Bebei de martie - aprilie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
cristina30 spune:
quote:
Originally posted by Noe
in schimb mananca : mere, pere, caise, piersici -blendate...
Hallo Noemi,
ce inseamna exact blendate...
Cristina
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby
mariana_1976 spune:
Catrinel dintisorii or fi de vina in continuare.De chestia cu cele 5 luni nu am auzit,insa aici se spune ca dupa 6 luni bebei devin mai activi si mai jucausi si sunt ceva mai agitati de noile descoperiri.Al meu se joaca cu toate pledurile (fiindca tot sunt "jucaria" preferata i-am luat unul cu multe chestii zornaitoare,culori vii, materiale diferite..)
"Millet" e mei, la germana sunt bota desi m-am apucat de vreo 2 ori ca aici e una dintre limbile "importante".![]()
De mincat cu lingurita daaa!Acum are 4 mese pe zi,dimineata cereale,la prinz piureu de legume,la "dupa-amiaza" piure de legume si 1 lingurita carnita slaba,iar cina consta din piureu de fructe.Mi-au zis sa nu-i mai dau din biberon ziua,sa-l obisnuiesc cu canita speciala.Cind l-am nascut pe Matei nu era vorba de asa ceva de la 6 luni...
Uite un
pt. Oana "mica"!
Noe eu am doar 12 saptamini si astia de aici nu-ti spun nimic de sex decit la eco morfologica.(ma voi duce la particular in octombrie daca nu binevoiesc sa ma-mi dea trimetere la stat).
Am cautat prin faimosul calendar chinezesc si imi "prezice" fetita.Sa vedem,nu prea cred ca se va intimpla "minunea" desi pina acum la toti cei 3 copii calendarul ala a fost corect.O sa va anunt cu siguranta prin octombrie.
La capitolul diversificare sotul asta a meu a facut un gest traznit si i-a dat lui bebe 2 lingurite din iaurtul nostru degresat.Pacat ca el e asa de mare si eu asa de mititica,altfel il molestam 
![]()
Aalina2003 multumesc mult pentru urare!
Carnita ii poti da in cantitati mici(jumatate de lingurita)de la 4 luni in sus daca are carenta de fier.In general se da de la 5 luni +.
Morcovul este trecut aici pe lista legumelor cu potential alergen.
Incearca cereale + un virf de piureu de fructe ca sa asimileze mai bine fierul.Daca iti spun ca aici in Suedia alaturi de fripturica se serveste GEM DE FRUCTE DE PADURE si asta ajuta la fixarea fierului.
Catrinutza eu il hranesc in balansoar fiindca nu este capabil sa stea in fundulet deocamdata si nu as vrea sa-l fortzez cu scaunelul.
Va
pe toate
Mariana
12+
mama de Monica, Matei si Markus
mariana_1976 spune:
Cristina30,"blendate" or fi insemnind "amestecate in "rongleza".![]()
![]()
![]()
Mariana
12+
Qamar spune:
quote:
Originally posted by mariana_1976
Cristina30,"blendate" or fi insemnind "amestecate in "rongleza".
Mariana12+
deci blendate=pasate cu blenderul
(oh my God, abia ce am citit la Parintii intreaba..: voi stiati ca mai exista mamici care le dau bebeilor mancare MESTECATA de ele????
no comment)Mariana, nici eu n-o tin in fund, scaunu' asta se lasa pe spate la 30 de grade, deci sta lejer, ca in carucior -pozitia a 2a.
Fetita?
bun asaNoe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Polixeni spune:

MAIA&STEFANA (DOUBLEMOM), ANNA-LIA (CAT),ANDREEA (MARIA 28), LARA(ELVIE)!!!SA FITI SANATOASE SI SA CRESTETI MARI!!
Nu in ultimul rand imi felicit Tzontzonelul,sa-mi creasca mare,sanatos si voios manca-l-ar mama pe el!!
LA MULTI ANI INGERASUL LUI MAMA!!
Multumim pt urarile primite de la Noe si de la ANDREEA GEORGIANA 
Noe ce-am mai veni noi inca 1 data in Ro dar mai ales sa iesim in parc cu piticii sa ne pozam...
pe voi
Am o rugaminte la cine se ocupa de listutza..se poate sa corectati numele piticului meu..pana la urma va ramane doar Nikolas.
Multumesc...
Fetelor ce sa ma fac cu asta micu....mai nou are o manie de a se juca cu prosopelul de gurita sau cu un maieut de-al lui si si le pune pe nas pana nu mai poate sa respire si dup-aia si le ia singur.Si va dati seama in ce stres ma tine.La fel face si cu ursuletul cu care doarme....sper sa se dezbare de obiceiul asta prost.
Asa-i ca acum pe la 5 luni incep sa-i apara dintii?Ca e asa de agitat in ultimele zile si e marait rau...
[purple] pozele noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=4513re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=14dfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
adar spune:
15:
Bianca Alexandra Iris -- Tania2
16:
Maia si Stefana - - DOUBLEMOM
Anna-Lia - - CAT
Andreea - - MARIA28
Nicholas Stefanos - - POLIXENI
Lara - - ELVIE
17:
Ana-Maria - - TCELEN
Markus - - MARIANA1976
Madalina - - LORIANA27
Tudor Bogdan - - CAMELIADA
Stefania - - ADIBAL
Eric Ionut, - - Honeypuma
LA MULTI ANI FERICITI, DINTISORI USORI SI MAMICI RABDATOARE ....
SI CAT MAI PUTINI FRICHINEI...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
gabi_fer spune:
Salutari fetelor!
La multi ani tuturor bebeilor!
Noi am disparut, am fost plecati in concediu. Am fost la mare unde Alexu s-a purtat impecabil, am sa pun ceva poze dar trebuiesc selectate iar mamai are putina treaba, are o lucrare de terminat pana vineri, iar sambata mergem la nunta. Pozele probabil ca le veti vedea Duminca.
Pup mamici si bebei!
Gabita si bebe Alexandru-Ionut
Catrinel_17 spune:
La multi ani
Ana-Maria, Markus, Madalina, Tudor Bogdan, Stefania si Maria, Eric Ionut! sa cresteti mari si frumosi!!
ANDREEA, si NOE, deci asa cu frichineii...booon, m-am mai linistit, ca nu stiam ce are dom'le Oana... Inseamna ca e o faza - din care sper sa-si revina!
MARIANA, multumesc, deci este mei!
Maai, fiti atenti la Markus, 4 mese pe zi cu linguritza!! Jos palaria! si la ce ore papa? Tu cum ar veni ii dai 2 prinzuri? ca aici se recomanda asa: dimineata cereale (brei) la 11 fructe (sau nimic daca are 4 mese), la 2 piure cu carne, la 5 fructe, seara brei. (orele-s aproximative)
Cu Oana...Ieri dupa ce a dormit asa misto, a bagat un show in parc
ca nu putea sa se rostogoleasca prin carucior sa adoarma cu vrea ea (in fiecare seara inainte de 8, doarme 20 de minute
da alea's musai!) si seara mi-a adormit foarte usor... daca era odihnita ![]()
azi mergem la vaccin (al doilea de Infanrix) sper sa fie OK (dupa aia)
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
Catrinel, tinem pumnii sa fie ok la vaccin
fetele, am si eu o intrebare...Cum arata o zi de-a voastra?
eu am mici momente cand simt ca o iau razna (daaa, si eu); ma trezesc la 6jumate-7, lapte bebe, pe urma ori mai dorimim ora-doua, ori ne trezim de tot; pe urma spalat biberoane, vasele de ziua trecuta, din nou mancare bebe, ceva internet, masa de pranz cu fructe legume, sau ce-o fi; iar spalat biberoane, blender, etc, ne mai jucam, daca nu e super cald iesim-ceea ce nu s-a mai intamplat saptamanile astea-, pe la 5 vine Dr, iar papa bebe, fac bagajul de iesit afara, pregatesc bebele, iesim, acu fara masina-aceleasi locuri, ne intoarcem pe la 9-10, cina de bebe, se culca Bia, spal biberoane, mai aranjez una alta prin casa, internet, pe la 12 somn......
revin, ma duc sa pregatesc ceva de pranz
edit: cred ca nu are rost sa mai spun ca am o fatza cam asa
si chef de nimic si de nimeni- nu ca as interactiona cu altcineva in afara de Bia si Dragos...mda, how pathetic...dar am impresia ca...

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
adar spune:
NOE - DON'T WORRY ... BE HAPPY ....
Mai fata draga, pai tu chiar ai frichinei proprii... pai ce ti-am zis eu?
Ia cupilu, fa-ti gentuta si la plimbare cu voi...
Serios, eu asa am rezolvat problema...cand mi se pun piticii, imi iau cupilu si plec. Ieri am plecat la 11 si ne-am intors la 5, iar tati era deja acasa, pregatise papica ... am ramas masca ... Se pare ca barbatii chiar isi dau seama de anumite lucruri...
Va pup, fug la datorie, dar revin cu detalii...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari