Bebei de martie - aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

DRAGELE NOASTRE MARII,

DIN INIMA VA DORIM MULTA SANATATE, IUBIRE SI FERICIRE, IAR SFANTA FECIOARA A CARUI NUME IL PURTATI, SA VA CALAUZEASCA PASII IN VIATA, SA VA ADUCA BUCURIE SI NOROC, SI SA VA UMPLE VIATA SI INIMILE DE DRAGOSTE.

VA IUBIM,

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

La multi ani tuturor Mariilor,mari si mici!Dumnezeu sa va fie alaturi in tot ceea ce faceti!

La multi ani Maria Raluca,alias Mara,alias serendipindity! Sa ai parte de bine tu si bebelusul tau scump!

De asemenea urari speciale Mariucului atomic! La multi ani,sa cresti mare si frumoasa si sa iti fie viata ca o zi senina!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Si pt ca astazi este o zi deosebita, hai sa radem si sa ne veselim...

Asta e o transcriptie a unei convorbiri radio reale intre un vas din Armata
Statelor Unite si autoritatile canadiene de coasta din Newfoundland in
octombrie 1995.

Americanii: Va rugam, schimbati directia voastra cu 15 grade la nord cu
motivul de a evita ciocnirea.
Canadienii: Recomandam ca DV sa schimbati directia VOASTRA cu 15 grade la
sud ca sa evitam ciocnirea.
Americanii: Aici capitanul vasului Armatei SUA. Repet: schimbati directia.
Canadienii: Nu, repetam: voi trebuie sa schimbati directia.
Americanii: AICI SUNTEM PORTAVIONUL ABRHAM LINCOLN, AL DOILEA VAS IN
DIMENSIUNI AL FLOTEI STATELOR UNITE ALE AMERICII IN OCEANUL ATLANTIC. NE
INSOTESC TREI DISTRUGATOARE, TREI CRUCISATOARE SI NUMEROASE VASE DE SPRIJIN.
CER CA DV. SA VA SCHIMBATI DIRECTIA CU 15 GRADE LA NORD, SAU VOM LUA MASURI
PENTRU A GARANTA SECURITATEA ACESTUI VAS.
Canadienii: Noi suntem un far... Voi hotariti.

Doi prieteni erau intr-o zi pe terenul de golf. Unul dintre ei tocmai se
pregatea sa loveasca, moment in care zareste o lunga procesiune funerara
trecind prin apropiere. Tipul se opreste cu crosa in aer, isi scoate sapca,
inchide ochii si lasa capul in jos, cufundat in rugaciune. Prietenul sau
zice:
- Vai, e cel mai frumos si mai miscator gest pe care l-am vazut
vreodata.Esti un om absolut nemaipomenit. Iar celalalt raspunde:
- Ce vrei, am fost casatoriti 35 de ani.

catrinutza - mamicutza ... de mariuci
Mariuca la mare
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
varsta Mariucului (28 februarie 2006)

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

continuam:

Doi vinatori erau undeva,intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint,fara suflare, cu ochii dati peste cap. Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare.
- Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor.
La care operatorul raspunde:
- Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e
intr-adevar mort. Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei
impuscaturi. Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice:
- OK, si acum ce sa fac? "

Tinaaaaaaaaaaa ....asta e pt tine cu dedicatie ...Bancul preferat de scotieni :"Vreau sa mor
linistit, in timp ce dorm, la fel ca bunicul meu. Nu tipind de groaza ca
pasagerii lui".

"Cind NASA a inceput trimiterea de astronauti in spatiu, s-a descoperit ca pixurile nu functioneaza in stare de mponderabilitate. Pentru a rezolva problema, oamenii de stiinta americani au cheltuit 12 miliarde de dolari si s-au chinuit zece ani ca sa realizeze un pix care sa scrie chiar si in lipsa gravitatiei, tinut cu susul in jos, sub apa, pe orice suprafata, inclusiv sticla si la orice fel de temperatura, de la conditii de inghet pina la 300 grade C. Rusii au folosit un creion."

Mariuca la mare
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze

Mergi la inceput

si ca sa ramaneti cu zambetul pe buze....

Sherlock Holmes si Dr. Watson se duc cu cortul pe munte si adorm. Cateva ore mai tarziu, Holmes il trezeste pe bunul sau prieten. "Watson, uita-te pe cer si spune-mi ce vezi." Watson raspunde, "Vad milioane de stele." "Si ce-ti indica acest fapt?" Watson se gandeste o clipa. "Astronomic vorbind, imi indica faptul ca exista milioane de galaxii si, potential, miliarde de planete. Astrologic vorbind, imi indica faptul ca Saturn este in Leu. Din
punct de vedere temporal, este aproape trei si un sfert. Teologic, este evident ca Domnul este atotputernic si noi suntem mici si nesemnificativi.Meteorologic vorbind, se pare ca vom avea parte de o zi frumoasa maine. Ce iti indica tie acest fapt?"
Holmes ramane tacut un moment, apoi spune"Watson, idiotule, cineva ne-a furat cortul".

Vine Bula la scoala cu o buza umflata.
Profesoara: - Ce-ai patit Bula?
- Am fost cu tata la pescuit si mi s-a asezat o viespe pe buza. -Vai saracul
de tine. Si te-a piscat?
- Nu, a omorit-o tata cu vasla...

Un tip merge pe autostrada 57 cu masina si asculta radioul.
La un moment dat, la radio, crainica anunta:
- Pe autostrada 57, un nebun merge pe contrasens.
Tipul, foarte enervat:
- Nu unul, sute, sute !

De cati misogini e nevoie ca sa insurubezi un bec la bucatarie? De nici unul, ca proasta aia poate sa gateasca si pe intuneric

Mariuca la mare

Mergi la inceput

O noua runda....

Domnule doctor, zise femeia disperata, ati uitat ca de trei minute stau cu limba scoasa?
- N-am uitat, dar vreau sa scriu reteta in liniste...

Doi politai discuta:
- De ce iti tot freci mîinile?
- Ca mi-e frig...
- Da' de ce nu-ti bagi mîinile în buzunar?
- Acolo mi-s manusile...

Intr-o mare catredala din NY se rugau doua persoane:
-Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 1.000.000 de dolari,sa scap de faliment,sa imi refac afacerea....fa ceva Doamne....
-Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 10 dolari, sa am ce da azi la copilasi si poate miine imi gasesc ceva de lucru,fa ceva Doamne.....
Primul se duce la al doilea: -Ma, ia de aici 10 dolari si lasa-l pe Dumnezeu sa se concentreze !!

Cite persoane lucreaza in biroul acesta?
-Cu sef cu tot, cinci.
-Deci, fara sef, patru?
-Nu, fara sef nu lucreaza nimeni.

Mariuca la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor, long time no see ....
In primul rind la multi ani tuturot Mariilor ...
Am ajuns si noi cu bine in Romania, Mia a fost un ingeras pe drum, a dormit 6 ore din 8 la drumul dintre Toronto si Viena, in Viena a mincat putin si apoi iar somn pina la Bucuresti si abia cind am ajuns in masina s-a trezit.
De cind am ajuns aici am inceput sa dormim cite 10-11-12 ore pe noapte cu o sculare mica pe la 7 sa mincam si apoi inapoi la somn. Doamna doctorita a zis ca e fff bine, e sanatoasa, numai niste bubite mici de la caldura si ceva ciupituri de tintari si cam atit. Mia manica bine, la 7 vreo 150-170 de lapte, dimineata un castron de cereale si ceva lapte, asta la ora 11 cind ne trezim, pe la 3-4 piure de legume si i-am bagat de curind si ou si carne de vita si de pui pe care o maninca cu multa pofta, la 7-8 mincam fructele cu biscuiti si brinza de vaci si seara inca un biberon de lapte. Cam acesta este menuil nostru. Vreau sa ii fac in curind si mamaliga cu brinza si tot felul de alte mincaruri bune pentru ea. Avem 7800 si 67-68 de cm ceea ce zic eu ca este f. bine. AM inceput sa circulam prin pat, ne rostogolim, inainte si inapoi si nu prea mai avem stare, vrea sa mearga incontinuu si sa sea in fundulet, cred ca sta citeva secunde singurica.
Imi pare rau de fetele care au probleme, si al meu sot parca a luat-o razna.
Va pup si va mai scriu.

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Va salutam si noi, dupa o lunga absenta dar stiti si voi cum este...
Uram LA MULTI ANI! sanatate si mult noroc Mariilor si Marianelor .
Ana-Maria(Tcelen)
Maria (Doublemom)
Maria Ruxandra(Catrinutza)
Maria (Nshiro)
Alessia Maria (Lumysti)
Maria (Adibal)
Teodora Maria (Mari78)
Alicia Maria (Kim)
Maria Maia(Adar)
Eliza Maria (Guguluff)
Izabella Maria (Zuzilici)
Eva Maria (Ciuf),
si la al meu Mario ca am vazut ca este baiat la ecografia din 8 septembrie 2005 si cum era Nasterea Maicii Domnului am zis ca trebuie sa-i punem numele un derivat de la Maria.

Pupam si mamicile Mariana, Mari78,Maria 28 , sa fie sanatoase si sa-i ocroteasca pe copilasii lor.

Multumim de urarile pe care ni le-ati facut la 5 luni, va dorim si noi numai bine, la multe luni si ani cu noroc si bucurii.
Despre noi va spunem ca suntem bine, nediversificati inca, doar san si seara o lingurita de creale (porumb de la Bebelac). Vrem sa mergem la mare saptamana viitoare si vom incepe diversificarea la intoarcere ca sa nu stresam copilul si mai ales pe maica-sa. Suntem preocupati acum de statul in fundulet, nici nu mai dormim ziua de dragul acestei noi miscari asa ca trebuie sa pazesc copilul sa nu pice in nas cand oboseste.

Am vazut pozicile frumoase cu Mariuca, Bia si Matei, l-am admirat si pe Rudy si Harris, pe Traian care s-a apucat de nazbatii. Am vazut-o si pe Thea frumusica si asteptam pozele de la munte. Vizionam pozele la toata lumea cand avem timp. Cu scrisul stam tare prost dar asta o stiti deja.

Avem si noi ceva poze noi de pe unde ne-am plimbat.

Va pupam, numai bine la toata lumea si sa profitam la maxim cu plimbarile cat a mai ramas din vara asta.
Noe dupa pozele cu furtuna cred ca stai pe apoape de mine. Unde plimbi Bia frumisica dimineata si seara? Noi ne invartim pe stradutele intre Nerva si Calea Vitan, Parculetul de la casa de Pensii, de la Machidoni ...

Ema si Mario (09.03.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Multumim pentru urari, desi cred ca s-a strecurat o inexactitate. Fetita mea- Ana- s-a nascut pe 15 martie, nu pe 15 aprilie, deci are 5 luni si cred ca depsre ea este vorba pentru ca pe 15 aprilie nu e nici o alta fetita in afara de
Alexandra Iris _ Tania2-sa cresti mare si voioasa.
De abia azi am reusit sa va mai citesc (probleme cu conexiunea), dupa mai multe zile si vad ca sunteti foarte harnice la scris..
Eu am inceput sa ii dau Anei mar ras, pe langa cereale si nici despre asta nu pot sa spun ca ii place prea mult, nici lapticul, nici...(are 5,5 kg la 5 luni..).Oricum, o sa incep sa ii dau si supa de legume, dar mai degraba sub forma de crema direct si cu cartof, mai degraba decat cu morcov. Asta pentru ca am citit in Mama si copilul ca pentru cei mai slabuti, se recomanda mai degraba cereale, cartof, (adica de ce trebuie noi sa ne ferim cand vrem sa slabim), decat zeama si fructe (uneori se suspenda chiar masa de fructe).
Cam atat pe azi, sper sa intru zilnic de acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

MARIA(NSHIRO),ALESSIA MARIA(LUMYSTI),MARIO VALENTIN (EMA72),ANA-MARIA(TCELEN), MARIA (ADIBAL), EVA MARIA (CIUF), TEODORA MARIA ,MAIRA RUXANDRA (CATRINUTZA), ALICIA MARIA (KIM), MARIA (ADAR),ELIZA MARIA (GUGULUFF),IZABELLA MARIA (ZUZILICI),MARIA (DOUBLEMOM)!!!De asemenea si pt MARIANA1976,MARIA 28,MARI!!!LA MULTI ANI SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!! VOUA TUTUROR!!

Azi am fost si noi la o manastire sa aprindem o lumanare.Azi aici nu se lucreaza deci tati a fost toata ziua cu noi.

Noe am vazut pozicile...f.frumoase!!ce bine ca aveti posibilitatea sa va intalniti!!!

Acum dau fugutza ca ne asteapta baita!!Pupicei voua tuturor si mai ales bebeilor!

Mergi la inceput