Bebei de martie - aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare,

Multi aa[aaannnnniiii traaaaiiiiiasca , mmmmmmulttttttti annnnni ttttrrrrraiaaaaaaasca lllllaaaaaa mmmmuuuuulllltttti aniiiiiiiiii....

Ana maria - Tcelen
Maria - Doublemom
Maria Ruxandra - Catrinutza
Maria - Nshiro
Alessia Maria - Lumysti
Maria Adibal
Teodora Maria - Mari1978
Alicia Maria Kim
Maria Maia - Adar
Eliza maria - Guguluff
Izabella Maria - Zuzulici
Eva Maria - Ciuf
Mario Valentin Ema72

si mamicilor
Mariana1976
Maria 28
Mari.

si nu in ultimul rand puiutzei mele care astazi implineste 4 lunitze de cand ne-am vazut mutrizele si un 1 de cand am aflat ca se ascundea la mine in burtik.

Multumesc [red]mariana 1976, mihaser, serendipindity pentru urari.

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Sper sa nu ma luati la daŽ a trebuit sa schimb listuta cu zilele de nastere ca am facut o boacana cind s-o trec pe aalina2003 si n-am mai avut timp sa stau rind cu rind sa ma uit unde e greseala de cod...

Delia pai daca asa e vorba cu nostaligia,pina in martie tot ai sanse sa apuci Odiseea de 2007
Parca sunt ceva mai bine dar cam obosita.Noroc cu mama care a venit la inceputul lui august si ma mai ajuta cu ce se poate...
V-am vazut pozicile! Observ ca Rudy e heart breaker de la virsta de bebe!Wow,ce frumos va pozati la soare impreuna! Copii mei mai maricei sunt destul de cumintei si acasa(scoala si gradinita suedeza au avut o influenta incontestabila)

Tania2 mi-a parut bine sa citesc ca sunteti mai bine in familie...

Kim vai scuzeee,n-am stiut ca esti si Maria (credeam ca doar S.) Uite niste pe care ti le-as aduce personal daca as fi mai aproape.Poate ca in plus si stresul,oboseala,efortul emotional sunt de vina.Va doresc niste momente mai bune in Romania desi e foarte greu deocamdata.

Dienushbine ai venit la noi!
Daca doresti,te putem trece pe listuta cu data nasterii lui bebe,ora,greutatea,inaltime,scorul Apgar,spitalul,localitatea,medicul,nr.de sapt. si modalitatea in care s-a produs nasterea,data nasterii tale...

O zi frumoasa in continuare tuturor fetelor de peste ocean si ...noapte buna europenelor!

Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR DIN GRUPA NOASTRA!!!

multa sanatate si tot ce va doriti in aceasta zi cu totul speciala!

...si pt. mine e speciala, azi se implineste un an de cand am aflat ca sunt insarcinata si l-am vazut pt. prima data la eco pe samburel...atunci era mic, mic, un punctulet acolo de cativa mm si cateva grame, acuma am in bratze un grasunel de 8 kg a fost cel mai minunat cadou pe care l-am primit vreodata si asta s-a intamplat de SF. MARIA...daca era fetitza, ii spuneam Ingrid Maria

Iaca am venit si noi acasa din concediu, de la mare . A fost supeeeeeeerrrrrrr! Lui Marc i-a placut la nebunie, a papat si dormit toata ziua, pe drum n-am avut probleme, nani si papa. Si uite asa la 4 luni a strabatut dragul de el tara dintr-un capat in altul, dus-intors 2000 km. A meritat! Revenim cu amanunte maine.
Deocamdata am pus niste poze in albumul privat, la MARE 2006

si ma apuc sa citesc cate ceva din urma...

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

hallo, gagici!

MARIANA, ma bucur asa de mult ca ai intrat mai des! 2 saptamani, zici? mda, la noi a fost doar una, sa vedem... ieri a fost mai bine, dar a inceput sa se scrashneasca pe strada, tocmai cind o lauda o mamica,,, cat de cuminte si dulce este cind incearca sa adoarma, este mare circ. Markus papa bine cu linguritza? ce-i mai dai sa manance?

CATRINUTZA, cu diversificarea, nu dispera!! Uite, oana de unde ca papa cite un borcan, acuma nu mai vrea decat 2 linguritze (ieri si alalteieri asa a fost). I le dau pe alea si trec al biberon, ca nu o chinui si nu o fortze, dar incerc tot timpul la masa de pranz, nu ma las. Fie si 2 linguritze. Poate azi vor fi 3, si tot asa. Poate e si Mariucu' agitata din cauze de dintzisori? Ca io la oana asa zic ca e si tot ma gindesc ca trebe sa am rabdare pina cand m-o lasa.... hihihi

DEA, ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca doarme Mia asa de fain. Super! ceva planuri de vacanta?

DELIA, faine pozele, ca totdeauna! Rudy seamana din ce in ce mai mult cu tine! activi sunteti voi in weekenduri!!

NOE, unde umbli?

ALINA, scuze pt greseala...

KIM, ai grija de tine... ia vitaminele, incearca sa iesi, dar si sa vorbesti cu cineva, cred ca ti-ar prinde bine... Zic si io ca americanii "wanna talk about it?" (dar pe undeva tot au dreptate cu asta). Pupici!

Incerc s-o inscriu pe Oana la vreo cresa, sa vedem daca prinde vreun loc, ca aici trebe sa inscrii copilu de cind are 7mm la echografie, ca sa prinzi un loc devreme...

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Cu scuzele de rigoare,LA MULTI ANI MARIILOR BEBELUSI SI MARIILOR MAMICI,BUNICI,SURORI,NASICI(MARIANA,MARI,MARIA)!

LA MULTI ANI ANA,BIANCA ALEXANDRA,MAIA&STEFANA,ANNA LIA,ANDREEA,LARA,NICHOLAS!SA CRESTETI MARI,FRUMOSI SI SANATOSI!

LA MULTI ANI ALOREA,SA-TI TRAIASCA BEBELE SI SA FITI FERICITI O VIATA INTREAGA!

Pe langa faptul ca am intrat intr-o perioada grea si plina de probleme,incep si botezurile(sambata avem o nunta si un botez)si,colac peste pupaza,copchila este plina de energie de zici ca a luat Extasy(ca-n bancul cu iepurasul).
N-am reusit sa pun poze(nici macar de la intalnirea cu Bia,Diana si Dr),pt. ca nici n-am apucat sa le descarcam.De fapt,nu prea mai apucam sa facem mai nimic de cateva zile.
Intalnirea cu ...picaturile de Roua a fost super(ma asteptam la asta...),Bia-cea-cu-un-cercel este tare cool,mami o dulce,tati f.dragut.Asteptam reeditarea si poate,o formula extinsa.
La Brasov a fost minunat,ca de obicei,Thea s-a odihnit,a papat f.bine,a facut falci,de sambata i-am adaugat si cartofel si ii dau supa crema+supa clara(de sete).Adica am inlocuit total o masa de lapte.Am descoperit niste strecuratori(site,ca cele pt. ceai dar mai mari) f. fine de inox,prin care ii pasez legumele si fructele si rezultatul este spectaculos.Pure fin,nectar de fructe la fel.Si eu ma gandeam la blender cand in felul acesta este mult mai comod sa-i pregatesc masa.I-am dat si piersicuta(cu lingurita) si a fost entuziasmata,insa a fost doar o incercare.Sapt. asta in schimb incepem sa papam fructe.Cred ca de maine.
Ce sa va mai spun?Nu se mai poate sta pe spate ci numai pe burtica,daca se sprjina de ceva tinde sa stea in fundulet,piciorusele sunt in continuare delicioase,vesnic ude,lipicioase...,luni dimineata a repetat la nesfarsit un cuvant ciudat(in lb. japoneza cred,Nshiro poate-l cunoaste)Oto-Iko-Iko-Iko.
Duminica am fost la Cheile Gradistei sa papam si la intoarcere mi s-a parut ca o vad pe Mari.Spunea la un moment dat ca este acolo si am facut legatura.Era o tipa cu un trening maro(parca),evident cu un carucior care se plimba pe marginea drumului,iar eu conduceam,deci eram atenta la volan si nu m-am putut uita(holba) mai bine.
Poate diseara,cu voia sefei,vom avea timp sa descarcam pozele si sa va delectam.
Ieri am uitat ca este sarbatoare si am bagat 2 masini de rufe,dar cica te iarta D-zeu.Oricum,in Moldova abia pe 8 sept. Mariile isi sarbatoresc onomastica.

Cameliada,ma bucur ca va place supita dar lamaia stiu ca nu este f.indicata(provoaca aciditate si branzeste lapticul.Mai ai rabdarica un pic si veti papa bors.

Catrinuta te inteleg in privinta nervisorilor.Am si eu astfel de accese dar ma controlez si in secunda urmatoare realizez ca va trece aceasta perioada si voi regreta ca nu mai am o Thea mica si zbenguita ci una mare si...la fel.Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva(spital,mizerie,emotii)dar e bine ca s-a sfarsit acest episod nefericit.Si Thea este extraordinar de energica,nu sta o clipa,trebuie sa-i gasesc in permanenta noi jucarii si noi ,,locatii,, de joaca.Si-a atras dealtfel noi porecle:Sfredelus,Titirez,Rostogol,Obosel.... O cunostinta care a avut un astfel de copil imi spunea ca dr. i-a recomandat 3/4 de Rudotel/zi.Si ea a ascultat-o.Doamne fereste!

Dienusch,bine ai venit la noi!Sa-ti traiasca mica Cezara!

Ema,Mario este un dulce!Bine ca ti-ai mai amintit de noi!

Delia,Rudy cere pupici la greu si sunt convinsa ca ii primeste cu varf si indesat.Super dulce in poza cu palaria!

Alinaalex,bine ati revenit,sanatosi si negri!Si frumosi!

Kim,ma bucur ca ai mai trecut pe aici,sper sa-ti revii si sa-ti dispara starile de disconfort(rabdare multa!).Pacat ca esti tocmai la Cluj!Nu vii si in Bucuresti,la un moment dat?

Fug sa fac supita si...entertaiment pt. Thea.Ea sta in carut,priponita evident iar eu ii povestesc tot ceea ce fac.Adica gatim amandoua.Si,dupa ce ca ii vorbesc intruna,tot ma mai intreb de unde logorea asta pe capul ei?

Pupam fetele frumoase!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Multumesc , Mariana 1976 si sa traiesti cu numele si nu in ultimul rand aceeasi urare si pentru:
Ana maria - Tcelen
Maria - Doublemom
Maria Ruxandra - Catrinutza
Maria - Nshiro
Alessia Maria - Lumysti
Maria Adibal
Teodora Maria - Mari1978
Alicia Maria Kim
Maria Maia - Adar
Eliza maria - Guguluff
Izabella Maria - Zuzulici
Eva Maria - Ciuf
Mario Valentin Ema72

si mamicile
Maria 28
Mari.
Si mai am si eu o intrebare..copilasii vostri au stagnat in greutate odata cu diversificarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ALINA, am citit peundeva ca pot sa si slabeasca cu diversificarea... Eu nu o cantaresc asa des pe oana, nu stiu sa-ti spun cum e la noi. dar am inteles ca se poate intimpla. recupereaza dupa aia!

DIENUSH, beine ai venit!

Wow, ANDREEA, welcome in clubul "oboseilor" de o saptamana, nu mai pot face nimic altceva...decat sa stau cu mamzel. Scrie cica pe undeva pe forum de starea de neliniste de la 5 luni? stie cineva de asa ceva?
poate gasesc ceva... pe urma hranesc titza mica si ne ushkim afara, ca la plimbare e mai OK.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Catrinel, s-a rezolvat cu data nasterii, nici un necaz, dar voiam sa te intreb ceva: tu cand ii dai Oanei borcanse, inteleg la masa de pranz, ii dai numai din cele cu legume? sau si cu fructe, care parca sunt mai multe pe aici? Si oricum, nu sunt dintr-o singura leguma.., nu? Si daca nu mananca tot borcanasul il pui in frigider, adica respecti indicatiile de pe el,nu? Si inca ceva: in Mama si copilul spune ca nu trebuie sa ii dai cu lingurita direct din borcanas daca nu il mananca pe tot. Asa faci? Mi se pare putin exagerat..
As vrea sa incerc si eu ceva borcanase in curand, de asta te intreb.

Mergi la inceput

Catrinel, am auzit de "greva foamei de la 3 luni", de asta de la de 5 luni, nimic...dar cate "stari" mai au si bebelusii astia?..sau sunt numaiexplicatiile gasite aleator de pediatrii?

Mergi la inceput

Catrinel, despre dintisori...numai de bine.:)..se pare ca ar dura cateva zile (darla voi e 1 sapt, deja) si cadacca e asa la primul, asa e la toti, zise o amica de-a mea, mamica mai cu experienta..dar ca sunt si copii carora nici nu iti dai seama ca le cresc dintii..asa ca, cine stie, poate la urmatorul o sa fie maibine..:)

Mergi la inceput