Bebei de martie - aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

[red] BIANCA ALEXANDRA IRIS-TANIA2 SI ANA-MAMA LUI ANA!!LA MULTI ANI SA CRESTI MARI SI VOIOASE!!!!!! VOUA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

De ziua Sfintei Maria...dorim la toate Mariutele, Marianele, Mario, si Marianilor multa sanatate si fericire deplina
Si le pupam in modul cel mai special pe:
Ana-Maria(Tcelen)
Maria Ruxandra(Catrinutza)
Maria (Doublemom)
Maria (Nshiro)
Maria Alessia (Lumysti)
Maria (Adibal)
Maria Teodora (Mari78)
Alicia Maria (Kim)
Maria Maia(Adar)
Maria Eliza (Guguluff)
Maria Izabella (Zuzilici)
Maria Eva (Ciuf)
si LA MULTI ANI SI SARBATORITILOR DE AZI ...

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

In primul rand trebe sa uram fetelor La multi ani ...si aku` nominalizarile: Ana-Maria(Tcelen)
Maria (Doublemom),Teodora Maria (Mari78),Alicia Maria (Kim),Maria Maia(Adar),Eliza Maria (Guguluff),Izabella Maria (Zuzilici),Eva Maria (Ciuf),Maria Ruxandra(Catrinutza),Maria (Nshiro),Alessia Maria (Lumysti),Maria(Adibal)......kiar simteam nevoia de un mare tambalau ......hihihi...
Noi suntem foarte puturoase in privinta intrarii pe forum...bineinteles din mai multe motive...iar cel mai puternic este ca al nostru kalculator este bulit ...iar urmatorul este ca stam mai mult pe afara decat prin casa....kdeh..Alexiei ii place sa batem parcu`...cu pretendentii deja......cei mai multi colegi de maternitate...hehehe...impreuna din prima clipa...ufufuf...numai mama de fata sa nu fii......in rest ... OFICIAL NE MERGE BINE...nu de alta dar sa parafrazam un hit...hehehehe!!!!!
Azi am fost la Sfanta Impartasanie...si dupa ce imi rupse mainile pana sa-i dea popica bui-buiu` la fata...in traducere : tata popa cu vinu` rosu...ne-a mai bagat si sub patrafir sa ne citeasca...toate bune si frumoase...pana cand a trebuit sa ma ridic din genunchi...jale...fara apukarea nervoasa de vestitul patrafir (Slavit fie cel ce l-a inventat!!!!!) nu as fi reusit decat o plonjare pe scarile din fata altarului cu copilu` facut senvis...jale mare cu mine...eram Lady_Anchilozata......
Acu` am fugit k suntem pe la vecini ...k deh...astea-s "conditiunile" for za moment!!!!
Hai pupici la donsoare, flacaiasi...si la toate mamele nascatoare de bebi !!!!!!Zmuaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am intrat si noi azi special pentru a felicita ,pupa zgomotos si zice :

La multi ani Mariilor si Mariucilor din grup!sa va dea dumnezeu multe bucurii si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

In primul si in primul rind va multumesc tuturor pentru urari!Vai ce m-am sensibilizat cind mi-am amintit de sarbatoarea de acasa...

Mara uite si de la mine niste

Mari78 iti trimit si tie niste .(voi pe unde mai umblati si care e situatia cu ochisorii Teodorei?Eu raportez:tot albastri au ramas,ba s-au mai si deschis putin la culoare intre timp.

Multa sanatate, sa creasca mari,cuminti,norocosi(ase) toti bebelusii si bebeluselor de la noi care se numesc:

Ana-Maria(Tcelen)
Maria (Doublemom)
Maria Ruxandra(Catrinutza)
Maria (Nshiro)
Alessia Maria (Lumysti)
Maria (Adibal)
Teodora Maria (Mari78)
Alicia Maria (Kim)
Maria Maia(Adar)
Eliza Maria (Guguluff)
Izabella Maria (Zuzilici)
Eva Maria (Ciuf)
Mario(ema72)

Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Polixeni multumesc de mesaj,sunt ceva ceva mai binisor cu greturile (sa nu zic hop pina nu..)

Catrinuta ce m-ai facut sa...
Chiar i-am tradus in graba si sotului bancul ala cu americanii si canadienii.

Aalina, voi incerca sa corectez data nasterii
micutei.

Deea bine ca ati ajuns si sunteti okay.Sa ne mai scrii despre voi cind reusesti.

Catrinelu noi ne-am chinuit cu dintisorii cam vreo 2 sapt pina sa iasa un picut prin gingie...Saracutul saliva si rodea toate jucariile care-i picau in minutze.Sper ca Oana se acomodeaza si in curind nu o va mai durea.

Lady_hawk,tocmai intrebasem de tine.Bine ca ne-ai dat de veste!

Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MARIANA,ce-ti mai face burticul gravidos!pupim burticoasa si burtica!!!Na,ca ma ia melancolia de nas.....Si pruncii turbulenzi ce mai fac?te admir ca te descurci cu toti 3 si il astepti cu drag pe al 4-lea?ai vreo preferinta,de exemplu,ai prefera inca o fetita sau inca un baietel?Nu te supara pe mine ca vin cu intrebari copilaresti,pliiiiz!Dar parca incerc sa ma pun in pielea ta,si stiu ca nu e usor dar.....tare bine trebuie sa fie cu 3-4 ingerasi in jur.Va pupim!

Tinuta,ce ne mai spui de David?sanatate maxima si sa veniti cu vesti bune!
Avem pozici foarte noi,adeca din weekendul trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienush spune:

Multumesc pentru intampinare! La multi ani tuturor fetelor ce serbeaza ziua numelui! Mi-e dor de atmosfera din aceasta perioada, de acasa! Uf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Va pup fetelor,
n-am mai intrat cateva zile bune pt ca i s-a stricat calculatorul fratelui meu.

Alicia e f fericita in Romania, ii merge tare bine, a crescut si rade tt ziua, toti o adora si o rasfata. Inca papa numai de la mine, ma si mir ca mai am laptic.

Eu am umblat putin pe la medic, parca sunt in prag de depresie, seara la culcare ma inteapa in piept si ma ia cu greata si calduri, nu pot sa dorm si nici sa mi-o scot pe mama din minte, mi-am facut ECG si e ok, cred ca e lipsa de calciu si magneziu, astept rezultatele analizelor. Seara beau ceai linistitor si parca ma simt mai bine.

Pt fetele care intrebau unde sunt ca sa ne vedem, sunt la Cluj.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani tuturor Mariilor! (inclusiv mie, Aliciei si... mamei mele)

...si multumim pentru urari.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput