti voi acolo !
Catrinutza, pai jocul cu BAUUU e jocul nostru preferat.Daca se poate, la oglinda, ca e mai palpitant.Rade in hohote .
Fetelor, v-am pupat ca mai am de calcat
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro