Bebei de martie - aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Neata fetelor....

Sarutam manutele la uratorii de bine ....si ma bucur ca va placura glumele...cand mai am va mai servesc....

Bai mamicilor, da se poate una ca asta????? chiar nimeni nu s-auitat la filmulete?????

catrinutza - mamicutza ... de mariuci
Mariuca la mare
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
varsta Mariucului (28 februarie 2006)

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Deci, am revenit din concediu, de la mare. A fost suoer, avand in vedere faptul ca a fost si maica-mea acolo cateva zile (ea a ramas acolo pana in septembrie, pt. ca lucreaza, e detasata cu serviciul = asistenta medicala) si m-a ajutat si sotzul mult, am avut 3 mese pe zi (acasa mananc numai cand apuc, alandala) si din fericire pe Marc l-a calmat marea, adica dormea dus aproape tot timpul.De-am fi putut sta toata vara....
Programul era cam asa: dimineatza la 7 papa, la 8 la masa eu si tati, apoi la plaja, pana la amiaza, papa Marc, la masa noi, dupa-masa eu iar la plaja , tati si Marc somn in camera, iar seara la aerosoli. Briza i-a priit atat de bine incat trebuia sa-i dau sa pape la 3 ore (san, ca eu inca tot alaptez). Locul in care am fost e fix pe malul marii, din hotel direct pe plaja, la fel restaurantul, undeva intre Eforie Sud si Nord.
Drumul dus l-am facut in 2 zile, ne-am oprit la Rm. Valcea o noapte, iar intors ne-am oprit prin Bucuresti (are sotul apart. de serviciu acolo) si apoi la niste prieteni intr-un sat de munte din Bihor.
Sa nu va povestesc ce de bagaje am avut! Abia am incaput in masina, chit ce e mare, gen combi: patutz, carucior, bouncer, centru de activitate, vanitza, etc.etc. I-am facut baitza in fiecare sera, oriunde ne-am aflat.
Ca tot vorbeati de FRICHINEI, ei uite ca si noi cunoastem bine termenul asta, noroc ca i-a mai potolit un pic marea!
La noi se manifesta asa: istericale din senin, apoi ras in hohote, pumni in guritza, bale all over...il mananca rau gingiile si baga in guritza tot ce apuca...si ce ma enerveaza cel mai tare, se intoarce pe burtica si dupa cateva momente incepe sa planga! Si nu pot sa-l las singur o secunda pt. deja am experimentat a doua cazatura din pat si asta chiar sub ochii mei!
De dormit Marc doarme bine noaptea, se mai trezeste cateodata, dar ii dau ceai si se culca la loc. Mai nou doarme pe o parte , a dormit chiar si pe burtica, dar pana i-a iesit figura cu intorsul in somn, ca se intorcea pe o parte si cadea la loc pe spate, se trezea de cateva ori pe noapte de simteam ca o iau razna!

Noe, daca tot intrebasi, uite la noi cum arata o zi obisnuita: dimineatza pe la 5 papa,somn, apoi pe la 8-9 iar papa, apoi iesim afara, la 1 iar papa (san) somn de dupa masa, iar papa pe la 5 , iar iesim afara pana pe la 9, can iar papam si facem baitza.
Adica eu n-am timp de nimic altceva, nici macar de net, eventual noaptea. Ieri si azi am facut exceptie de la regula, in sensul ca nu e chiar asa cald afara si la 10 i-am dat mar cu biscuite, asa ca o sa iesim afara pe la amiaza, dupa ce mai papam o tura, evident.
Noi nu ne-am aruncat inca prea tare in marea diversificare pt. ca suntem cam maricei si grasutzi, dar zilele urmatoare cred ca o sa incep si eu cu supica de legume. Deocamdata i-am dat doar mar+biscuite si piesicutza cu biscuite, plus suculetze de morcov, ar, piersica, de obicei combinate.

Alina si bb Marc Alexandru( 28.03.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Catrinel_17

hallo, gagici!

CATRINUTZA, cu diversificarea, nu dispera!! Uite, oana de unde ca papa cite un borcan, acuma nu mai vrea decat 2 linguritze (ieri si alalteieri asa a fost). I le dau pe alea si trec al biberon, ca nu o chinui si nu o fortze, dar incerc tot timpul la masa de pranz, nu ma las. Fie si 2 linguritze. Poate azi vor fi 3, si tot asa. Poate e si Mariucu' agitata din cauze de dintzisori?

Si eu incerc...sper sa nu ma mai lase nervii ca data trecuta...oricum am trecut la artileria grea...AM LEGAT-O IN CARUCIOR CU HAMURILE (deci nexam intors pe burta, nu ca nu ar vrea si nu incearca), iar caruciorul L-AM POSTAT IN FATZA ACVARIULUI (asa ca papa si fata si pestii...mai mult pestii decat fata)...sa vedem cat o tine ca se plictiseste repede...DAM PAPA CU LINGURITZA DE SILICON, care seamana ffffff bine cu bibe si o suge ca pe bibe...dar atat cat treaba merge

Mariuca la mare
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare! Salutare! Am revenit!!!
Excursia nostra la Timisoara cu Darius a fost un fiasco...Am planuit sa stam 4 zile si nu am stat decat 2 zile. Copilu a fost agitat, a plans, nu a stat decat in brate, si colac peste pupaza atat eu cat si el am facut rosu in gat si suntem pe antibiotice.
Noe, acum incerc sa pun pozele. Daca nu reusesc, ma ajuti,te rog? Si la noi o zi obisnuita seamana cu a ta....Stai linistita...La 6-7 papam, apoi dc avem chef mai dormim, la 9-10 papam iar,apoi il las pe Darius sa se joace singur in patut si incep sa bag biberoane la sterilizat, hainute la spalat...treburi casnice. Daca e frumos iesim in parc sau in curte, mai dormim cateodata si dupa-amiaza.Pe la 18-19 iesim la plimbare,la 21 se stie, baita, mancare bebe si iar sterilizat biberoane, diverse si abia pe la 23-24 ajung sa pun capu pe perna.
Va pup!!

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by ANDREEA GEORGIANA

Cu scuzele de rigoare,LA MULTI ANI MARIILOR BEBELUSI SI MARIILOR MAMICI,BUNICI,SURORI,NASICI(MARIANA,MARI,MARIA)!

LA

Catrinuta te inteleg in privinta nervisorilor.Am si eu astfel de accese dar ma controlez si in secunda urmatoare realizez ca va trece aceasta perioada si voi regreta ca nu mai am o Thea mica si zbenguita ci una mare si...la fel.O cunostinta care a avut un astfel de copil imi spunea ca dr. i-a recomandat 3/4 de Rudotel/zi.Si ea a ascultat-o.Doamne fereste![quote]

Exact Doamne fereste de Rudotel... si pe mine ma pun pe ganduri episoadele de "Mariuca in actiune", dar nu pana la Rudotel...sper sa aiba dreptate doctoritzele care au vazut-o si sa fie doar extrem de vioaie...oricum tipa la care am fost in particular ne-a prezis vremuri "grele" pt ca e grabita (a apreciat ca e cam cu doua luni si jumatate inainte) si foarte independenta...sa ne procuram din timp ham pt ca nu e un copil care sa accepte sa fie tinut de mana...
Uneori ma intreb atunci cand ii dau sa manace daca nu vrea sa manace de fapt singura (la bibe se intinde si si-l baga singura in guritza)...of-of mai-mai

Oricum, s-a intamplat exact ce am prevestit eu: daca lasam patutul mai jos o stimuleaza sa se ridice in picioare......na ca avui in sfarsit si eu dreptate....si nu numai ca sta in picioruse, da' bate si step si mai se si plimba doi pasi inainte si vreo trei inapoi...ea nu o fi auzit de stat in fund ca toti bebelusii???

Mariuca la mare

Mergi la inceput

fetelor se pare ca la ora asta sunt handi rau de tot....sper sa va dati voi seama de unde pana unde e quote si de unde raspunsul meu...si inca nu sunt blonda complet

Mariuca la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor,
pai de vacanta nici nu poate fi vorba inca pina nu se obisnuieste soacra cu Mia ca cu altcineva nu prea am incredere sa o las.
Si la noi citeodata imi vine sa imi iau cimpii ca ieri de exemplu. Mi-a miriit de m-a zapacit toata ziua, nu a vrut sa manince, mi-a dat afara un pic din ce a mincat, dar seara a adormit pe la 8 si a dormit pina la 7 dimineata si apoi a mincat putin si iar somn pina pe la 9 apoi au trecut socrii pe aici si am stat putin de vorba si acum iar doarme puiu sper ca vreo 2 ore. Mincare am pregatita de ieri, carne de vita cu cartof si cu morcov si putin unt si brinza de vaci, deci nu trebuie sa gatesc azi, decit fructele pe care le fierb un pic sa nu o deranjeze la stomac. Pe la 2 prinzul, la 6 cina si pe la 10 biberonul de seara cu laptic si la culcare ... la cina eu ii dau fructe cu ceva cereale si biscuiti si brinza de vaci iar. Ii fac cam din 250 de lapte si ii dau toata ziua din ea. Iaurt am incercat dar nu prea ne place, mai stam o zi doua si incercam din nou. Cam asa sint zilele la noi, numai seara plimbare caci ziua ne trezim prea tirziu si ne arde soarele daca iesim si ea este alba ca brinza si mi-e frica sa nu o ard. Avem zile bune si zile rele ca toata lumea cred, dar in general pot spune ca este un copil cuminte. Doarme cam 10-11 ore pe noapte fara sa se scoale, maninca, ne jucam, apropos cum va mai jucati voi cu ei si ce jucarii ii mai luati, dormim iar si o luam de la capat.
Zicea cineva de calatorit pe avion cu bebeii, singura greseala pe care am facut-o eu este ca i-am luat prea multe haine si biberoane si mincare. I-am luat sa ii fac cereale, dar nu am avut cum asa ca le-am carat degeaba. In rest, toate bune si frumoase. Mia a fost foarte cuminte. Depinde si ce fel de copil ai. Mia este mai moale si nu s-a agitat prea tare cu exceptia faptului ca a facut caca chiar cind decolam din Toronto si va dati seama ce miros era acolo si nu puteam merge sa o schimb ca de' decolam. In rest a fost o minune de copil de se mirau si stewardesele de ce copil cuminte am ca nici n-au simtit ca a fost on board. Au zis ca mai rar asa copil, ca de obicei pling tare. Am avut grija sa aiba in gura ori biberon cu apa ori lapte ori suzeta la decolare si la aterizare sa nu i se infunde urechile si cam astea au fost.
Va pup si ma duc sa mai pun niste poze sa o mai vedeti pe printesa mea care s-a facut mare acum si are o personalitate de numa, numa.
Ah, si nu v-am spus ca in ultima vreme vrea sa manince ea cu lingurita si ma enerveaza de mor, ca se face ca un porcusor si isi baga lingurita prea brusc in gura si se loveste si incepe sa plinga si tot asa, dar nu ma lasa sa ii dau eu singura, o mina pe castron si o mina pe lingurita ca altfel nu se poate. O sa ii iau scaun de bucatarie dar astept sa stea bine in fundulet inainte sa o pun acolo.
Am plecat ....

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Stiu ca e demna stirea de capitolul "ce a mai facut nou plodul meu" dar....

Astazi, la orele 9.00 dimineata Mariuca atomica a facut primii pasi in patut...lucru care nu s-a lasat cu urmari, respectiv cu o ditamai vanataie la ochisorul drept ...inceput promitator...daca ma lasa inima fac poza si o pun pe net, ca asa ii trebuie...si nu plangea de durere cat plangea cand ii puneam compresa rece....sa nu te apuce toate alea?????

Mariuca la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Fetelor, multumesc pentru sfaturi. Le-am citit pe toate, dar nu am avut cum sa raspund fiindca numai dimineata intru pe net,apoi vine sotul si cica net-ul e al lui...:).O sa incerc si sfecla rosie, si carnita mai peste vreo saptamna. Eu vreau (sa vedem daca vrea si ea) s-o obisnuiesc pe Ana si cu borcanse si cu mancare facuta de mine, si cu toate.., mai mult din motive de "mami si tati" plimbareti, dar si pentru ca eu am incredere si chiar mi-au fost recomandate de catre neonatolugul Anei in borcansele Hipp, mai ales.
Noe, programul meu seamana in linii mari cu al tau ..si da, ma mai apuca si pe mine plictiseala chiar, dar imi revin..chipurile.Unde mai pui ca mie imi e lene sa ma car pana in parc asa ca stam in curte. Mai vin unii, altii la bere, gratare, mai las bebe cu tati sau buni (soacra) si mai plec si eu prin carciumi..:),adica la una ma duc, ca aia imi place si oricum oferta e limitata in Tulcea.
Mariana, tot timpul ma gandesc la tine cand ma apucaplictiseala..tu, cu trei copilasi si unul pe drum si cu serviciul, cred ca nu mai ai timp de asta..Tu unde stai in Suedia? Nu ca ar fi probabilitatea foarte mare sa ii cunosti, dar nasii mei de cununie stau in Helsinborg, un cuplu de romani, Tibi si Diana Cristea.Sa inteleg ca nu mai are puiul tau mese de lapte deloc?
De mancat, mananca si Ana cu lingurita, chiar daca e cam pretentios spus.. cerealele si marul, deocamdata.
In alta ordine de idei, multa sanatate sarbatoritilor de azi, sa creasca mari si voiosi:
Maia si Stefana - Doublemom
Anna-Lia - CAT
Andreea - Maria28
Nicholas - Polixeni
Lara - - Elvie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noe

Catrinel, tinem pumnii sa fie ok la vaccin

fetele, am si eu o intrebare...Cum arata o zi de-a voastra

Pai Diana mama, cum sa arate...de azi cu vanatai
Da' cam asa (cu intevale orare):
4-6 dim.: laptic si cu putin noroc inca niste somnic;
Io de pe la 7 incep spalare de biberoane, fierberea apei pe care o folosesc pe parcursul zilei la prepararea lapticului, ,,
8-10 dim.: tura II de lapte (daca e abia 8 dim, doar lapte, am renuntat la cereale pt ca o constipa; daca se apropie de ora 10 avem sucul de morcov, mar si cu cateva picaturi de lamaie, si de vreo doua zile si cu un pic de pruna)
Io: spal toate ustensilele de fabricare a sucului si biberoane, si in cazul fericit acum apuc si eu sa mananc, ma duc din doua in doua minute la beba sa vad de ce plange (in general pt ca nu stie sa se aseze din picoare in fundulet), mai facem un joc ceva, mai dansam cu scheme, mai injuram printre dinti durerea de spate si ne apucam de facut pranzul (prepar supa pt doua zile)
Beba, daca e in toane bune doarme vreo ora doua max in patutul din curte, drept care mami mai intra un pic pe forum....
12-14: supa de legume, un pic de branzica si laptic...mizerie mare..asa ca runda doi...si daca e iar noroc, inca un pic de somn, in general in casa pt ca se ridica prea tare caldura...
16-18: laptic si joaca la greu
Io: trag sufletu'...poate mai citesc ceva, daca nu am de gatit si terminat curatenia
20.30 baitza, vigantol, laptic si tras pe dreapta ca sa ia si mami o pauza de teveu

Si pana la uram e si maine o zi....

Mariuca la mare

Mergi la inceput