Bebei de martie - aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Tudor - EMIII2
LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE SI IUBIRE. SI ... DINTISORI USORI ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Bei, Adar. Sa mor io. Ce naiba faci, esti vie la ora 2 jumate noaptea?? Vov!!!
Felicitari pt supica! Cum ai facut-o? biberon sau linguritza?

MONICA, tu ce mai faci?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

Catrinutza, chiar ai fetita mare..de-abia astept sa mearga Ana, de-abia astept sa vorbeasca Ana...

Esti sigura ca de abia astepti sa mearga???!!!!....esti sigura ca ai taria sa o vezi pe Ana cu ochiul vanat????

catrinutza - mamicutza ... de mariuci
Mariuca la mare
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
varsta Mariucului (28 februarie 2006)

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mari78
[br
WOW Catrinutza ! Felicitari ! Ce fetita mare ai ... Ce mai, e domnisoara, in curand mergi cu ea la discoteca

Deja facem discoteca acasa...vrea sa o dansez numai cu scheme, cu lasat pe spate, dans obraz langa obraz, iar ea sa ma tina de dupa gat...eeeee....treburi grele...

catrinutza - mamicutza ... de mariuci varsta Mariucului (28 februarie 2006)

Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mari78

o sa incepem si diversificarea...care de altfel se apropie, pediatra spune ca de la 1 septembie, sa vedem. Va anunt cu ce incepem si ce schema urmam. Spun tot

Bafta....

Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI,TUDOR!O VIATA CA-N POVESTI SA AI,ALATURI DE CEI CARE TE IUBESC!

Catrinel,super dulce Onuta care doarme pe burtica.Vad ca si ciuful ei sta...intr-o rana,adica tuflit rau de tot)si se pregateste sa o ia pe urmele...suvitei lui Basescu,ca la noi.
Da,chiar atata papa Thea.Ieri,de exemplu a papat la ultima masa 270 ml.
Ma bucur ca nu a suparat-o prea tare tanti care a intepat-o si ca nu a facut vreo ,,buba,, de la vaccin.
Vreau si io ferma animalelor.De ce pe site-ul Chicco din Romania nu exista?
Bavetica este super safe,chiar daca se transforma spre sfarsitul mesei in caciula(vorba lui Adar...)si...apreteaza ciuful teflegit.

Adar,meniul(era cel de sambata,la Brasov)consta in supa crema(primul din stanga),supa clara si,pt. orice eventualitate,laptic(care a ajuns in chiuveta,fiind prima zi in care l-am inlocuit total din masa de pranz).Scaunul de la Chicco este in jur de 5 mil(si ceva).Noi l-am primit de la sora mea.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mariana deja ai 12 sapt de sarcina!!! Super! Cum te descurci?

Fetelor mai stiti ceva de Tina si David? E bine micul David?

Poze Laura

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA

[Am trecut la portia de 200-250 ml/masa iar supita 300(crema+zeama).Si mie mi se pare ca Thea s-a ingreunat zdravan de cand cu diversificarea,nicidecum sa stagneze ori sa slabeasca.

Andreea...dragutele de voi...si eu pana am descoperit cauza plansului de dupa masa, a durat ceva...si intr-adevar, Mariuca a crescut bine de cand cu diversificarea...
Tu ii dai 300 de ml de supa cu linguritza????!!!!

Intrebare
Voi cat suc de mar cu morcov le dati???? ca asistenta mi-a zis sa nu depasesc 60 de ml de suc pe zi???? si ea saracutza ar tot manca din sucul ala.....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinutza, chiar si ochiul vanat, sa nu-mi spui tu ca nu tebucuri ca merge repejor..chiar daca ar merge mai tarziu un ochi vanat nu e chiar greu de capatat.
Si cu sucul de mar stiu eu ca pana la 50 ml pe zi, asa ca e plauzibil si cu ala de morcovi.
Andreea Georgiana, cat de bine mananca Thea! Nu stiu cand o sa apuc si eu zilele astea!
Nu in ultimul rand , la multi ani aniversatilor de azi:
Tudor - Emii2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna ziua dragele noastre!

Nu am mai avut timp de scris...Traversam o perioada foarte incarcata si abia reusesc sa fac ceva de mancare.Sotul meu si-a schimbat job-ul,eu am demisionat din al meu...Urmeaza sa plecam in septembrie in Austria pentru o perioada mai lunga(6-12 luni-acolo se va desfasura trainingul sotului meu si vom merge toti). Ne straduim acum sa rezolvam ce mai e de rezolvat,sa trecem copiii in pasapoartele noastre(pentru asta vom face un nou drum la Suceava);plus ca avem la noi si un prieten(nasul lui Matei) care isi cauta casa si pe care il vom lasa in casuta noastra ca sa aiba grija de toate cele pe aici.Luni vin si nasii nostri din Israel si trebuie luati de la aeroport...
Matei are si el saracu frichinei;ies dintii aia de jos si e si constipat si il mai doare si burtica.(am inceput si noi usurel cu suculete de mar si de piersica).
Vladut tot atomic si agitat,abia ii mai fac fata.Bea apa fara plata ori de cate ori are ocazia .

Ne bate gandul ca in acest weekend sa fugim la mare.

Catrinel,multumim ca ne-ai simtit lipsa.Eu am tot sperat pana in ultimul moment ca trainingul se va desfasura in Germania,dar nu a fost sa fie...De aceea te tot amenintam cu intalnirea.Dar cine stie?Chiar si asa...Faine pozele! Eu mereu ma uit.Dar tot nu mi-ai spus:aia Pentru Monica e pentru mine?Mie imi place cum doarme bolfosica pe burtica.

Daca ma lasa copiii si nu plecam la mare intru si va raspund si in parte.Daca nu,la intoarcere.

Pana atunci,numai bine si sa nu cumva sa ne uitati!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput