Bebei de martie - aprilie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 21
mari78 spune:

Fetelor, ce dor mi-a fost de voi ! Am reusit si eu sa citesc tot din urma si in sfarsit pot sa si scriu, ca Teo e cu mama in parc.
In primul rand
tuturor bebelusilor care au mai implinit o lunita de cand nu am mai intrat noi. Sa aveti o copilarie fericita, sa fiti sanatosi si norocosi si sa papati bine si cu lingurita![]()
In al doilea rand La multi ani tuturor Mariilor, mici si mari, sa ne traiti cu numele ! Multi pupici 

Va multumim si noi pentru urari
Din pacate noi nu am putut sa ne bucuram foarte mult de Sf. Marie, pentru ca a trebuit pe 14 sa tragem din nou o "fuga" la Onesti, de unde pe 15 dimineata am plecat la inmormantarea bunicului lui Catalin, strabunicul Teodorei, undeva langa Adjud, la Podul Turcului.Am vrut ca Teo sa o cunoasca macar pe strabunica ei, care s-a bucurat foarte mult de ea ...Dar ziua , de fapt pe la 9.30 , am incheiat-o in mod foarte placut : am reusit sa ajungem la ziua finutei noastre care pe 15 a implinit un anisor si e si Marie , iar sambata ii vom rupe turta si vom taia un motisor blondut.
In rest noi suntem bine, asa cum va scriam mai inainte, la Cheile Gradistei Teo s-a simtit excelent (Andreea, nu eram eu cea cu trening maro, din pacate, dar mi-ar fi placut sa ne vedem acolo, noi am plecat pe 9 de la munte). Papam in continuare numai san si ceai de sete, de vreo 3 saptamani ne tinem biberonul singurica, pe cel mic, de 120 ml, ca cel mare este prea greu, dar ne straduim. Tot FRICHINEI avem si noi, vrem sa stam numai in fundulet si in picioare, daca se poate, vrem jucarii noi, asa ca i le alternez in fiecare zi , sa nu se plictiseasca gandacelul![]()
Am cumparat si scaun de masa , Chicco Polly ,Noe, am vazut ca si voi tot de asta aveti, eu il stiu de cand avea finuta 3 luni, ca i-am cumparat la botez si abia asteptam sa se faca Teo mare sa ii iau si ei, mi se pare cel mai bun de pe piata. Si pentru ca tot erau si mai sunt reduceri la Chicco, am cumparat, chiar daca nu putem sa-l folosim inca, scaunul de masina Key 1, e un scaun super safe. Nu stiu cat o sa vrea sa stea in scaun, ca acum in scoica sta doar daca doarme, in rest ar sta numai in brate, iar mie mi-e cam frica...
Am vorbit de 2 ori la telefon cu Cat, ea sta la parinti in Dr. Taberei, duminica au botezul Annei -Lia, saptamana asta a fost si ziua Dariei, careia ii mai urez inca o data La Multi Ani, a implinit 5 anisori ! Saptamana viitoare pe la sfarsit poate programam o iesire in parcul Moghioros, asa ca asteptam si alte mamici sa ni se alature (cat mai multe, da?)![]()
Noi duminica plecam la mare, in Saturn, vom sta 5 zile, iar daca se simte bine pisoiul, probabil mai prelungim, ca asa am facut si la munte(Alinaalexn-am reusit sa dau de dna admin cand am sunat-o si pe urma avenit sotul cu oferta asta de cazare , care pe mine m-a incantat si nu prea...nu e pe plaja
. Am vazut pozele voastre, super ! Pupici lui Marc !
Mariana, ma uimesti ! Da, tot albastri sunt ochii Teodorei, inca, sper sa ramana asa, oricum te anunt daca avem vreo schimbare
.La multi ani si tie de Sf. Marie !
Sa stiti ca am vazut toate pozele pe care le-ati adaugat si m-am minunat cat de mult au mai crescut puiutii si ce frumosi sunt, am vazut si pozele din concedii si de la intalniri de mamici si pitici (ce as vrea si eu...). O sa pun si eu poze, insa acum ma pregatesc sa incep din nou sa fac bagaje, ca in ultimul timp tot impachetez si despachetez, spal, calc, iar spal, iar calc...ma gandesc cum o sa fie cand o sa incepem si diversificarea...care de altfel se apropie, pediatra spune ca de la 1 septembie, sa vedem. Va anunt cu ce incepem si ce schema urmam. Spun tot![]()
Ma iertati ca nu raspund la fiecare in parte, dar promit sa o fac mediat ce am mai mult timp .
Va pup !
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
mari78 spune:
Sa nu uit :
Ana-Maria - Tcelen
Markus - Mariana_1976
Madalina - Loriana27
Tudor Bogdan - Cameliada
Stefania si Maria - Adibal
Eric Ionut - Honeypuma
Sa cresteti mari si frumosi , sa fiti sanatosi si norocosi !
Qamar spune:
LA MULTI ANI SI MULTA IUBIRE!
Ana-Maria - - Tcelen

Markus - - Mariana_1976 

Madalina - - Loriana27

Tudor Bogdan - - Cameliada

Stefania si Maria - - Adibal

Eric Ionut - - Honeypuma

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Qamar spune:
Ada, as pleca eu, dar vad ca o dam din canicula in canicula...pana la cel mai apropiat parc fac 30-40 de minute, si, ca idee, duminica de la intalneala cu fetele, Bia avea picioarele inrosite de la soare, dimineata pana se trezeste de tot se face h11, masa2, 12-deci miezul zilei...abia astept temperaturi mai bune...
Catrinutza, pupam sa treaca!
pai voi in curand plecati la plimbare de manuta, fara carucior...![]()
Alina, ce bine ca v-a priit marea...noi inca nu am fost nicaieri vara asta
, abia astept sa se termine proiectele lu hazband, si sa vina masina aia o data
...
roxivan, aveti grija de voi cu sanatatea
Eu as pleca si n-am unde...Cat despre poze, let me know. 
dea, voi ati avut oricum mult de 'zburat', nu?noi pana l paris facem 3 ore, deci o sa ii iau pentru o masa laptic, in rest sper sa primim basinet..ramane sa vorbeasca hazbandu cu compania respectiva...Apropo de lingurita, eu ii dau Biei una in mana si cu una ii indes in gurita
..asa are si ea ocupatie...Pupam!
aalina, o singura diferenta este in programele noastre:" Mai vin unii, altii la bere, gratare, mai las bebe cu tati sau buni (soacra) si mai plec si eu"- eu n-am de-astea
, singurele persoane in afara de Bia si Dr cu care interactionez au fost Monica si Catrinuta, plus sora-mea pe care in 5 zile nu am vazut-o prea mult la fata, ca ba dormea, ba era plecata
(cu pluta)
Mari, eu sunt foarte multumita de scaunul de masa...si Bia la fel, mai ales ca are si rotile si o mai tirii prin bucatarie cand am treaba pe-acolo
cat despre scaun de masina, foarte bine ca ati luat, si incearca sa o obisnuiesti in el cat mai repede, cat e mica mica, ca pe urma s-ar putea sa protesteze...;Bia deja e obisnuita si oricat ar protesta, in mers, nu o scot din scaun; sunt prea multi nebuni cu carnet de sofer, iar scaunul e cel mai sigur loc pentru ea. Pupam!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
mari78 spune:
Noe, pai noi aveam scaun de masina, dar tip scoica, din pacate in curand nu-i va mai fi bun, iar de vreo luna nu prea mai vrea sa stea in el...asta pe care l-am cumparat acum e pentru 9-18 kg, Teo are 8 kg si putin (n-am mai cantarit-o de 2 saptamani...o cantaream duminica si cum am fost plecati...), dar nu sta singurica in fundulet, asa ca mai asteptam si ramanem tot la scoica. Si eu o tin cu forta in scaun, dar uneori o mai iau in brate pana se linisteste, ca altfel, saracul Cata, tata soferul, nu stiu cat de bine se poate concentra la drum![]()
WOW Catrinutza ! Felicitari ! Ce fetita mare ai ! Deja a facut primii pasi, super. Sa stii ca am admirat-o si in pozele cand statea in fundulet si abia astept sa le vad si pe cele in care sta in picioruse. Ce mai, e domnisoara, in curand mergi cu ea la discoteca![]()
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
aalina2003 spune:
Catrinutza, chiar ai fetita mare..de-abia astept sa mearga Ana, de-abia astept sa vorbeasca Ana..de-abia am asteptat sa se nasca Ana, chiar daca toti imi spuneau ca e mai bine acum, ca mai tarziu va fi mai greu.Si ce daca va fi mai greu?
ANDREEA GEORGIANA spune:
Mari,bine ati revenit si...spor la pregatirile de plecare!Condoleante pt. moartea strabunicului Teodorei.Pacat ca se duc prea devreme pt. a-si da seama si bebeii nostri de importanta lor...
Eu ma bucur ca nu ai fost tu cea pe care am vazut-o,ca mi-ar fi fost tare ciuda,date fiind conditiile...graba,condus,seara,deci oricum nu am fi putut sta la o tacla.Dar in Bucuresti trebuie sa ne vedem,chiar si in timpul saptamanii,fara tatici,doar cu bebicii.Precum spuneam,weekendurile care urmeaza o vom tine tot intr-o nunta si-un botez.
Catrinel,bafta la vaccin!sa fiti cuminti si curajoase amandoua!
Catrinuta,chiar,curand mergeti de manuta.La cat de energica este si Thea,tare cred ca o vom lua pe urmele Mariucai.Si eu o priponesc in carut si nu prea ii place.De fapt,deloc.Nu mai poate face nimic,nu se poate intoarce dar,ca sa o mai imbunez un pic,i-am mai ridicat spatarelul putin,sa mai vada si ea lumea.
Eu intotdeauna i-am facut lapticul cu apa plata.
Noe,programul nostru incepe sa se regularizeze,dar tot zombie suntem.La 6-7 papa laptic,mai doarme pana pe la 10(azi,cel putin asa a fost),mami la fel,apoi o priponesc in carut,in bucatarie,unde mami paseaza piersicuta servita drept gustarica de la 10.30(azi a papat 3/4 de pure de piersica,cu lingurita).Imediat ma apuc de supita,povestindu-i reteta si copilului.iesim in curte,la umbra,in foisor,unde stam pana fierbe supita.La 12.45(aprox) intram in casa,mami paseaza legumele,Thea incepe sa se foiasca...a foame.Pregatesc biberoanele,le duc repede sus,in camera ei,duc si copilu',hranesc copilu',copilu' adoarme tun,doarme pana pe la 15,apoi ne jucam,mai papam un pic,mai atipim,vine tati,ne jucam,papam,apoi stam in curte,tati uda gradina,bebele in carut,mami realizeaza ca nu a papat nimic(in cele mai multe cazuri nu mai apuc sa gatesc)si fuge sa pregateasca ceva,urmeaza baita+papa+somn.Toate asezonate cu reprize de plans(azi au lipsit cu desavarsire).Somn intrerupt de desele episoade ,,baga suzeta,,.Mai schimbam programul cand iesim in oras dupa ora 17 sau cand avem musafiri.
Mariana cand vad cat este de solicitant un singur bebe,nu pot sa nu ma gandesc la tine,cu 3.Si al 4-lea pe drum.Esti tare curajoasa!
Am pus poze noi(si mai vechi,de sapt. trecuta).Asa statea mandra in patic acum 2 saptamanihttp://community.webshots.com/photo/551555210/2647103310079410238ZdyZqq.
Asta este pozitia de somn,prinsa de Porci si cu piciorul pe un sul(de fapt,celebra paturica a ajuns sul):http://community.webshots.com/photo/551555210/2647103310079410238ZdyZqq
Poze de la intalnirea cu Biuta&Co:http://community.webshots.com/photo/551555210/2378879230079410238bhNOQX
Poze haioase de la Brasov:http://community.webshots.com/photo/551555210/2302073460079410238irZaOj
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
La multi ani,bebeilor nascuti astazi!Sa cresteti mari si frumosi,ANA MARIA,MADALINA,STEFANIA & MARIA,MARKUS,TUDOR,ERIC!

pt. voi si pt. mamicile voastre,care,mai ales unele din ele,nu mai trec pe la noi...
Doarme adanc Thea deci pot,am timp si trebuie sa mananc.fug sa-mi fac o salata de ton(zici ca sunt gravida,de 2-3 sapt. doar asta as manca,in conditiile in care nu ma dau in vant dupa peste,iar in sarcina Theei nici vorba de asa ceva...).Da' stati linistite ca...nu-s!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana