Bebei de martie - aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ahaaa, ALINAALEX, ce bine cunosc faza ca se intoarce pe burta si se screme imediat!!! Ufff, cind o aud, imi trebe nervi de otzel, zau.
NOE, ziua mea e asa – 7 scularea, biberon, schibmat, papa, inapoi in pat. Io – un pic de internet. Se scoala husband, mincam impreuna, el pleaca. Daca am, noroc si oana mai doarme, fac papa pt pranz, ceva internet. Ora 11, facut bibe, schimbat, papa. Iesim afara, incerc alte locuri , poate intilnim ceva mamici, stam de vorba. Povestim una alteia cum ne vine sa ne luam campii, si ne linistim ca la toate se intimpla si e normal, nu suntem mame rele. Buuun. La 1 jumate repede sus, pregatit masa, schimbat, papa (piure!!! – asta= haine patate, rabdare de otzel iarasi). Dupa papa , strins totul dupa “razboi”, jucat cu oana, daca am noroc, adoarme (ca acuma) . bag neshte Internet, bag rufe la spalat, bibe la sterilizat. Si ma culc si io, daca mai am timp. La 5 facut bibe, schimbat, iesim afara. Eventual cumparaturi. Eventual intalnire mamici. Daca nu, dam ture ca hamsterii pe roata. La 8 iar schimbat, bibe, papa. Vine husband (la 8, NOE!!! Deci esti ultra mega norocoasa cu ora 5!!!) o punem pe Oana la culcare. Daca avem noroc, adoarme repede, daca nu, am belit-o, plimbat, cintat, ceiutz, etc. p-urma mancam si noi, io esuez pe canapea, nu mái sunt in stare de nimic, vedem un film, ceva, si ma tarasc in pat. A doua zi, here we go again.

Mai citesc acuma din urma, daca mai apuc. Mai scriu diseara!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Catrinel,super tare faza cu,,...am belit-o!,,.Am ras tare de tot citind,ca atunci cand mi se intampla mie...nu prea mi se pare amuzant.Incep sa cred ca am descoperit motivul plansului isterc:FOAMEA!!!!!!Copilul meu(cel putin) a crescut si nu se mai satura usor.Am trecut la portia de 200-250 ml/masa iar supita 300(crema+zeama).Si mie mi se pare ca Thea s-a ingreunat zdravan de cand cu diversificarea,nicidecum sa stagneze ori sa slabeasca.
Asa ca la masa am rabdare sa stau cu bibe in preajma ei,pt. ca dupa ce hapaie 100-150 de ml face o pauza scurta(despre care eu credeam inainte ca reprezinta saturatia)in care vorbim si eventual ragaim putin si apoi hapaie inca 50-100 de ml.Si este f. fericita.Am facut marea descoperire ieri.Asta nu inseamna ca nu ne deranjeaza dintisorii...

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare!
Noi fost tocmai am venit din parc.E o caldura afara de nu se mai poate. Darius nu a dormit deloc azi si a fost tare marait. I s-au cam umflat gingiile, dar nu cred ca de asta e marait, pentru ca atunci cand ii pipai gingiile sta tare cumintel(ma gandesc ca daca l-ar durea ar face scandal si nu m-ar lasa sa ma apropii de gurita lui).Se poate sa ii dea dintisorii acum la 4 luni si o saptamana?
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Pupici!

Mergi la inceput

Acum avem si noi album!!!

Mergi la inceput

Mari78, unde sunt reduceri la Chicco? Eu acum sunt la Valcea si aici gasesc produse Chicco numai la cateva farmacii. Da' sotul e la Bucuresti si vreau sa il trimit pe el sa aleaga un scaun de masina si unul pentru stat la masa( pentru mai tarziu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Roxivan, la magazinul Chicco, cel de langa hotelul Hilton.E deschis pana la ora 20.
Andreea, v-am vazut pozele si mi-e asa un dor de Cheile Gradistei...noi nu am descarcat inca pozele de la munte, ca mai sunt cateva pozitii pe card si dupa ce le terminam, pun si eu poze. ce cumintica statea Thea la masa . Sa stii ca bunicul Teodorei, socrul meu, adica , o alinta pe Teo , Teutza, fara "h" Si eu de fiecare data ma gandesc la Thea

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Mari,stii care-i culmea culmilor?Am fost azi(pe seara) la MegaImage si,stand cuminte la coada,aud in spate o tipa vorbind la telefon si spunand:,,vai,draga,Teo nici n-a facut inca 5 luni si nu mai sta locului.Azi a cazut din carut si cred ca si-a rupt o manuta,ca au plecat cu ea la spital...,,.Imediat m-am gandit la tine si m-am intors speriata si oarecum scandalizata ca...,,au plecat cu ea,,.Cine?cand colo,era o cucoana stafidita si super machiata pe fata careia se citea un dezinteres totasl.Era bunica copilului,adica soacra mare.Evident,am dedus din restul convorbirii,la care cu maxima nesimtire am tras cu urechea.

Azi,de la 17 la 18.30 am facut plaja in curte,atat eu cat si Thea.Asa a gasit-o tati,care nu s-a putut abtine de la a-i face niste poze.http://community.webshots.com/photo/551555210/2674904420079410238RZDMXd

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ANDREEA, jur ca suzeta aia e dementiala!!! numai o poza a facut tati? Ah, stai, ca acuma vad si una fara suzi, se vede toata fatzuca – duuulce! Serios, asa mult bea Thea? Wow!!! Oana e tot la 150-180. dar a luat bine in greutate, are acuma 6350 (5 luni fara o saptamana), a luat 650gr in 5 sapt, dr a zis ca e multumita.
chiar asa, noi azi am fost la vaccin... pai daca asa reactioneaza acuma dupa vaccin, vreau sa facem in fiecare zi!!!! A fost super cuminte, fara scrisnete, a dormit (asa) 2 ore dupamasa, a ras toata seara, a papat bine si a adormit repede!!! E putin calda, dar nu are febra, are 37,2.
Linkul cu “Asa statea mandra in patic acum 2 saptamani” nu merge... ce cool sta in patutz Thea!!! Si ce DITAMAI bavetzica! Mai mare ca ale noastre, super, e blindata bine!!!! Aha, deci si Thea trage de par! Ok....buuun, iarasi seamana cu oana

ROXIVAN, e blondutz puiul tau? Ai un bebe tare simpatic, si tati e topit!!!

Am cumparat si eu cartea aia a lui CRISTINA “Oje, ich wachse” (cresc!). si acolo zice de niste puseuri de crestere, unul din ele pe la 19 saptamani... si copilul este agitat, ca a invatat o gramada de chestii noi (cuvinte, miscari, vede mai bine, etc) si ii trebuie timp sa digere toate astea. Si e agitat, ca e coplesit. Poate asta explica starea de agitatie. Hehehe... cica urmeaza o faza linistita pina la 26 de saptamani!! Yeah!! daca gandesti asa, si incerci sa intelegi cite invata si prin cite trec saracii...

CATRINUTZA, tumbacila e intr-adevar de circ!! Si marea ragaiala Iti dai seama, Mariucu a invatat sa faca atitea, ea are si mai multe de “digerat”! primii pasi, pai iti dai seama! Eu cred ca a avut 3 pusee de crestere de-odata!!

DEA, Oana se distreaza cu activity center si mai are o ferma de animale de la Chicco, sunt ceva animale pe care apasa si care fac zgomot. In rest, tot ce foshneste sau face orice zgomot. Ti-a dat afara “un pic din ce a mancat”? pai sa fii fericita! “un pic” e OK! Intr-o zi dupa ce am tinut-o pe umar, cind am crezut eu ca s-a linistit, am pus-o in patutz, s-a intors in viteza cu fatza in jos, a dat afara o tura, si de ...efort, a cazut cu fatza in jos, fix in ce ...facuse. Na! ce sa mai zic, dragi tovarasi, si prieteni???!! Am ras!!!

MARI, sa vii cu poze!! Cind ai timp intre 2 despachetaturi si impachetaturi!! Mai ce va tot calatoriti voi!!

La multi ani si multa fericire Maia si Stefana, Anna-Lia, Andreea, Nicholas, Lara!!!

Na gut, pai ma pun si eu sa bag citeva poze. Nu am mai facut asa multe. Am citeva de aproape (de ex asta), ca mi-a placut cum le face Aida. AIDA, tu ce mai faci?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

URAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!

MAIA A PAPAT SUPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...................

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Noe - hai mai paranoio ... ca io azi la 12 eram in piata, cu cupilu-n carut ... si canta Maia mea, de se uita toata lumea la ea ... iar eu nu stiam cum s-o fac sa taca . Incepe sa descopere ce fel de sunete poate sa scoata pe gurita si ... e vai de cei din jur ... asa ca, alege umbra pe drum, da-i Biei rochitica lunguta (chiar daca juma de drum va fi pe post de caciula !!!), sau pantalonasi subtiri ca sa n-o prajeasca soarele, pune musai basca si luati-o la talpa, ca la tara stau copii in curte pe pamant, in gol si cu capul gol si iote ... asa a ajuns Eminescu, Enescu ... crezi ca masa lor ii plimba numai cu carut de la Chicco si numai la temperaturi sub x grade ??? Hai, capu sus, bebe-n carut si ... ia hai pana la Sibiu, ca te invat eu cum se face ...

Mari - cat costa mama scaunelul de halit de la Chicco ??? Ala de care are NOe ...

Andreea - hihihi ... si noi stam cu picioarele-n zabrele si taaare ma supara ca mi-e frica de mor ... tu ce faci sa nu mai bage piciorusele acolo, ca eu deja am izolat patutul... Si inca ceva, sa-mi spui musai ce meniu aveti voi acolo...daaa??? Ca nu prea inteleg...(ala cu trei butelcute ...hmmm)

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput